Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son dakika bombasi bekliyorum

bi ki sung yong iyi gider
    kardes his mı bu hanı oyle bıse yapsalar
    ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru...
      illa büyük paralar verip alıcaz.. şimdi alınsa ne olurdu sanki
      öLüMüNe TRaBZoN+SPoR

-uLTRa61-

Yorum

• Muhammet Demir de elden gitmiş.. Nasıl başarıyorsak? Anlamıyorum.. Trabzonlu bu oyuncu yaa... Bekletemez miydik biraz daha.. Şimdi orada parlarsa 2 sene sonra ya istanbul takımlarına gider ya da almaya kalksan 5-6 milyon euro ödersin.. Çok üzgünüm
        Not Important..

Yorum

• Transfer dönemi bitmedi mi hala ?

Yorum

• son dakika olurmu acaba...

Yorum

• son dakika transferleri bizim aleyhimiz olur ancak.. muhammet demir gibi
              öLüMüNe TRaBZoN+SPoR

-uLTRa61-

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Korkarım kabak yine Şenol hocanın başına patlayacak. Futbolcu transfer edeceğimize spor yöneticisi transfer edelim
                Abi senol hoca kimi isterse onu alacagiz dedi yönetim
                Bi hafta icinde mehmet cakir ve brozekler alindi

Ben bildim bileli Senol Hoca iyi oyuncu hazir oyuncu istemedi, hep kapali kutulara fit kendisi

Senol Hoca yi cok severim, gözümde hiddinkden mourinhodan bir farki yok ama gel görki cok alcak gönüllü transfer konusunda
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer dönemi bitmedi mi hala ?
                  5 Subatta bitiyo biliyorum
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• muhammet demir de gitti elden ya tüh. trabzonluydu gaziantep te birde orhan gülle var onların ikisini almaya kalksan 10 milyon euro gibi ucuk bir rakam isterler artk
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• transfer dönemi bugun 6 olması lazım bitmiş olması gerekiyo.. bizim yönetim bomba felan patlatamaz ancak ses bombası olur oda ben bu sene şampiyon olamazsak bunu yönetim beceriksizliği olarak görürüm. sadri başkan işler kötü gittiğindee o sempatik tavırlarını takınmasın insana antisempatik geliyo ..

Yorum

• Yıldız adayı Antep'te!

Gaziantepspor Kulübü, Bursaspor'dan Muhammet Demir ile anlaştı.

Alınan bilgiye göre, Bursaspor ile sözleşmesini yenilemeyen Muhammet Demir, Gaziantepspor'dan Ahmet Arı ile takas karşılığında 4,5 yıllığına kulübün renklerine bağlandı.

10 Ocak 1992 Trabzon doğumlu genç futbolcu, 2002-2005 yılları arasında forma giydiği Karadeniz Ereğlispor'dan 2005 yılında Bursaspor altyapısına transfer oldu.

2007 yılında profesyonel olarak A Takıma çıkan Demir, 3 kez Türkiye U-15, 6 kez Türkiye U-16, 21 kez Türkiye U-17, 4 kez Türkiye U-18, 10 kez de Türkiye U-19 forması olmak üzere toplam 44 kez milli formayı giydi ve bu maçlarda toplam 37 gol kaydetti.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından 5 Ocak Çarşamba günü başlayan "Ara transfer" olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi, Salı akşamı 17.30'da sona erecek.

Diye haber yapmıştı ajansspor dün

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun aldığı karar uyarınca, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran tarihinde başlayacak. Profesyonel liglerde transfer dönemi 1 Eylül 2010 tarihinde sona erecek. 2010-2011 sezonunda ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Çok pişman olacak bu yönetim çok, göreceksiniz..........

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi senol hoca kimi isterse onu alacagiz dedi yönetim
                                Bi hafta icinde mehmet cakir ve brozekler alindi

Ben bildim bileli Senol Hoca iyi oyuncu hazir oyuncu istemedi, hep kapali kutulara fit kendisi

Senol Hoca yi cok severim, gözümde hiddinkden mourinhodan bir farki yok ama gel görki cok alcak gönüllü transfer konusunda
                                Şenol hocaya belliki diyorlarki araştırdık en uyumlu bunlar Bunları alalım. Diğerlerini alırsak pahalı olur. O da madem kulüp zarar edecek öyle olsun diyor. Veya şimdi uygun değil sezon sonuna bakarız hele şampiyon yap bizi vs. Transferde etkin olduğuna inanmıyorum. Uzmanlaşmış bir transfer komitemiz olduğuna da
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X