Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yektanın neresi genç 25 hatta 26 yaşına girecek oyuncu genç değildir neriye gittiyse gitti büyütmemek lazım şenol hoca işini bilir.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Isaac geri gelsin isterim sahsen
      Adam geldi Ersun Hoca oynatmadi, pesinden Yattara Katara gitti kaldi derken formayi aldi ve cok iyi oynadi

Pesinden adami 17 hafta oynatmadi ve ligin sonuna dogru oynadigi maclarda performansi kötüydü

Chelseanin alt yapisindan gelen oyuncu sonucda (önce genclerbirligi ardindan bize)

Buraki bile futbolcu yapan Senol Hoca Isaaci Avrupada bile isim yapabilecek oyuncu yapabilir ( ayni sekilde avrupaya gelip kötü performans gösteren keirrison ve boghossian gibi)
      isaaci canlı canlı izlemiş birisi olarak geri gelmesini kesinlikle istemem.. nerede duracağını nasıl kaçacağını nasıl şut atacağını dahi bilmeyen bir oyuncunun bu kulüpte işi ne ..
      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
      Johan cruyff

Yorum

• teo'nun eski kulübü 1 milyon euro teklif etmiş uyanıklar
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pawel bi başlasın oynamaya vasat lig filan tanımaz sıralar golleri!...
          Benim forvet algım biraz Teofilo tarzında,yine ona yakın birini almamız lazımdı.Gerektiğinde ortasahaya kadar gelebilecek oyunun içinde olacak çalım atabilecek bir oyuncu olmalı.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gs Yekta'yı bedavaya almış bile olabilir, çünkü sayısız Anadolu takımının yöneticileri veya Başkanları 3 ezik kulübünün ya kongre üyeleri yada taraftarıdırlar, aralarında bağlamışlardır öyle 5 M Euro gibi rakamlar hayalidir...

Bakınız Bjk 3-4 senedir tek kuruş para ödememiş Tabata için Antep kulübüne ve Antep başkanı veya yöneticisi çıkıpta kulübünün hakkını savunmuyor , herhangibir hukuki girişimde bulunmuyor.Ortada ödenmeyen 8 M euro gibi devasa bir rakam var, basında tek satır Antep başkanının ağzından demeç duydunu mu? Bunların 3 ezik kulübe yapmış oldukları taraftarlığı inanın biz Trabzonsporumuza yapamayız...Biz talip olduğumuzda 3-5 M Erodan kapıyı açan Kasımpaşa inanın taş çatlasa 1M Euroya hatta daha azına Yekta'yı Gs ye vermiştir..

Yorum

• Yekta iyiki gelmedi, yani birzamanlar Ozer diye forum inliyordu simdide Yekta. Ben birkackere alici gozuyle izledim ama cokta ekstra birseyi yok bence..
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• bence yekta iyi bir topcu o parayı edermiydi.bence hayır gs nasıl aldı altyapıdan bir oyuncu verdi ve cüzzü bir rakam vererek.bizde sezer ve zafer yelen ve bir miktar para vererek alabilirdik.yazık oldu.
                imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Yekta nın Trabzonspora geleceğine hiç ihtimal vermemiştim zaten. Mehmet Çakır ve Engin varken oraya Yekta kalitesinde bir adamın alınması gereksiz ve anlamsız bir hareket olurdu.

yekta bize gelseydi, forma almak bir yana, oyuna girmek için bile enaz 6 ay beklemesi gerekebilirdi. Ha cinconda yokolup gidecek o ayrı konu. Bir seneye kalmaz kendisini manisada falan görürüz.

Çağlar,batdal,serdar ne medya gazı adam gördü bu gözler.....

Yorum

• Uğur ne var ne yok, şafak kaç ?

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bursanın bu paraları verdiğine kesinlikle inanmıyorum.
                      Ne bursa bu kadar parar verir ne de bu adam o kadar parar ister.
                      Miller orda bu paraların çok çok düşüğüne oynuyordur bursa da verse verse 800 bin -1 milyon euro falan verir.

Bu oyuncu paranın çuvalla verildiği rusyadan gelmiyor sonuçta.
                      Bursada 31 yaşındaki adama 2.5 milyon verip takımın içine bomba koyayacak
                      kadar salak değildir.

Dış basında yazılıp bizimkilerin kopyaladığı rakamlar yalan bence.
                      Kimbilir belkide bu rakamlar abartılıdır.
                      Ancak 1 Milyon seviyesinde bir paraya Bursaspor'a geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Yorum

• - Yekta'ya 3 Milyon euro vermişlerdir rahat , ama Yekta orda ruhsuz bir takımda ne yapar bilinmez.
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yekta genc bir oyuncu degil 25-26 yaslarinda yani gelecek vaad edilen bir oyuncu olmaktan cikti.
                          Cok aman aman bir futbolcuda degil.

3-5 milion euroda hayata etmez...muhtemelen o civarlarda bir bedel ödenmistir..
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yekta arkadaşın gs ye gitiğine şahsım adına menmun oldum,Y.Selim de bundan tonla var muhabbetinden esinlenerek,bizim kadronun yedeklerinde bile ton la Yekta var.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yekta gibi oyuncular küçük takım topçuları, zira seçtiği takımın son durumuna bakılırsa kendine uygun bir takım seçmiş...
                              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• yekta kendini yaktı. Gs rakibinden oyuncu kaptı artık küme düşmez.
                                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

Çalışıyor...
                                X