Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezer Badur'un da bonservisi 10 milyon €. Ama şimdi zaman dar satamayız. Şimdilik Yekta ile takas edelim, kalan 5 milyon €'yu İ.B.B bir ay içinde ödesin
    İyide neden İ.B.B. ?
    Tamam, belediye halkının yanındadır eyvallahta fazla bir miktar değilmi bu?
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Burdakiler görmemisze. Arkadisimiz Stadyumumuzun projesini bulmus. 2 Resim'de var

Yorum

• alanzinho sevgilisinden ayrılmış zaten verim alamıyorduk şimdi nasıl verim alacağız?
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alanzinho sevgilisinden ayrılmış zaten verim alamıyorduk şimdi nasıl verim alacağız?

norveç teki sevgilisinden ayrılalı epey oluyor röportajda söylemişti zaten artık sadece arkadaşız diye, yeni birisi var demişti... ondanda mı ayrılmış ?

daha iyi işte, futbola odaklanır.. jaja yı örnek alsın biraz
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            norveç teki sevgilisinden ayrılalı epey oluyor röportajda söylemişti zaten artık sadece arkadaşız diye, yeni birisi var demişti... ondanda mı ayrılmış ?

daha iyi işte, futbola odaklanır.. jaja yı örnek alsın biraz
            yok bugün ayrılmışlar adressa.no 'da öle yazıyor.ben espri olsun diye yazdım zaten katkısı çok az
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Baskanin aciklmasi var Caldes 3 milyon dolar teklif etmis teminat bekliyormus.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Once Caldas ile adı çıkmış ama Teofilo'nun şimdiki hedefi eski kulübü Atletico Junior'a geri dönmekmiş. Bunun için herşeyi yapıyormuş. Menejeri de Türkler'e telkinde bulunuyormuş zaten 2010'da yaptığınız yatırımın büyük bölümünü geri aldınız, önemli goller attı, süper kupayı kazandırdı vs. diye
                Yok hocam tam olarak oyle degil.evet Teo eski kulubune donmek istiyormus vs...Atletico da onu geri almak istiyormus zaten vs...Teo nun menejeri bize Atletico nun teklifini yollamis bu sekilde onun icin yaptigimiz buyuk yatirimin karsiligini geri alacakmisiz benzer teklif yapmislar bize vs...yani kisaca Teo icin eski kulubude kesin devrede ve teklif yapilmis.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle Teofilo'ya acinmamali.Verdigimiz parayi getirmeden hic bir yere gitmesin.
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Arkadaslar bildiginiz uzere bu Brezilya da Rio da sel felaketinden dolayi 1000 kadar insan oldu,bunlar bizim Alan ve Jaja nin vatandaslari...Bu futbolcularimiz icin Ankaragucu macinda acinizi paylasiyoruz vs. falan tarzinda bir pankart hazirlabilir mi acaba?...basit fazla buyuk olmasina gerek olmayan portekizce yazilmis bir pankart.portekizce kismina bir sekilde yardimci oluruz yada Halil kardesimize sorabilir Trabzonda bulunan kardeslerimiz...

Yorum

• Sezer Öztürk Es-Es'de kalmış.

Yorum

• Hey gidi eski Transfer başlıkları , ne günlerdi beee

Yorum

• - Öyle yok Teofilo efendi , getir parayı git , o kadar...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Isaac geri gelsin isterim sahsen
                            Adam geldi Ersun Hoca oynatmadi, pesinden Yattara Katara gitti kaldi derken formayi aldi ve cok iyi oynadi

Pesinden adami 17 hafta oynatmadi ve ligin sonuna dogru oynadigi maclarda performansi kötüydü

Chelseanin alt yapisindan gelen oyuncu sonucda (önce genclerbirligi ardindan bize)

Buraki bile futbolcu yapan Senol Hoca Isaaci Avrupada bile isim yapabilecek oyuncu yapabilir ( ayni sekilde avrupaya gelip kötü performans gösteren keirrison ve boghossian gibi)
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alanzinho sevgilisinden ayrılmış zaten verim alamıyorduk şimdi nasıl verim alacağız?
                              Daha iyi işte performansı artar
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• arkadaşlar resmi sitede transferi kapattık diyor yönetim.inşallah sonra pişman olmazlar.çünkü 2.yarı kıran kırana gececek bir 17 lig macı var.ve puan aslanın ağzında.bunun sakatlığı var cezalısı var.inşallah en az kayıpla atlatıp şampiyon oluruz.
                                imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X