Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sol tarafa Adel Taarabt nasil olur. Istatikleri iyi gözüküyor. Ortaya da hayalin Rosicky
    Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Annan diye kendimizi yırtmıştık burda. Orta sahada önemli maçlar için gerekli sertlik yok malesef.

Yorum

• Bu takıma hazır direk katkı verecek takımdaki coşkuyu artıracak bir önlibero bir sol açık şart forvetide sayarsak üç olur ama brozek iyi topçuya benziyo..
        İnşş lig sonunda istediğimiz yerde oluruz..
        Bu yapılan transferlerden de sezon sonunda pişmanlık duymayız inşş

Yorum

• Bir sol açık,bir ortasaha almazlarsa bıraksınlar bu işi...

Yorum

• FB Veloso veya N'Diaye'nin işini 2 gün içinde bitirmeye çalışıyor bizim de o bölgeye ihtiyacımız var Hoca isterse yönetim yapar transfer.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sol tarafa Adel Taarabt nasil olur. Istatikleri iyi gözüküyor. Ortaya da hayalin Rosicky
              Taarabt Rosicky'den daha zor bir transfer. Kaldı ki bizim yönetimin yapacağı iş değil bu adamları almak.
              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Ozan İpek ve Kahlenberg her ne yapılacaksa yapılsın bu takıma kazandırılsın...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devre arasında bu takıma üst düzey bir sol bek,bir ortasaha ve sol kanat forvet oynayacak bir oyuncu kazandıramayan ve ucuz yolu seçen yönetim şampiyonluk önündeki en büyük engeldir...
                  başkan devre arasında hergün bir kanala ropörtaj veriyordu yok benim ikinci takımım zirveye oynar, yok şampiyonlar ligine kalırsam o zaman başka türlü transfer yaparız diye. bakıyorumda işler kötü gidince bizim başkan röportaj vermemeye başladı. kardeşim ilk devre sonunda bursaya 5, fenere 9 puan fark atmışsın ve ilk maçın evinde bunalımda olan ankaragücüyle. şampiyonlar ligine kalırsam o zaman daha başka transfer yapacağım diyeceğine şimdi yapsaydın ya o transferleride şampiyonlar ligini garantileseydik.

Yorum

• Artik cok gec, 1 gün kalmis..
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Jovanovic transferi olsaydı iyi olabilrdi aslında sol açık oynar diye biliyorum

Yorum

• Orta Saha, Sol Açık, Forvet dedik dedik dinletemedik. Sadece Forvet'i duyar gibi oldular duymuşlar mı duymuş gibi mi yaptılar ilerleyen zamanda göreceğiz.

Bu sene de olmazsa yine Yönetim hatasından gitmiş olacak güme Şampiyonluk. Neden geçmişten ders çıkarılmaz anlamam al yeterli takım gördük!

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jovanovic transferi olsaydı iyi olabilrdi aslında sol açık oynar diye biliyorum

sol forvet gibi oynardı, forvettede oynardı. brozek paketine gerek kalmazdı, tek oyuncuyla iş biterdi ama aması var işte.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Evet Acil stoper lazım,Sola adam lazım,Ortaya adam lazım,Forvete adam lazım....

İyi de biz Zaten Sola da Forvete de adam almıştık..

Bu adamlar aylardır Tribünde yeni adam almanın mantığı ney??

Önce aldığımız futbolcuyu oynatmasını öğrenelim sonra adam alırız..

Messi'yi alsan nolur Sezon bitene kadar kadro yüzü göremez...

Yorum

• Yine yeni yeniden boş geçilen bir ara transfer dönemi, yine zamanında yapılmayan hamleler..
                              Şampiyonluk süreci sekteye uğrarsa Sadri Başkan'ın başını yakar bu iş..
                              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• takımın düşüşündeki tek sorumlular bu transfer döneminde parmağı olanlardır. hocasından yönetimine kadar. 3 adam alıyorsun 3üde piyasada yok. aldığın adamlarda ortada diyecek birşey bulamıyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X