Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yapılması gereken tek transfer avni akere tribünlere transfer...

avni akerde seyircisiz oynasak bundan iyi boyle bir traftar toplulugu yok futbolcuları sitrese sokmaktan baska birsey yapmıyorlar

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja ile Pawel yer değiştirse daha iyi olmaz mı? Jovanovic alınsaydı bu sistemde Pawel yerine cuk diye otururdu sanırım.
      Öndeki üçlünün her birinin , bir diğerinin bölgesinde oynayabilecek kapasitesi olması gerekir .

Aynı durum orta alanda da geçerlidir .

Yoksa rakip hoca kritik noktaları işaretler , sıkı markaj kademeli savunma ile o bölgeleri kilitler . Bakınız , ankaragücü maçı .

Yorum

• Sakin olmak lazım Egemen ve Engin'in geri döndüğünü düşünelim. Ayrıca henüz açılmamış iki kutu hakkımız var ya kırmızı çıkarsa =)
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• ayrıca saat 6'da farkı açmış bir liderin taraftarı olarak burada konuşuyor olabileceğimiz ihtimali de var
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu arada g.deniz. k.deniz isminin hala TRABZONSPOR'un yanına içerisine iliştirilmesini hazmedemiyorum!
            En son Abluka tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 15:27.

Yorum

• bu teo işi ne oldu arkadaş satamadılar mı?
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada g.deniz. k.deniz isminin hala TRABZONSPOR'un yanına içerisine iliştirilmesini hazmedemiyorum!

neden ? ne yaptı bu adam bize, 8.7m € para kazandırıp rusya ya gitti hatası bu dimi ? sallamıyorum sizi diyerek avrupayada gidebilirdi.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gökdeniz eski gücünden bir miktar uzaklaşmış halde . Bunda geçen yıl başında yaşadığı sakatlığın rolü büyük , halen form tutamadı . Bu saatten sonra , 4 sezon evvel ki Gökdeniz'i aramakta futbolcuya haksızlık olur .

İlla Rubin'e bakılacaksa , Christian Noboa'ya dikkat emekte fayda var . 12.2011 kontrat bitiş tarihi , sezon sonunda değerinin çok altında bir fiyata anlaşılabilir . Yukarıda Akın abinin kombo oyuncu tanımına uyan bir isim .

Hadi bir de videosunu buraya alalım , henüz tanımayanlar için fikir versin .

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 15:49.

Yorum

• selam sayin degerli arkadaslar dünkü macta trabzonsporu futbolunu begendim ama bize cok cok kaliteli forvet oyuncusu lazim neden derseniz cok cok iyi vurusu olmasi lazim tam bitirici oyuncuya ihtiyacimiz var yani umut iyi niyetli ama tam forvet degil burak derseniz öyle yani elimize bir firsat gelmisdi fatih alsaydik yada bunun yerine cok iyi bir oyuncu alsaydik yani bilemiyorum insallah iyi olur ama su bizim defansdaki oyuncu varya giray hic begenmiyorum neden derseniz ne zaman yikilsak yada berabere kalsak hep giray var icin isinde defansdan her topla cikmidimi hep rakip takima veriyor bilmiyorum bir izleyin her macda aynisini yapiyor ben olsam oynatmam egemen lazim bize acilen daha zamanimiz var transfere bir de orta sahaya oyuncu lazim bu sezerlen felan olacak is degil bence yani yoksa elimiz ayagimiz dolasmaya basladi allah kolayliklar versin ama bu gidislen biraz zor zor günler bekliyor bizleri ama insallah allah yardimcimiz olsun insallah basariyiz

Yorum

• Gökdeniz dün Kanaltürk'teydi..

'' Gönlüm Trabzonspor'dan yana, çok özlüyorum ama Türkiye'ye dönmeyi henüz düşünmüyorum.. Avrupada yoluma devam edeceğim '' felan dedi.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdeniz eski gücünden bir miktar uzaklaşmış halde . Bunda geçen yıl başında yaşadığı sakatlığın rolü büyük , halen form tutamadı . Bu saatten sonra , 4 sezon evvel ki Gökdeniz'i aramakta futbolcuya haksızlık olur .

İlla Rubin'e bakılacaksa , Christian Noboa'ya dikkat emekte fayda var . 12.2011 kontrat bitiş tarihi , sezon sonunda değerinin çok altında bir fiyata anlaşılabilir . Yukarıda Akın abinin kombo oyuncu tanımına uyan bir isim .

Hadi bir de videosunu buraya alalım , henüz tanımayanlar için fikir versin .

Rubin den yıllık ne kadar kazanıyor acaba ? Yani oyuncuyu transfer etmek istediğimiz takdirde Rubin den daha fazla ücret ödememiz gerekebilir bizi tercih etmesi için.

Yorum

• bize oyuncu lazim degil bize 90 dakika bagiran stadi full dolduran taraftar lazim

Taraftar Stadı Dolduramadı
                          Bu arada, şampiyonluğun en büyük adayı olan Trabzonspor'un Ankaragücü ile yaptığı karşılaşmada Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin dolmaması tepki çekti.

Kombine biletler haricinde satışa çıkarılan 6 bin biletin 2 bini satıldığı öğrenilirken 22 bin kapasitesi bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 15 bin 752 biletli seyirci maçı izledi.

Kulüp başkanı Sadri Şener, bunun yorumunu Trabzon halkına bıraktığını belirterek, ''Yorum yapmak istemiyorum. Şampiyonluğu istiyoruz ama bilet satılmıyor. Nedenini bilmiyorum'' dedi.

Yorum

• kaleci dedinmi pawelek gibi olacak hava topuna çıktığında birine çarpcak ki o futbolcu bi daha cesaret edemeyecek.nerde tr'de böyle kaleci turgay bahadır'ı 2.80 yapıştırdı
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Umut ve Burak'ın topu çizgiden geçirme
                              Colman ve Engin'in istikrar
                              Jaja ve Alanzinho'nun takım oyunu

konusundaki defektleri şampiyonluğa mal olabilir.

Hiç vakit kaybetmeden orta sahaya sağlam bir adam alınmalı, Pawel'in çabuk uyum sağlaması için topluca dua etmeye başlanmalı.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• konyasporda polonyadan forvet almış hemde bu yıl 10 maçta 7 gol atmış adam.

düşünün yani vizyonu.

cleo tarzında net bir golcü almak yerine sırf ucuz diye vasat oyuncular aldık.

1-2 milyon euro kurtarırken 30-40 milyon eurodan olmayalımda..
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X