Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadarda olmaz dedirtiyorlar insana gerçekten.

Ne kadar iyi niyetli olsalarda bir maçta yüz pozisyona dahi girseler hepsini atamama ihtimali olan iki futbolcuya hala alternatif diye oyuncu alıyorsan,

Ortasahan buraya fizik gücü yüksek bir adam aldiye bağırdığı halde buraya biradam almıyorsan,

Sol kanadında önde oynayacak hiç bir futbolcun olmadığı halde buraya bir adam almaya dahi yeltinmiyorsan ne iş yapıyorsun orda.

Bu kadar iş bilmezlik olmaz.

Yorum

• Herhangi bir anadolu takımının vizyonu ile bu takımı yönetip,transfer yaptığınız için tüm yönetimi tebrik ederim...

Yorum

• Bu mac Transferle felan alakasi yok.

Nesta ile ferdinand oynasaydi yine yenilirdik.

A.gücü beraberligi sonrasi Camianin taraftarin felan panik hava yaratmasi stres hava yaratmasi malesef oyuncular inanilmaz etkiledi halbuki sakin olmamiz gerekirken tam tersi oldu.

hoca, transfer, kadro, ilk 11 felan hepsi hikaye...

Taraftarin yarattigi stres ve panik havadan dolayi kaybettik.

Merkeze(Orta saha) adam alabilirsek iyi olur ama sanmiyorum.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ..........Selcuk.......??????..........
          .................Colman.........
          ...........Jaja..........Brozek.........

Altinci adamida siz secin ve koyun. Transferin bitmesine 1-2 gün kaldi, haydeeeeee
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ..........Selcuk.......??????..........
            .................Colman.........
            ...........Jaja..........Brozek.........

Altinci adamida siz secin ve koyun. Transferin bitmesine 1-2 gün kaldi, haydeeeeee
            Karari ben verebilsem, sunu alirim.
            http://www.transfermarkt.de/de/piotr-trochowski/transfers
            /spieler_2623.html
            Piotr Trochowski
            Bir "Polonyali Alman".

Sezon sonu kontrati bitiyor, cok iyi bir oyuncu.
            Hamburg'ta okadar tutulmiyor..
            Bas parayi dicem ama bugün son gün..
            Bence kimse alinmaz.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• ya kardeşim biz 4 3 3 oynuyoruz sorun bu 4 2 3 1 i burak umut jaja orta alanda kim görmüş onları kalabalık orta saha tek forvet güçlü takımları ancak böyle yeneriz
              colman ceyhun alanzinho engin selçuk ilerde jaja bjk yı bu kadro yener aksi halde sonumuz felaket adamlar niangla tek forvet oynadılar mutlak kazanmaları geren maçı ya semih bile yedekti

Yorum

• selam sayin arkadaslar ben gecen hafta oynanan besiktas vede fenerbahce maclarinindaki oyunu hic begenmedim ligder bir takim bu sekilde oynanamali korkkak top oynuyorlar yok bir sey neden böyle oynuyorlar anlamadim gitti böyle oynayipda sampion olacaksak hic olmayalim daha iyi bu ne arkadaslar ruch yok fitbolcularda yani ne bileyim 10 metre topu süremiyorlar birde su bizim grayi hicmi hic oynatmam adamda renk bozuklugu var galiba her topu rakip takima veriyor birde daha zaman varken cok cok iyi bir forvet sart arkadaslar kim ne derse desin daha ne zorlu maclar bekliyor bütün takimlari yani ama bir hakem faciasi vardi dünkü macda ayip be yani 11 sari kart 3 tane kirmizi kart bir göstermedigi baskanlar kaldi yani bu hakemi neden biz birdaha macimiza gelmesin ayip etti zor günler bizleri bekliyor allah yardimcimiz olsun

Yorum

• çok ama çok acil defans göbeğe ve orta sahaya birer takviye şart. çünkü bu takım ligi sonuna kadar götüremez. bu iki mevki çok önemli. hem de kaliteli iki isim şart.

Yorum

• dünkü maçı gördükten sonra hala daha transfer yapmayacaksanız.siz şampiyon olamazsınız.bu takıma açilen bir orta saha oyuncusu şart.söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.hala daha ne bekliyorlar anlamadım gitti.bu selçuk efendi sözleşme imzalamazsa bu colman efendi de böyle lakayık oynarsa şampiyonluğu unutun.
                    imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Malesef haybeye geçen bir ara transfer dönemi yaşadık...

-Son vuruşları yetersiz diye eleştirilen Umut'a alternatif aramaktansa,Umut'u alternatife koyacak bir forvet,
                      -Cale ye alternatif aramaktansa, Caleyi alternatife koyacak bir sol bek,
                      -Tribünden maç izletilen ortasaha alternatiflerimiz yerine, bize maç izletecek bir ortasaha oyucusu almış olsalardı, bugün istim üzerinde durmazdık.

Herhalde kazandıkları 10 trilyonu yeterli gördü yönetim...Herşey vizyon meselesi

Yorum

• lorik cana benzeri bir oyuncu lazım anlaşılan.
                        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                        Milton Friedman

Yorum

• Sakın orta saha almayın ha!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 1 Şubat son gün
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kingladze,Zurawski,Annan/Kahlenberg
                              3. kez transfer yapmamanın bedelini ödemeyiz inşallah.
                              İlginçtir hepsi Şenol Hoca dönemine denk gelmiş.

Neyse ben şampiyonluktan eminim,onuda yazayım ama yine yanlış transfer politikası izliyoruz.

Yorum

• Arıyoruz Teofilo'yu. Yalan mı ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X