Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sacmalamayalim
    bizim takim rahat sampiyon olur trabzonda mac oynamasi gerekmese

takimin ayagindaki takos taraftar
    jimnasikin taraftarinin elinde bu takim olsaydi sl yi almaya oynardilar

bunu trabzonlu olan biri olarak utanc duyarak tespit ettik
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 17:25.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      konyasporda polonyadan forvet almış hemde bu yıl 10 maçta 7 gol atmış adam.

düşünün yani vizyonu.

cleo tarzında net bir golcü almak yerine sırf ucuz diye vasat oyuncular aldık.

1-2 milyon euro kurtarırken 30-40 milyon eurodan olmayalımda..

Şimdiden Brozek'lerin vasat olduğunu söylemek haksızlık olur ama işimizi görürler mi bilemiyorum.Cleo'yu en çok isteyenlerden biri de bendim keşke alabilseydik ama olmadı.İnşallah Pawel istediğimiz gibi çıkar.
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• bank asyada 3 karadeniz takımı ilk 3 sırada olacak bu akşam inşallah

demekki karadenizde bişeyler değişiyo

bir kaç transferlik adam yok mu bu takımlarda arkadaşlar

Yorum

düşünün yani vizyonu.

Daha futbolcuyu bir maç bile izlemeden sırf Ankaragücü ile berabere kaldık diye bir futbolcuya bu kadar sallanmaz.

Yorum

• ben dedim demek cok igrenc dursada ben demistim bize forvet lazim oyle 23 yasinda falanda degil 30 lu yaslarda kendini ispatlamis son vurusu iyi biri hatta hayalde olsa kanoute olabilir diye yazmistik peki ne oldu sayin hocamiz aranan hicbir sartta sahip olmayan iyi niyetli futbolcu tipi yani umuta ikiz olarak brozeki aldi ben her zaman diyorum senol hoca hep baskalarinin kurdugu kaliteli takimlari oynatmasi ve motivesiyle unlenmistir yoksa ben daha onun bir transferini hatirlamiyorum ben onun jaja dan haberi oldugundan bile emin degilim burada bir cok arkadas senol hoca demisse bence tamamdir diyerek baskan gibi konusmus ve bizde Insaallah onlarin dedigi gibidir dedik fakat ben burak ve umutun bizi sampiyonluktan sadece uzaklastiracagina ve hic olmassa fatih tekkeyi almayi bile onerdim bu da olmadi Insaallah haftaya feneri yeneriz ama sunu soyleyeyim ortaya alinacak kahlanberg sola alinacak jovanovic ve kaliteli bir forvetle 17 de 17 yapardik biz ne yaptik sadece mehmet cakiri takima katti hic yoktan iyidir
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• çok beklemeden bu ay bitene kadar umut satılıp yerine Dame N'Doye alınmalıdır
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok beklemeden bu ay bitene kadar umut satılıp yerine Dame N'Doye alınmalıdır
                Abi Umut satılır mı hele ki de böyle bir zamanda.Bence kalması lazım Umut'un takımımızda
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi Umut satılır mı hele ki de böyle bir zamanda.Bence kalması lazım Umut'un takımımızda
                  evet kalmalı ama aklı burada değil gibi o yüzden o paraya satılmalı hemen.zaten elimizde 2 forvet var başka yok bi üçüncü forvet çıkaramıyoruz
                  En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 18:38.
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Brozekler niye oynamiyor diye Senol Hoca elestirildi ama Bursasporlu Miller hazir gelmesine ragmen bugün oynadi 30 dakika ve ayana top gelmeden mac bitti. Hazir oldugu halde böyle oldu bizim Polanyalilar 28.11.2010 tarihinde devre arasina girdiler yani 1 ay antremansizlar bundan dolayi oynatmanin anlami hazirlamadan. Soguk suyun icine atar gibi atarsan ozaman top gelmeden mac biter gerek yok.

Bu bjk macinda rotasyona girerim derse ozaman oynayabilrler onu bilemem.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet kalmalı ama aklı burada değil gibi o yüğzden o paraya satılmalı hemen
                      Abi Umut takımımız için herşeyini ortaya koyuyor.Gün geçtikçe kendisini de geliştiriyor.Diyeceksiniz çok top kaybediyor.Ama o kadarda pozisyona sokuyor bizi.Var mı Türkiye'de Umut kadar forvette baskı yapan ? Yada defansa Umut kadar yardıma gelen.Ben cevabını vereyim yok
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

düşünün yani vizyonu.

abicim o adam 2 sezondur 2 ligde oynuyormuş zaten vasat bir oyuncu,her oyuncunun iyi sayılabilecek bir sezonu vardır bu da onlardan biridir,pawel ile kıyaslamaya bile gerek yok,oynasınlar görelim ne olduğunu bekleyip,szymkowiak da aynı durumdaydı katkısını unutmayalım
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk ve Colman'ın arasına Engin Baytar'ı alıp , ileride hem Yattara hem Jaja ile başlamaktansa yalnız birin tercih edip en önde kanatlardan içeri katedecek iki forvet oynatabiliriz . Kanat beklerin hücuma katkısı da önemli .

Örnek veriyorum :

Serkan-Giray-Egemen-Cale
                          Engin-Selçuk-Colman
                          Burak-Jaja-Pawel
                          bence de orta üçlü bu şekilde olmalı. engin orta sahamıza tempo katar. solda pawel yerine umut da çok iyi olur. ben bjk ve fb maçlarında ortasahayı bu üçlüyle görmek isterdim.

Yorum

düşünün yani vizyonu.

Cleo bir sezon iyidi daha önceki sezonlarda ?

Pawel hemen hemen son 5 sezondur iyi sayilari var.

Robak fena degil izledim ama büyük Takimda oynayacak kapazitesi yok bence. Ilk maca göre tabiki.

Zafer Biryol da Türkiye Liginin gol kraliydi eee ne yapalim ? onu aldigimiz zaman Vizyonumuz genis mi olacakti ?
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cleo bir sezon iyidi daha önceki sezonlarda ?

Pawel hemen hemen son 5 sezondur iyi sayilari var.

Robak fena degil izledim ama büyük Takimda oynayacak kapazitesi yok bence. Ilk maca göre tabiki.

Zafer Biryol da Türkiye Liginin gol kraliydi eee ne yapalim ? onu aldigimiz zaman Vizyonumuz genis mi olacakti ?
                              aynen ya adam 2 yıldır polonya 2.liginde oynuyormuş zaten bu sezon bir çıkış yakalamış o kadar,28 yaşına kadar pek bi numarası yok.
                              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Brozekler niye oynamiyor diye Senol Hoca elestirildi ama Bursasporlu Miller hazir gelmesine ragmen bugün oynadi 30 dakika ve ayana top gelmeden mac bitti. Hazir oldugu halde böyle oldu bizim Polanyalilar 28.11.2010 tarihinde devre arasina girdiler yani 1 ay antremansizlar bundan dolayi oynatmanin anlami hazirlamadan. Soguk suyun icine atar gibi atarsan ozaman top gelmeden mac biter gerek yok.

Bu bjk macinda rotasyona girerim derse ozaman oynayabilrler onu bilemem.
                                hocam eleştirilmesi gayet normal neden eleştirilmesin..kimse paweli alıpta 11 e koysun demiyor,kadroya alırsın duruma göre de oyuna alırsın..bursa çok kötü oynadı,onun için miller a top gelmedi,pawel kadroda olsaydı son 30 dk oynasaydı,1 aydır antremansız olması mazaret değil ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X