Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belkide Ziya Dogan beni Ön Libero oynatir diye korktu
    Harika gerçekten

Yorum

• Fatih Ankaragücü'ne transfer olmuş .Böyle bir adam görmedim ben Anadolu'ya gelirsem Konyaspor'a gelirim diye söz veren adam şimdi gitmiş Ankaragücü'ne ama belkide Ziya Doğan'dan korkmuştur
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Ankaragücü'ne transfer olmuş .Böyle bir adam görmedim ben Anadolu'ya gelirsem Konyaspor'a gelirim diye söz veren adam şimdi gitmiş Ankaragücü'ne ama belkide Ziya Doğan'dan korkmuştur
        "Türkiyede Trabzonspor'dan baska takimda oynamam" deyip, Istanbula giden adamdan ne beklersin renkdas?
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Türkiyede Trabzonspor'dan baska takimda oynamam" deyip, Istanbula giden adamdan ne beklersin renkdas?
          Aynen abi,doğru söylüyorsun
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke Konya'ya söz vermemiş miydi neden Ankaragücü'ne gitti ?
            Bizede söz vermişti.

Yorum

• Fatihte kişilik problemi var. Gençliğinde de aynı şekilde hataları oldu ama değişmedi bitmiştir...
              DRAGO GABRIC

Yorum

• Wolfsburg Tolga Ciğerci...Henüz 18yaşında...2 maçını 90 dakika izledim...bitmek tükenmekbilmeyen bir enerjisi var orta alanda...Mutlaka almalıyız...İlerde paramız yetmeyebilir...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zihin okuma işini burdaki çogu kişi yapıyor ama malesef ben daha ögrenemedim...işe yarayabilecek yetenekli bir oyuncu ve beni sahada neler yapabileceği ilgilendiriyor...işin özünü de bilmeden ön yargılı olmamak gerek diye düşünüyorum...eğer işin özüde orda yazılan gibiyse sözleşme boşuna imzalanmıyor ne yazıyosa yerine getirmek mecburiyetincedir kulüp bir insanın hakkını araması kadar doğal bişey de olmamalı...
                  "Haksızlığa boyun eğmeyiniz. Eğer eğerseniz, zalimden bir fakınız kalmaz." der Hz. Ali. Tabiiki hakkını arayacak, bundan daha doğal birşey olamaz. Ama kulübünün durumu bu haldeyken ondan yararlanmaya kalkmak kimseye yakışmaz. Oradan ekmek yiyen birisinin bizede aynı muameleyi yapmayacağını kim garanti edebilir?
                  Arsenal'dı yanlış hatırtlamıyorsam kapısında yazıyor:

"Sizi buraya getiren yeteneklerinizdi. Burada büyütecek olan karakterinizdir."

Ben olaya bu açıdan bakıyorum. Kusura bakılmasın lütfen, kulüp olarak eğer bir futbolcuya değer veriliyorsa, ona kalpten destek olunuyorsa, onunda karşılığını vermesi gerekir.
                  Alacağının %80'ini almış bir oyuncunun geri kalanı alamadığı için mahkemeye gidipte serbest kalmak istiyosa ve buna hakkı olduğunu iddia ediyorsa, bonservisininde %80'ini kulübünün isteme hakkı doğar.
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Bu hafta içinde Teofilo'nun transferi gerçekleşebilir.
                    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• inş tez zamanda giderde kuruluruz şu kanburdan.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Haksızlığa boyun eğmeyiniz. Eğer eğerseniz, zalimden bir fakınız kalmaz." der Hz. Ali. Tabiiki hakkını arayacak, bundan daha doğal birşey olamaz. Ama kulübünün durumu bu haldeyken ondan yararlanmaya kalkmak kimseye yakışmaz. Oradan ekmek yiyen birisinin bizede aynı muameleyi yapmayacağını kim garanti edebilir?
                        Arsenal'dı yanlış hatırtlamıyorsam kapısında yazıyor:

"Sizi buraya getiren yeteneklerinizdi. Burada büyütecek olan karakterinizdir."

Ben olaya bu açıdan bakıyorum. Kusura bakılmasın lütfen, kulüp olarak eğer bir futbolcuya değer veriliyorsa, ona kalpten destek olunuyorsa, onunda karşılığını vermesi gerekir.
                        Alacağının %80'ini almış bir oyuncunun geri kalanı alamadığı için mahkemeye gidipte serbest kalmak istiyosa ve buna hakkı olduğunu iddia ediyorsa, bonservisininde %80'ini kulübünün isteme hakkı doğar.

tekrar söylüyorum işin içini bilmiyoruz o yüzden ne kadar saglıklı yorum yapabiliriz..oyuncunun söylediğine göre 137 bin yöneticinin söylediğine göre 100bin ortada birinin söyledigi yanlış.ayrıca sen elindeki futbolculara para verme ama sürekli yeni isimlerle anlaş bunun üzerine takımdaki her futbolcu düşüncelerini tekrar gözden geçirir.neyse daha fazla uzatmak istemem turgut çok asırı sevgi besledigim biri degil ama bedava ve gelecek vadediyor bence alınırsa takıma katkı sağlar...
                        Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu hafta içinde Teofilo'nun transferi gerçekleşebilir.
                          Çok zarar edecekmiyiz abi?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok zarar edecekmiyiz abi?
                            Çok zarar edeceksek satmayız zaten.
                            Muhtemelen az zarar ederiz, ama ederiz.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok zarar edeceksek satmayız zaten.
                              Muhtemelen az zarar ederiz, ama ederiz.
                              Peki Teofilo'nun satılması yeni bir transferin önünü açar mı?

Yorum

Çalışıyor...
                              X