Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim okuyormuş,kimden duydunuz aslı astarı var mıdır? bu dediklerinizin

Serkan Balcının okuduğunu duymuştum sanırım..
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Şu Portekizli futbolcunun haberini Bugün gazetesinde de okumuştum geçenlerde..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ceyhun öncü diye bir üye
        Bordomavi.net Türkiye Medyasinda Trabzonspor´un temsil edildigi bir site...yoksa dagittiklari ödüllerle bu kadar önplanda olmazlardi degil mi

Tabi ki özellikle türk futbolcularin burayi takip ettigi, bunu bilmeye gerek var mi
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Fatih Tekke bu akşamdan sonra bende yine eski yerindedir..

Transferiyle ilgili olan bir durum değildir..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Umut okuyor mu diye düşünmüyor değilim..Adam 180 derece değil de 90 derece değişti sanki...halen daha eskikleri olsa da ilerleme kaydetti...
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut okuyor mu diye düşünmüyor değilim..Adam 180 derece değil de 90 derece değişti sanki...halen daha eskikleri olsa da ilerleme kaydetti...
              Umut kendini Avrupanın önde gelen takımlarında bulursa emin ol ki bu senin sayende olacak

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu zihniyette olan bir futbolcu mümkünse bizim kulübümüze gelmesin...
                Zihin okuma işini burdaki çogu kişi yapıyor ama malesef ben daha ögrenemedim...işe yarayabilecek yetenekli bir oyuncu ve beni sahada neler yapabileceği ilgilendiriyor...işin özünü de bilmeden ön yargılı olmamak gerek diye düşünüyorum...eğer işin özüde orda yazılan gibiyse sözleşme boşuna imzalanmıyor ne yazıyosa yerine getirmek mecburiyetincedir kulüp bir insanın hakkını araması kadar doğal bişey de olmamalı...
                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Simdi Intenetspor´da Yattara ile iligili bir haber okudum...dogruluk payi nedir, merak ediyorum dogrusu
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• süperonline de selçuğu sevilla istemiş diyor yazan yazana
                    Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tek kelimeyle;Üzüldüm

Yolun açık olsun Fatih...
                      Bir çorbayı içemedik.
                      Hayalimizdi ama olmadı be İrfan abi

İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekke-Sestak ikilisi cok iyi isler yapabilir hayirli olsun.
                      Katılıyorum bu ikili iyi işler yapacaktır
                      İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acaba İlk hafta Gelebilecek mi Avni Akere Tekke efendi?
                      İnşallah sahada olur Tekke.Farklı bir formada olsa Tekke'yi tekrardan Avni Akerde görmek güzel olacak
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Sirf Gazete´de cikti diye herseye inanmayalim ama gerceklik payini arastirmak gerek

Yorum

• Umut gider sezon sonu onun yerine bi yerli forvet bulmak lazım
                          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut gider sezon sonu onun yerine bi yerli forvet bulmak lazım
                            Bence Umut bizi bırakıp bir yere gitmez
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Radyo BMN de tercümanimiz Halil aciklamisdi
                              Umut ta kendinin burayi takip etmedigini ancak takimda edenlerin oldugunu ve yerel gazetelerdeki yorumlara üzüldüklerini söylemisdi

O Kayitlar forumda olmasi lazim daha
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence Umut bizi bırakıp bir yere gitmez
                                Trabzonspor şampiyon olur, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa kimsenin gitmeye çalışacağını zannetmiyorum, aksine kalmak için gayret gösterirler.
                                TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X