İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iyide suan Takimda 9 Yabanci var... Cale, Glowacki, Brozek, Papy, Colman, Alanzinho, Teo, Brozek ve Jaja... 10 tane Hakkimiz var... niye yollansinki biri? Kahlenberg gelse bile 10 oluyor ve Kontenjan daha yeni doluyor... yoksa Yattara' da sayiliyormu? Benim bildigim Yattara Türk Statüsünde... yani 9 da kaliyor... Gabric kiralik o sayiliyormu? anlamadim gittiGabric ile Yattara sayiliyor ise ozaman 9 + 2 (Gabric, Yattara) = eder 11 ve Kahlenberg gelirse 12 eder... Papy gitti 11 eder... Gabric sayilmasa gerek... ve Yattara zaten Türk oldu... Sürmeneli Ibrahim Ücüncü
neyse Hoca isini bilir
Darisi Kahlenberg'e...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric yine kiralık , faty papy'i niye kiralık vermediler insan sormadan edemiyor...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy ne yapacak nereye gidecek küçücük çocuğu neden serbest bırakıyoruz yarın öbür gün eminönünde saat satarken gördüğünüzde hiç içiniz cızlamayacak mı yönetim ?
Yorum
-
Mehmet Çakır Kimdir?
İşte Trabzonspor’un Ankaragücü’nden transfer ettiği Mehmet Çakır’ın kariyeri.
Mehmet Çakır Kimdir?
Mehmet Çakır, 4 Ocak 1984 tarihinde Ankara, Bala'da doğdu. İlk futbol eğitimini 10 yaşında Şekerspor'da aldı. Ardından Gençlerbirliği altyapısında ve Gençlerbirliği ASAŞ/OFTAŞ'ta oynadı. Ziya Doğan'ın Gençlerbirliği teknik direktörü olduğu 2005-2006 sezonunda Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
Süper Lig'de forma giydiği ilk sezonda (2005-2006) 33 maçta 2.765 dakika Gençlerbirliği forması giydi ve bu maçlarda 14 gol atıp, 8 asist yaptı.
2006-2007 sezonunda 8 gol atıp, 8 asist yaptı.
Süper Lig'de oynadığı süreçte Gençlerbirliği formasıyla 89 maçta 27 gol kaydetti. Gençlerbirliği'nde ve Süper Lig'de oynadığı ilk maç; 2005-2006 Sezonu Turkcell Süper Lig 1. Hafta Maçı, Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe maçı. 2008 2009 sezonunda Ankaraspor'da forma giyen Mehmet 2009 2010 sezonunun başında Ankaragücü’ne transfer oldu.
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=72938
Yorum
-
İlk olarak Alican ALİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Engin'i görmek isteyen arkadaşlar,biraz önce lig tv deydi
Kolbasti biliyormus, sezon sonu kendi basina oynatcam onu Avni Akerde. Yok efendim millet transfer yapip guclenecekmis Trabzon ayni kalcakmista, bu adam nasil bi Trabzonlu anlam veremiyorum!
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
olay 96 da ki gibi bir yikim yasanmamasi yönünde. bu yüzden ele gecirilen bu firsati en azami sekilde degerlendirmeye calisiyor yönetim ve hocamiz. bu konudada haklilar. büyük bir hava yakalanmis ve bu seferde sampiyon olamazsak üzülerek söylüyorum bir 20 sene daha bekleyebiliriz. bu sebeple böyle durumlari olgunlukla karsiliyorum ben. yani faty nin gönderilmesi ve yerine takima direk fayda saglayabilecek bir oyuncunun transfer edilmesi gibi.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyide suan Takimda 9 Yabanci var... Cale, Glowacki, Brozek, Papy, Colman, Alanzinho, Teo, Brozek ve Jaja... 10 tane Hakkimiz var... niye yollansinki biri? Kahlenberg gelse bile 10 oluyor ve Kontenjan daha yeni doluyor... yoksa Yattara' da sayiliyormu? Benim bildigim Yattara Türk Statüsünde... yani 9 da kaliyor... Gabric kiralik o sayiliyormu? anlamadim gittiGabric ile Yattara sayiliyor ise ozaman 9 + 2 (Gabric, Yattara) = eder 11 ve Kahlenberg gelirse 12 eder... Papy gitti 11 eder... Gabric sayilmasa gerek... ve Yattara zaten Türk oldu... Sürmeneli Ibrahim Ücüncü
neyse Hoca isini bilir
Darisi Kahlenberg'e...
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyide suan Takimda 9 Yabanci var... Cale, Glowacki, Brozek, Papy, Colman, Alanzinho, Teo, Brozek ve Jaja... 10 tane Hakkimiz var... niye yollansinki biri? Kahlenberg gelse bile 10 oluyor ve Kontenjan daha yeni doluyor... yoksa Yattara' da sayiliyormu? Benim bildigim Yattara Türk Statüsünde... yani 9 da kaliyor... Gabric kiralik o sayiliyormu? anlamadim gittiGabric ile Yattara sayiliyor ise ozaman 9 + 2 (Gabric, Yattara) = eder 11 ve Kahlenberg gelirse 12 eder... Papy gitti 11 eder... Gabric sayilmasa gerek... ve Yattara zaten Türk oldu... Sürmeneli Ibrahim Ücüncü
neyse Hoca isini bilir
Darisi Kahlenberg'e...
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Topçuların nerde Teoffilo nerde Jaja nerde Alanzinho nerde git al getir ne duruyorsun sahip çık ikna et neden bu disiplinsizlik. Sen hoca değilmisin neden sahip çıkmıyorsun. Ynetim seni kral ilan etmiş varsa yoksa sen neden adam gndermiyorsun bu ülkede uçak yok mu ?_Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
neyse Hoca isini bilir
Darisi Kahlenberg'e...
9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum