İlk olarak oflaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuncay Bekiroglu Ankaradaymis ve belkide Ankaragücünün kadro disi birakdigi bir Isim ile ilgileniyormusuz.
Bu kim olabilir?HEDEF A:GÜCÜ MÜ?Trabzonspor’da yabancı futbolcu transfer girişimi beklemeye alınırken bordo mavililerin yerli transferine ağırlık vereceğinin işareti olarak değerlendirildi. Ankaragücü’nde yaşanan kaos nedeniyle bu kulüp Meye'nin yanı sıra bir çok yerli futbolcusunu kadro dışı bırakırken yönetimin kadro dışı bırakılan futbolculardan biri ile ilgili olarak gizli bir çalışma içersinde olduğu da iddia edildi
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuncay Bekiroglu Ankaradaymis ve belkide Ankaragücünün kadro disi birakdigi bir Isim ile ilgileniyormusuz.
Bu kim olabilir?
Yoksa bir yerde mi okudunuz ?
Hürriyet olabilir,Mehmet Çakır olabilir ikisinden birisidir böyle birşey varsa
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi duyum mu aldınız ?
Tabi özel isleride olabilir ama gercekden Transfer icin oradaysa kim olabilir diye merak ettim simdi.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bu kim olabilir?
Mehmet cakirda gelsin isterim[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi duyum mu aldınız ?
Zamaninda Mehmeti begenirdim ama eski formu yok gibi.
Tabi Senol Hocam ölüyü diriltir oda ayri bir konuRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bu kim olabilir?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJajadan alip veremediginiz ne var cok merak ediyorum özellikle dikkat ediyorum bir haftadir Jaja dan bir Teofilo krizi yaratmaya calisiyorsunuz
Kendi taraftarimiz kadar kendi ayagina sikma merakli bir taraftar yokdur heraldeEn son Erol Koç tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 19:35.Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber 61de yaziyor. Linki üstte var.
Tabi özel isleride olabilir ama gercekden Transfer icin oradaysa kim olabilir diye merak ettim simdi.
Bende merak ettim.Sapara olabilir bence Jaja'ya alternatif olarak düşünülüyor da olabilir.
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürriyet gereksiz olur bence.
Zamaninda Mehmeti begenirdim ama eski formu yok gibi.
Tabi Senol Hocam ölüyü diriltir oda ayri bir konu
Mehmet Çakır'ı da ben şahsen eskiden çok beğeniyordum.Şimdi de aslında iyi ama kadroda eskisi gibi oynamuyor diye biliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah sestak, vittek veya özgür cekdir
Mehmet cakirda gelsin isterim
SOn 10 YXilda onun ile birkac maca gittik ve Sestaki birkac kez seyretme firsatim oldu.
Tam bir Golcü ama Brozekden sonra olmaz herhalde.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah sestak, vittek veya özgür cekdir
Mehmet cakirda gelsin isterim
vittek dünya kupasından beri sakat, faydalı olmaz.. sola piotr alındı engin var alan oynar cale var ferhat var... özgür çek sol bek değil sol açık ve orada oynayan oyuncularımız düşünüldüğünde kadromuzda gereksiz bir kuru kalabalığa sebep olabilir. mehmet çakır a hiç girmeyelim çok gereksiz bir transfer olur.
sestak olma ihtimalide yok adam orada kiralık bonservisi bochum da"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin abi bunlar bizi kahlenbergle mesgul ederken hürriyeti alip gelmesin?
Abi birde sağ bek'e alternatif lazım diyoruz ya Uğur Uçar iyi alternatif olur benceEn son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 19:39.
Yorum
Yorum