Anadolu kulüplerine bir sürü gurbetçi oyuncu gelir, alt liglerden gelir, sükse yapar almaya kalksan milyonlarca euro alamazsın. 3 ukalalar pahalı pahalı alır kullanır işe yarayanları saklar, bozulanları tekrar Anadolu kulüplerine bedavaya yollar, tecrübelenmiş oyuncular yeniden toparlanır yine silah olurlar. Anadolu kulüpleri bu paralarla yine isabetli transferler yaparlar.. Döngü devam eder.. 3 ukalalar güçlenir, Anadolu kulüpleri güçlenir... Biz ne yaparız? Ne iyi gurbetçi transferi yaparız, ne futbolcularımızı iyi fiyata satıp para kazanabiliriz, ne de iyi yabancı transferi yapabiliriz... Bilmiyorum farkında mısınız ama süreç bizim alyhimize işliyor. Çok taraftan kıskaçtayız ve gitgide daralıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 23:29.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Panteliç i almadık Jaja yı aldık....Fena mı yaptık....Değil manajerlerin teknik adamların dahi transferden komisyon aldığı bir ülkede yaşıyoruz....Bütünün problemlerinden parçayı soyutlayamıyorum Uğur....Evet Trabzonspor un böyle problemleri oluyordur...Ama bu ülkede olduğundan fazla değil....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Yapma akın bu gelişimine devam eden bir Giray ı kaça alırsın? Kaç lira verecek BJK Adanalı çocuğa?....Burak keza? Onur? Selçuk konusunda haklısın ama olur böyle şeyler....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
O kadar laf ettik Çağlar ı almadık diye? O kadar laf ettik neydi o Galatasaray ın aldığı forveti almadık diye? O kadar laf ettik Makakula yı almadık diye...Hayır bize gelseler iş de yapabilirler di kabul ama belli olmuyor bu meret....Burdan bakmak lazım....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanteliç i almadık Jaja yı aldık....Fena mı yaptık....Değil manajerlerin teknik adamların dahi transferden komisyon aldığı bir ülkede yaşıyoruz....Bütünün problemlerinden parçayı soyutlayamıyorum Uğur....Evet Trabzonspor un böyle problemleri oluyordur...Ama bu ülkede olduğundan fazla değil....
İlkokulda yaramazlık yapan çocuklar..
Hoca gelir, tutar birisini neden bağırıyorsun yaramazlık yapıyorsun der azarlar.
Çocuğun cevabı ama herkes de yapıyor olur
Yani yanlışı yanlışla savunamayızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiks senin romantizmin beni bile aşıyor....İnşallah diyelim...İnşallah.....İnşallah.....
sayalım üç iki bir...
yıl ikibin onbir..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanteliç i almadık Jaja yı aldık....Fena mı yaptık....Değil manajerlerin teknik adamların dahi transferden komisyon aldığı bir ülkede yaşıyoruz....Bütünün problemlerinden parçayı soyutlayamıyorum Uğur....Evet Trabzonspor un böyle problemleri oluyordur...Ama bu ülkede olduğundan fazla değil....
portekiz 3 takımıyla Avrupa ligine damga vuruyor
ukrayna 2 takımyla yine aynı
Fark ne oluşturmuş oldukları scoting(oyuncu izleme sitemi) sistem
Avrupda artık her kulüp scouting sistemle transferlerini yapıyor
Türkiye Hariç Menejerlerin abluka altına aldığı remen işgal ediyorlar Ülkemizi tek pazar biz kaldık
Ben Menejer sisteminin ülkemizde çökertilmesini her takımın İzleme komitelerini oluşturup Bu şekilde transferlerini yapmalarını istiyorum Burada vermiş olduğum uğraş,çaba bu ne kadar küfür yesek te ne kadar anlaşılmasak ta
Bu ekonomiye ,başarıya ,vizyona ,kaliteye her türlü Olumlu yansıyacaktır
Panteliç alınsaydı Jaja da alınacaktı abi
Bonservisi yoktu pantelicinEn son matrix5782 tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 23:37.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma akın bu gelişimine devam eden bir Giray ı kaça alırsın? Kaç lira verecek BJK Adanalı çocuğa?....Burak keza? Onur? Selçuk konusunda haklısın ama olur böyle şeyler....Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Ben bir çizgi arıyorum...Bu takım üç senedir biz çizgi üzerinde....Bence önemli olan bu....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bütün bu söylediklerinizin yolu bu yönetim ve bu teknik kadro ile devamdan geçiyor bence...Hatta mümkünse Şenol hoca bir basamak yukarı çıksın....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün bu söylediklerinizin yolu bu yönetim ve bu teknik kadro ile devamdan geçiyor bence...Hatta mümkünse Şenol hoca bir basamak yukarı çıksın....Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Abi Mustafa Pektemek için ne düşünüyorsun yararlı olur mu ben Burak Yılmaz'a benzetiyorum oyun stiliniTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum ama neden yazık değil mi abi ben bir işleyişin yıkılması için uğraşıyorum zoruma gidiyor yaa
portekiz 3 takımıyla Avrupa ligine damga vuruyor
ukrayna 2 takımyla yine aynı
Fark ne oluşturmuş oldukları scoting(oyuncu izleme sitemi) sistem
Avrupda artık her kulüp scouting sistemle transferlerini yapıyor
Türkiye Hariç Menejerlerin abluka altına aldığı remen işgal ediyorlar Ülkemizi tek pazar biz kaldık
Ben Menejer sisteminin ülkemizde çökertilmesini her takımın İzleme komitelerini oluşturup Bu şekilde transferlerini yapmalarını istiyorum Burada vermiş olduğum uğraş,çaba bu ne kadar küfür yesek te ne kadar anlaşılmasak ta
Bu ekonomiye ,başarıya ,vizyona ,kaliteye her türlü Olumlu yansıyacaktır
Panteliç alınsaydı Jaja da alınacaktı abi
Bonservisi yoktu pantelicinHY67...
Yorum
-
şu beleş topçuları almayı niye beceremiyoruz ? bursa da kendi öz evladımız m.demir, sözleşmesi bitiyor gidip bir Allah ın kulu ikna etmek için uğraşmıyor, adam antep te şimdi. eren gelmek istiyorum diyor bizimkiler çıkıp bursa nın topçusu şimdi görüşmemiz etik olmaz ayağına sezon sonuna bırakıyor işi.. tunay torun kumaşı sağlam oyuncu alsak bence harika bir transfer olacaktı ama onuda bundesligaya yeni yükselen hertha berlin e kaptırıyoruz, adamlar aylardır görüşme halindeymiş tunay torun la ve h.berlin menajeri parayı seçmedi bizi seçti demiş sonuç olarak tunay ı elimizden kaçırdık. beğendiğim bir oyuncuydu tunay, üzüldüm gerçekten."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum