Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim genel yaklasimim belli! Istikarli sekilde ayni hatayi yapan Yönetimden bahsediyorum (siz ayrinti diyorsunuz).

Su an yeni isimler katildi, bazi seyleri görebilmek icin beklemek lazim ama bu takimin Baskani yine Sadri Sener!

Mesela su an Selcuk, Egemen, Ceyhun ve Yattara sözlesme yenilemediler. Hata kimde bilmiyoruz ama Fatih Tekke´ye yapilanlari biliyoruz. Mesela ayni vefayi su an bu futbolculardan istiyor olabilirler mi?
    Ikisinde`de hata göremiyorum.

Fatih 2 ay bekleyemdi.

Ve su an hata`dan konusmak cok abartili olur, eger oyunular bonservissiz ayrilarsa ozaman bir hata`dan bahsederiz, su anda öyle bir sey yok.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sene sonu Gök-deniz ile birleşir...
      Takım şampiyon olunca selçuk lu sultanı şampiyonlar ligi heyecanı ile telaşelenir...
      umut umudunu fransız devriminde arar.....
      şampiyonluk heyecanı tüm trabzonu sarar....

kafkaslarda bizde varız demenin....adıdır hürriyet...
      önder olmanın adı değildir gaflet...
      helalinden şampiyon olmak için açar güneş...
      ve eğer güneşe başak buğdayını....

bekleyelim bakalım mayıs ayını....
      Bulacam olm seni!!
      Ne inat varmis sende arkadas

..aptal, alinmisdir Mehmet Batdal
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sene sonu Gök-deniz ile birleşir...
        Takım şampiyon olunca selçuk lu sultanı şampiyonlar ligi heyecanı ile telaşelenir...
        umut umudunu fransız devriminde arar.....
        şampiyonluk heyecanı tüm trabzonu sarar....

kafkaslarda bizde varız demenin....adıdır hürriyet...
        önder olmanın adı değildir gaflet...
        helalinden şampiyon olmak için açar güneş...
        ve eğer güneşe başak buğdayını....

bekleyelim bakalım mayıs ayını....
        ..yazdım bir kenara

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ikisinde`de hata göremiyorum.

Fatih 2 ay bekleyemdi.

Ve su an hata`dan konusmak cok abartili olur, eger oyunular bonservissiz ayrilarsa ozaman bir hata`dan bahsederiz, su anda öyle bir sey yok.
          Yani Senol Günes istifanin esigine gelmekte haksizdi öyle mi?

Selcugun 3. sezonu ve yanlis bilmiyorsam yillik kazanci 600bin€ ve daha bugüne kadar bunu dert etmedi. Ama mesela Colman daha sezonbasinda iyilestirme istedi ve hatta bunun akabinde performansinda dalgalanmalar oldu!

Bunlarin arasinda en vefalisi olan Yattara mesela!

Yerli futbolcularin eger Istanbul´a gitmek gibi düsünceleri varsa, unutmamalari gereken nokta su: Trabzonpspor´da kazandiklarindan fazla kazanamazlar.
          Mesela su an Istanbul´da Nihat ve Emre disinda cok para kazanabilen (1,2milyon€ üstü) yerli bir oyuncu var mi?
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• .................................................. ......
            En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 19:25.

Yorum

• the ciks: hani yazdığı şifreli mesajlar bir yana, sene başında maçlar daha başlamadan, transferler yapılmıyoken,hatta daha jaja alınmamışken sadece glowacki alınmışken,forum da şampiyonluk inancı en kuvvetli üyelerden biriydi. hakkını teslim etmek lazım ( bir iki özel mesajıma cevap dahi vermemişti ama hakkını yiyemem)
              En son DURAS tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 19:28.

Yorum

• sanki sampiyonlugu garantilemis gibi havamis var biraz yere inip 17 final macimiz var ama rakiplerimizlerin dedikleri gibi biz kendi kendimizi bitirecegiz ne yazik ki.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  the ciks: hani yazdığı gizli şifreli mesajlar bir yana, sene başında maçlar daha başlamadan, transferler yapılmıyoken,hatta daha jaja alınmamışken sadece glowacki alınmışken,forum da şampiyonluk inancı en kuvvetli üyelerden biriydi. hakkını teslim etmek lazım ( bir iki özel mesajıma cevap dahi vermemişti ama hakkını yiyemem)

kesinlikle.

Yorum

• Oyuncularımızdan Zafer Yelen'e teknik heyetimiz tarafından transfer görüşmelerinde bulunması için izin verildi. Buna göre Zafer, Almanya'ya giderek kendisine kulüp bulmak için görüşmelere başladı.

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyuncularımızdan Zafer Yelen'e teknik heyetimiz tarafından transfer görüşmelerinde bulunması için izin verildi. Buna göre Zafer, Almanya'ya giderek kendisine kulüp bulmak için görüşmelere başladı.

.
                      hayatinda basarilar zafer
                      siradakiler: ferhat, sezer

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ferhat gider de sezer kalsin be renkdas sezer iyidir iyi

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Sezer ve Ferhat ikisi kiralanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• The ciks

Nikon kamera ? Orda ne anlatmaya calismistin ?

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Transfer işi bitti yani.

Kahlenberg hayalimizi erteledik bakalım hadi hayırlısı.

Sezon sonu için Muhammet,Eren ve Soner ile anlaşılmış olmasını diliyorum...

Yorum

• Allah utandırmasın, benim içime sinmedi transfer sezonu. Ama sezon başı da beğenmemiştim. Sonuç ortada. Şampiyonluk gelsin. Gerisi koşa koşa gelir. Allah yardımcımız olsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X