geleceği düşünmemiz cok iyi muhammet ile ereni alırsak büyük iş başarmış oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasta 5 milyon ne ariyor ?
Yakında ekonomik olarak da batarlarT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed le Eren i alırsak süper iş yapmış oluruz, onların yanına bir de Orhan Gülle
Orhanı sezon başında düşünecektik.Antep hayatta bırakmaz.Tüpçü 6,5 € ya geri alır ama."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
uzun süredir medyada Liverpool'un Sırp oyuncusu Milan Jovanovic'in kulübümüze transferi konusunda haberler yer almaktadır. Bu haberlerin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
Bahsedilen oyuncuyla ilgili hiçbir tasarrufumuz ve talebimiz söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Resmi Site
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun süredir medyada Liverpool'un Sırp oyuncusu Milan Jovanovic'in kulübümüze transferi konusunda haberler yer almaktadır. Bu haberlerin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
Bahsedilen oyuncuyla ilgili hiçbir tasarrufumuz ve talebimiz söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Resmi Site
Yabancı adam alınırsa ortasahanın ortasına alınsın.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye sezon sonunu bekliyoruz? İmzayı şimdiden atabiliyor yeni sezon için iki futbolcu. Beklemek neden?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye sezon sonunu bekliyoruz? İmzayı şimdiden atabiliyor yeni sezon için iki futbolcu. Beklemek neden?
ben bu işi fm oynarken yapmayı çok seviyorum, milletin alt yapısını tarıyorum genç yıldızları buluyorum oyuncuya sezon içersinde imza attırıyorum transfer sezonu açılınca tıpış tıpış geliyorlar. tazminatı varsa geleceği çok parlaksa parayı basıp imza attırıyorum, fm oynarken bu yöntemle alt yapımı uçuruyorum aldığım adamların %90 ının etinden sütünden yararlanıp ilerde büyük paralara satıyorum"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum