Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim Jaja'dan hiç umudum yok
    Yapma abi, mutlaka gelir bir kac gün icinde.
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tuncay Bekiroglu Ankaradaymis ve belkide Ankaragücünün kadro disi birakdigi bir Isim ile ilgileniyormusuz.
      Bu kim olabilir?
      HEDEF A:GÜCÜ MÜ?Trabzonspor’da yabancı futbolcu transfer girişimi beklemeye alınırken bordo mavililerin yerli transferine ağırlık vereceğinin işareti olarak değerlendirildi. Ankaragücü’nde yaşanan kaos nedeniyle bu kulüp Meye'nin yanı sıra bir çok yerli futbolcusunu kadro dışı bırakırken yönetimin kadro dışı bırakılan futbolculardan biri ile ilgili olarak gizli bir çalışma içersinde olduğu da iddia edildi
       TRANSFER ZİRVESİ ANTALYA’DASezonun ikinci yarısı öncesi hazırlıklarını Belek'te yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da yarın zirve var. Başkan Sadri Şener'in yanı sıra Asbaşkan Nevzat Şakar da yarın Antalya'ya gelerek hem kampı ziyaret edecekler hem de B
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Tuncay Bekiroglu Ankaradaymis ve belkide Ankaragücünün kadro disi birakdigi bir Isim ile ilgileniyormusuz.
        Bu kim olabilir?
        Abi duyum mu aldınız ?

Yoksa bir yerde mi okudunuz ?

Hürriyet olabilir,Mehmet Çakır olabilir ikisinden birisidir böyle birşey varsa
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi duyum mu aldınız ?

Haber 61de yaziyor. Linki üstte var.
          Tabi özel isleride olabilir ama gercekden Transfer icin oradaysa kim olabilir diye merak ettim simdi.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Bu kim olabilir?
            Insallah sestak, vittek veya özgür cekdir
            Mehmet cakirda gelsin isterim
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Sapara olabilir Ankaragücü Obraniak ve Kahlenberg'i istiyor çünkü.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• Adem koçak olsun bari. Orta sahada ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi duyum mu aldınız ?

Hürriyet gereksiz olur bence.
                  Zamaninda Mehmeti begenirdim ama eski formu yok gibi.
                  Tabi Senol Hocam ölüyü diriltir oda ayri bir konu
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Bu kim olabilir?
                    Hüseyin abi bunlar bizi kahlenbergle mesgul ederken hürriyeti alip gelmesin?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jajadan alip veremediginiz ne var cok merak ediyorum özellikle dikkat ediyorum bir haftadir Jaja dan bir Teofilo krizi yaratmaya calisiyorsunuz

Kendi taraftarimiz kadar kendi ayagina sikma merakli bir taraftar yokdur heralde
                      Takımın havasını kimsenin bozmaya hakkı yok. Bu kadar rahat hareket etmelerini tahammül edemiyorum.Geleckleri tarihini bilsem onlara karşılama töreni bile yapmayı düşünüyorum ama bu sefer çiçeklerle değil.
                      En son Erol Koç tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 19:35.
                      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• şu anda bile bir çok takım daha toplanmadı, yabancıları çoğunun gelmedi..güney amerikadan gelecekler en son geliyor zaten..bursanın o işe yaramaz adamları bile henüz gelmemiş panik yapmayın ..jaja gelir gollere ve asistlere devam ...

Yorum

Haber 61de yaziyor. Linki üstte var.
                          Tabi özel isleride olabilir ama gercekden Transfer icin oradaysa kim olabilir diye merak ettim simdi.
                          Linki buldum Abi sağolun teşekkür ederim
                          Bende merak ettim.Sapara olabilir bence Jaja'ya alternatif olarak düşünülüyor da olabilir.

İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hürriyet gereksiz olur bence.
                          Zamaninda Mehmeti begenirdim ama eski formu yok gibi.
                          Tabi Senol Hocam ölüyü diriltir oda ayri bir konu
                          Abi Hürriyet çok güçlü ve çok iyi defans yapıyor bence.Selçuk ve Colman'a alternatif olarak düşünülüyor olabilir kanaatindeyim
                          Mehmet Çakır'ı da ben şahsen eskiden çok beğeniyordum.Şimdi de aslında iyi ama kadroda eskisi gibi oynamuyor diye biliyorum.

Yorum

Esimin agbisi Bochumda yasiyor ve fanatik Bochum Taraftari.
                            SOn 10 YXilda onun ile birkac maca gittik ve Sestaki birkac kez seyretme firsatim oldu.
                            Tam bir Golcü ama Brozekden sonra olmaz herhalde.

Yorum

vittek dünya kupasından beri sakat, faydalı olmaz.. sola piotr alındı engin var alan oynar cale var ferhat var... özgür çek sol bek değil sol açık ve orada oynayan oyuncularımız düşünüldüğünde kadromuzda gereksiz bir kuru kalabalığa sebep olabilir. mehmet çakır a hiç girmeyelim çok gereksiz bir transfer olur.

sestak olma ihtimalide yok adam orada kiralık bonservisi bochum da
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin abi bunlar bizi kahlenbergle mesgul ederken hürriyeti alip gelmesin?
                                Cafer Abi istemez misin Hürriyet'i ?

Abi birde sağ bek'e alternatif lazım diyoruz ya Uğur Uçar iyi alternatif olur bence
                                En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 19:39.

Yorum

Yükleniyor...
                                X