Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak azelea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor şampiyon olur, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa kimsenin gitmeye çalışacağını zannetmiyorum, aksine kalmak için gayret gösterirler.
    Mevzu avrupa olunca gidiyor oyuncular gs uefa'yı aldığında da benzeri olmuştu.Büyük ihtimal Umut gider Selçuk da ciddi bi teklif gelirse gider.Tam ısınmaya bşlamıştım oysa ki Umut'a.
    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut gider sezon sonu onun yerine bi yerli forvet bulmak lazım
      Hayırdır nereye gidiyor?
      Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Avrupa'ya.

Yorum

• Fatih Tekke Konya'ya söz vermemiş miydi neden Ankaragücü'ne gitti ?

Yorum

• Hayatında bir kez bile şampiyonlar liginde oynamamış bir futbolcunun şampiyon olmamız halinde Avrupada orta sıralardaki takımlara gidecegine inanıyor musun ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke Konya'ya söz vermemiş miydi neden Ankaragücü'ne gitti ?
              Belkide Ziya Dogan beni Ön Libero oynatir diye korktu
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayatında bir kez bile şampiyonlar liginde oynamamış bir futbolcunun şampiyon olmamız halinde Avrupada orta sıralardaki takımlara gidecegine inanıyor musun ?
                Bence gider hepsinin hayali belli orta sırada bi takıma gidip sıçrama yapmak şampiyonlar liginin engelleyici olacağını sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence gider hepsinin hayali belli orta sırada bi takıma gidip sıçrama yapmak şampiyonlar liginin engelleyici olacağını sanmıyorum.
                  düşüncen buysa tek söyleyebileceğim gidince iyi sıçrasın bari demek olur

Yorum

• vayy cezam bitsin hayirli olsun bakiiimm cezaevinden cikmis kadar mutlu oldum rabbim düsürmesin

Yorum

• Garip kalmış güzelim topik..Bi selam vereyim dedim..

Yorum

• aleykümselam

Yorum

• Turgut Dogan Sahin düsünülmeli sözlesmesi fesh olmus
                          Ankaragücülü yönetici turgut saf bir cocuk geri gelecekdir diye aciklama yapti
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Gs ile sözleşme imzalı diye haberler dolanıyordu.
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Haber doğru olamaz. Kaynak fotospor çünkü

Yorum

• Trabzonspor'dan sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ayrılan Teofilo'ya talip çıktı. Kolombiya şampiyonu Once Caldas tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Trabzonspor Yönetimi'ne haber vermeden Kolombiya'ya giden Teofilo Gutierrez'e ülkesinin köklü kulüplerinden Once Caldas talip oldu.

Kolombiya basınında yer alan haberlere göre Manizales şehrinin takımı olan Caldas'ın Başkanı Juan Hernandez Ramos'un, tecrübeli golcünün menajeri Efrain Pachon'u oyuncunun transferi için Trabzonsporlu idarecilerle görüşmek üzere görevlendirdiği bildirildi. Pachon'un da bu isteği bordo-mavililere ileteceğine yer verilen haberlerde, halen Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu olan Teofilo için Caldas ekibinin, Trabzonspor'un vereceği yanıt için beklemeye geçtiği kaydedildi.

Kolombiya Ligi'nin son şampiyonu olan Once Caldas takımı, Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılan Libertadores Kupası'nı da 2004 yılında müzesine götürmüştü. Şubat'ta başlayacağı Libertadores Kupası maçlarına kadar 25 yaşındaki oyuncunun işlemlerini tamamlamak isteyen Kolombiya ekibine bordo-mavililerin FIFA'lık olduğu yıldızıyla ilgili yakın zamanda bir cevap vermesi bekleniyor.
                                Kaynak : Sporx
                                SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                                ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

Çalışıyor...
                                X