Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geleceği düşünmemiz cok iyi muhammet ile ereni alırsak büyük iş başarmış oluruz.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivasta 5 milyon ne ariyor ?
      Futbol ve zihniyet olarak batık bir takım zaten.
      Yakında ekonomik olarak da batarlar
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhammed le Eren i alırsak süper iş yapmış oluruz, onların yanına bir de Orhan Gülle

Orhanı sezon başında düşünecektik.Antep hayatta bırakmaz.Tüpçü 6,5 € ya geri alır ama.
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• eğer Selçuk giderse yeri Orhan'ındır bence

Yorum

• Allah'ın izniyle şampiyon olalım bakın nasıl alırız Orhan'ı da diğerlerini de

Yorum

• uzun süredir medyada Liverpool'un Sırp oyuncusu Milan Jovanovic'in kulübümüze transferi konusunda haberler yer almaktadır. Bu haberlerin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Bahsedilen oyuncuyla ilgili hiçbir tasarrufumuz ve talebimiz söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Resmi Site

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uzun süredir medyada Liverpool'un Sırp oyuncusu Milan Jovanovic'in kulübümüze transferi konusunda haberler yer almaktadır. Bu haberlerin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Bahsedilen oyuncuyla ilgili hiçbir tasarrufumuz ve talebimiz söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Resmi Site
                İyi haber.
                Yabancı adam alınırsa ortasahanın ortasına alınsın.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Mehmet Çakırdan önce alınsaydı neyse, ama şu aşamada Jovanoviç gereksiz bir hamle olurdu bana göre.

Yorum

• Bende alınacağını zannetmiyordum ama gelmesini istiyordum

Yorum

• inşallah Muhammet Eren olur daha bişe lazım değil elimizdeki oyuncuları satmadan devam edelim.Yavaş yavaş ilerlemek en iyisi..
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• hayırlı olsun yeni transferlerimiz, umarım 1461de yeterince şans bulurlar

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye sezon sonunu bekliyoruz? İmzayı şimdiden atabiliyor yeni sezon için iki futbolcu. Beklemek neden?
                          Belkide ikisiyle birlikte ön protokol imzalanır.(imzalanmalı) Sezon sonuna bırakılmamalı transferler...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Niye sezon sonunu bekliyoruz? İmzayı şimdiden atabiliyor yeni sezon için iki futbolcu. Beklemek neden?

ben bu işi fm oynarken yapmayı çok seviyorum, milletin alt yapısını tarıyorum genç yıldızları buluyorum oyuncuya sezon içersinde imza attırıyorum transfer sezonu açılınca tıpış tıpış geliyorlar. tazminatı varsa geleceği çok parlaksa parayı basıp imza attırıyorum, fm oynarken bu yöntemle alt yapımı uçuruyorum aldığım adamların %90 ının etinden sütünden yararlanıp ilerde büyük paralara satıyorum
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu brozek kardeşler 3-4 gün önce gittiler galiba polonyaya hala dönmediler galiba hiç bir yerde haber yok,ne zaman dönecekler acaba bilgisi olan var mı ?

Yorum

• Teo giderse Jovanovic gelir sanırım. Güzel oluyor güzel... Yine de Brozek kardeşlerin aceleyle alındığını düşünüyorum...
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X