Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bişey çıkacağını ummuyorum ama hayırlısı diyelim
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ercan saatçi ne utanmaz adam
      Ercan Saatçi'ye FB'nin avukatlık ücreti ödemesi lazım. Avukat tutsalar bu kadar özenle savunamaz
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Ercan Saatçide Trabzonlu Çıkmasın?

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla bu koç grubu kadar şerefsizi yok her yerde elleri var deliller varsa bile bunu ortadan kaldırtabilirler
          eğer delil varsa kemalettin göktaş erişir. eli uzundur. ama fbli araya girerse bilemem
          twitter @hopeMit

Yorum

• Tabiki bir şey çıkmaz İlyas....Ne çıkacak...İlk mi bunlar ki?....Ha nedir...Bizimkiler işini doğru yapsın...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• serdar bali orda ercana bişey dedi, ercan olduğu yerde mosmor oldu anlamadım orayı ne dedi ki kaza falan gibi bişeydi
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bizler "Faruk Özak kimliğini yırtıp at!" diye tempo tutarken taşlanıyorduk bazı partizan kesimlerce Erdal abi. Onlar önce Trabzonspor diyemeyenlerdi işte. Hala daha da diyemiyorlar...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Aziz Yildirim Diyarbakir`liydi degilmi ?

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aziz Yildirim Diyarbakir`liydi degilmi ?
                    Evet İrfan abi. Şu meşhur yan hakem Mızrak'ın memleketi olan Diyarbakır
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Anne tarafı nereli İrfan abi

Yorum

• Valla Yiğit iki sene önce Faruk bey e laf edene ben destur de derdim hani yalan yok ...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• benim anladığım işin içinde melih gökçekten başlayan ve bizim milletvekilimize kadar gelen bir olay var...olay mahkemeye giderse fb alehine olaylar ortaya çıkar...büyük ihtimalle milletvekilimizin elinde kanıt var yoksa bu kadar kesin konuşamaz...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Mutlaka öyle erdal abi bunları konuşturan yine biziz..devre arası kalburüstü 3-4 futbolcu al takıma direk katkı sağlasın farkı 19 yap gül eğlen coş..diyorum ya. vizyon meselesi bu işler..küçük esnaf kafasıyla büyük kuüp başkanlğı yapılmaz..yaparsan böyle olur

Yorum

• Bu arada Şansal Büyüka diyor ki:

"Galatasaray, şampiyonluğa oynayan bir takımdan önemli bir oyuncuyla anlaştı 4 yıllığına. Şimdi söylemek istemiyoruz o oyuncuyu."
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

erganili askerliği orda yaptım. diyarbakırın en tehlikeli yerlerinden biridir. terör olarak
                                twitter @hopeMit

Yorum

Yükleniyor...
                                X