yektanın neresi genç 25 hatta 26 yaşına girecek oyuncu genç değildir neriye gittiyse gitti büyütmemek lazım şenol hoca işini bilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac geri gelsin isterim sahsen
Adam geldi Ersun Hoca oynatmadi, pesinden Yattara Katara gitti kaldi derken formayi aldi ve cok iyi oynadi
Pesinden adami 17 hafta oynatmadi ve ligin sonuna dogru oynadigi maclarda performansi kötüydü
Chelseanin alt yapisindan gelen oyuncu sonucda (önce genclerbirligi ardindan bize)
Buraki bile futbolcu yapan Senol Hoca Isaaci Avrupada bile isim yapabilecek oyuncu yapabilir ( ayni sekilde avrupaya gelip kötü performans gösteren keirrison ve boghossian gibi)"Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel bi başlasın oynamaya vasat lig filan tanımaz sıralar golleri!...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Gs Yekta'yı bedavaya almış bile olabilir, çünkü sayısız Anadolu takımının yöneticileri veya Başkanları 3 ezik kulübünün ya kongre üyeleri yada taraftarıdırlar, aralarında bağlamışlardır öyle 5 M Euro gibi rakamlar hayalidir...
Bakınız Bjk 3-4 senedir tek kuruş para ödememiş Tabata için Antep kulübüne ve Antep başkanı veya yöneticisi çıkıpta kulübünün hakkını savunmuyor , herhangibir hukuki girişimde bulunmuyor.Ortada ödenmeyen 8 M euro gibi devasa bir rakam var, basında tek satır Antep başkanının ağzından demeç duydunu mu? Bunların 3 ezik kulübe yapmış oldukları taraftarlığı inanın biz Trabzonsporumuza yapamayız...Biz talip olduğumuzda 3-5 M Erodan kapıyı açan Kasımpaşa inanın taş çatlasa 1M Euroya hatta daha azına Yekta'yı Gs ye vermiştir..
Yorum
-
Yekta nın Trabzonspora geleceğine hiç ihtimal vermemiştim zaten. Mehmet Çakır ve Engin varken oraya Yekta kalitesinde bir adamın alınması gereksiz ve anlamsız bir hareket olurdu.
yekta bize gelseydi, forma almak bir yana, oyuna girmek için bile enaz 6 ay beklemesi gerekebilirdi. Ha cinconda yokolup gidecek o ayrı konu. Bir seneye kalmaz kendisini manisada falan görürüz.
Çağlar,batdal,serdar ne medya gazı adam gördü bu gözler.....
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bursanın bu paraları verdiğine kesinlikle inanmıyorum.
Ne bursa bu kadar parar verir ne de bu adam o kadar parar ister.
Miller orda bu paraların çok çok düşüğüne oynuyordur bursa da verse verse 800 bin -1 milyon euro falan verir.
Bu oyuncu paranın çuvalla verildiği rusyadan gelmiyor sonuçta.
Bursada 31 yaşındaki adama 2.5 milyon verip takımın içine bomba koyayacak
kadar salak değildir.
Dış basında yazılıp bizimkilerin kopyaladığı rakamlar yalan bence.
Ancak 1 Milyon seviyesinde bir paraya Bursaspor'a geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
Yorum
-
- Yekta'ya 3 Milyon euro vermişlerdir rahat , ama Yekta orda ruhsuz bir takımda ne yapar bilinmez.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yekta arkadaşın gs ye gitiğine şahsım adına menmun oldum,Y.Selim de bundan tonla var muhabbetinden esinlenerek,bizim kadronun yedeklerinde bile ton la Yekta var.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum