Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Helal olsun ya...
    Kendi ayağımıza kurşun sıkmak deyimi bu olsa gerek.

Son olaylar...

Hakikaten çoooook kötümsersiniz biliyormusunuz. Benim kaynanamdan betersiniz valla.
    Abi bizim taraftarın en büyük özelliği bu. Dünkü maçdan önce sorssak bütün maçları alıcağına inanan şampiyonluk naraaları atan insanlar bir maçdan sonra yok biz şampiyon olamayız bu takımın şurassı yetersiz burası yetersiz demeye başladı. Ve bunlar bir maçla oldu İnşAllah kupada 8taş ve ligde löküzbahçeyi yendiğimizde bunları diyenler buralarda tekrar şampiyonluk bestesi yapmaya başlicak...
    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet ama benim istediğim farklı stilde bi forvet.kapanan takımları açamıyoruz ne umutla nede pawelle açabiliriz
      Abi Allah aşkına şu kapanan takımları açamıyoruz sözünden vazgeçelim... Dün ankara kapandı açamadıkmı o kadar pozisyon bulduk biraz becerili veya şanlı olsaydık farkı yakalardık bu sözler eskide kaldı ben Pawel in pozisyon değerlendirme becerisine güveniyorum Umut Bulut un o eksiğini kapatır ve bizde böyle kapanan takımları açacak forvet söyleminden vazgeçeriz...
      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribünlerin dolmamasının nedeni yönetimin transfer politikasının güven vermemesi, coşku doğurmaması, geleceğe yönelik hayal kırıklığı endişesi olabilir mi?

Tam yaklaşmışken son hamleyi yapamayan yönetim fobisi?
        Abi yaa bıraksana takım şampiyonluğa gidiyor en yakın rakibine fark atmışken taraftar maça gitmiyor nedeni transfer politikası kimse kmseyi kandırmasın sen şampiyonluğa gideceksin 20 binlik stada 15 bin toplicaksın yok öle yarın öbürgün çıkıp 50 bin kişilik stad isterler beyefendiler... Adamlar sıcacık evlerinden tv nin başından kalkıp maça gitmiyorlar hangi transfer politikası????
        Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          konyasporda polonyadan forvet almış hemde bu yıl 10 maçta 7 gol atmış adam.

düşünün yani vizyonu.

cleo tarzında net bir golcü almak yerine sırf ucuz diye vasat oyuncular aldık.

1-2 milyon euro kurtarırken 30-40 milyon eurodan olmayalımda..
          Siz ve sizin gibi düşünen taraftar olduğu sürece bu takım çok ileriye gidemez. Nedir bu futbolda paralı isimli oyuncu sevdası??? Oyuncu mu transfer ediliyor isimmi? Sizler avrupanın ismi önemli kaliteli oyuncularının futbolunun baharında buraya gelebileceğine ihtimal veriyormusunuz? O futbocular Türkiye ye ancak miladı dolunca uğrarlar yada avrupadan kazanacaklarının 2 katını alırlarsa uğrarlar. Örnek R.Carlos ve son olarak Simao. Şimdi nedir bu yıldız tanımlaması sizin ? Güncel bir örnek vereyim Edin Dzeko yu Wolfsburg dan önce tanıyanınız bileniniz varmıydı onu Wolfsburg değilde biz almış olsaydık eminim birçok insan Dzeko ya da ucuz olduğu için alındı türünden etiket yapıştırırdı peki Dzeko nun 1.5 milyon € ya 8taş a getirilecekken vazgeçildiğini biliyormuydunuz? Peki neden vazgeçildi İSMİ OLMADIĞI İÇİN (o zaman) şimdi İngilterede M.City e 30 milyon gibi bir rakama transfer oldu siz halaaa hangi ismin peşindesiniz??? unutmayın isim belki kalitedir ama FAYDA değildir...
          Ağasarlı_61

Yorum

• Devre arasının en iyi transferini bana göre Wagner ile Antep yaptı.
            Haftalar ilerledikçe kendisini gösterecektir.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Devre arasının en iyi transferini bana göre Wagner ile Antep yaptı.
              Haftalar ilerledikçe kendisini gösterecektir.

aynen öyle adamlar cok iyi adam aldilar maalesef... istesek bizede gelebilirdi....

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim anlamadığım hala takımımda alt yapıdan gelen oyuncum yok

tayfun 27 yaşında sanırım

yumlu 23 yaşında ve 2-3 resmi maçta oynadı

bjk li muhammet bile büyüdü a takıma geldi

hasan ahmet nerde veya başka biri
                Vallaa?? Okadar oldumu o usacuk??
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Artvin Yusufeli'li olan Stuttgartlı Serdar Taşcı ve ailesinin Fanatik Trabzonsporlu olduğunu biliyormuydunuz.?
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artvin Yusufeli'li olan Stuttgartlı Serdar Taşcı ve ailesinin Fanatik Trabzonsporlu olduğunu biliyormuydunuz.?
                    onun için bir öneminin olduğunu düşünmüyorum.Alman milli takımını seçen vizyonda olan bir oyuncu 30 yaşına kadar gerilemediği sürece Türkiye'ye gelmez diye düşünüyorum
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onun için bir öneminin olduğunu düşünmüyorum.Alman milli takımını seçen vizyonda olan bir oyuncu 30 yaşına kadar gerilemediği sürece Türkiye'ye gelmez diye düşünüyorum
                      Almanyayi secen vizyonda bir oyuncumu?? Ekmek yedigi kaba pislemeyen insanlardir onlar. O vizyondaki insanlar takimlarina terinin son damlasini veren insanlardir onlar. Ilerde bir gün ona ihtiyacimiz oldugunda Trabzona gelme ihtimali olunca oynadigi milli takim yüzünden almiycanmi yani bu futbolcuyu takima?
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Almanyayi secen vizyonda bir oyuncumu?? Ekmek yedigi kaba pislemeyen insanlardir onlar. O vizyondaki insanlar takimlarina terinin son damlasini veren insanlardir onlar. Ilerde bir gün ona ihtiyacimiz oldugunda Trabzona gelme ihtimali olunca oynadigi milli takim yüzünden almiycanmi yani bu futbolcuyu takima?
                        kardeşim beni yanlış anladın.Alman Milli takımını seçtiği için ne Mesuta nede Serdar'a lafım yok.

Alman Milli Takımı'nı seçmek avantajdır burda kastım ondan yanaydı.Yani ileriye yönelik büyük hedeflerinin olduğunu kastettim.Keza Hamit Türk Milli takımını seçti ama bkz. Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor.Kastım futboldan yanaydı.Yani profesyonel düşünüyor yediği kapla alakası yok.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• arkadas su forveti gorsek en azindan eger yeterli degilse transfer donemi bitmeden bir son dakika golu atalim icim rahat degil

Yorum

almanya da dogup buyumus olan genclerimizin o ulke formasini giymeyi neden vatan hainligi gibi algiliyoruz? serdar tasci mesut ozil almanya milli takiminin formasini giyerken kendisine bu firsatlari taniyan ve dogmus olduklari ulkeye hizmet ettigi gibi almanya da yasayan Turk nufusunu da temsil ediyor. hani bir de o ulvilestirdigimiz milli futbol (!) takimi formasinin kimlerce ne torpil ve ucuz oyunlarla giyildigini bilmesek,o formayi giymek icin kolpa fatih abilerinin ,uyduruk mustafa abilerinin yalanmadik yerini birakmayan, istanbulun artik coplerini vatanser serdarlari mesutlari hain ilan edecegiz de olay o kadar basit degil.,,

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              almanya da dogup buyumus olan genclerimizin o ulke formasini giymeyi neden vatan hainligi gibi algiliyoruz? serdar tasci mesut ozil almanya milli takiminin formasini giyerken kendisine bu firsatlari taniyan ve dogmus olduklari ulkeye hizmet ettigi gibi almanya da yasayan Turk nufusunu da temsil ediyor. hani bir de o ulvilestirdigimiz milli futbol (!) takimi formasinin kimlerce ne torpil ve ucuz oyunlarla giyildigini bilmesek,o formayi giymek icin kolpa fatih abilerinin ,uyduruk mustafa abilerinin yalanmadik yerini birakmayan, istanbulun artik coplerini vatanser serdarlari mesutlari hain ilan edecegiz de olay o kadar basit degil.,,
                              yukarıda yazmış olduğum yazıyı oku.ondan sonra ne demek istediğimi anla.ne kadar meraklısınız birine çamur atmaya
                              9 # Osvaldo'

Yorum

yukarıda yazmış olduğum yazıyı oku.ondan sonra ne demek istediğimi anla.ne kadar meraklısınız birine çamur atmaya

camur mu?
                                " almanya milli takimini secen vizyonda "seklindeki bir iletiye karsilik fikrimi yazdim. sahsina yapilmis bir karalama hakaret mi var yazdiklarimda. ?
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 24.01.2011, 01:23.

Yorum

Çalışıyor...
                                X