İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
vallaha cok etkilendim gs scout is basinda selcuk inani kesfetmis adamlar yandik ki ne yandikgercekten selcugu alacaklarinida saniyorlar
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihte kişilik problemi var. Gençliğinde de aynı şekilde hataları oldu ama değişmedi bitmiştir...
bencede fatih klasik yetenekli ama kafasi az calisan türk futbolcusudur....
bu fatihin daha iyi günleri ankaragücüne gidecegine jübile yapsa daha saygi görürdü......
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallaha cok etkilendim gs scout is basinda selcuk inani kesfetmis adamlar yandik ki ne yandikgercekten selcugu alacaklarinida saniyorlar
HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence şartların oluşması kaydıyla açar.
Kahlenberg transferini elzem olarak mı görüyorsun? Hoca sanki orta saha transferi düşünmüyor gibi?
Yorum
-
İlk olarak Seleukia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahlenberg transferini elzem olarak mı görüyorsun? Hoca sanki orta saha transferi düşünmüyor gibi?Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Arda diye bir oyuncuları var. Ona talip olmamızı istiyorum. Fena bir oyuncu değil. İnce ve güzel çalımları var. Bizde biraz zorlansa da belki oynayabilir. Yaşıda fazla sayılmaz. Hayatı boyunca Galatasaray'da zor göreceği şampiyonlar ligi tecrübesini bizimle yaşamak isteyebilir. Tek sorun, Yenge problemi. Belki Trabzon'a gelmek istemeyebilir.
abi bize arda gibi oyuncular yaramaz arda da benim gözümde klasik yetenekli cahil genc yasda kaptanlik alip bir teknik direktörlük kellesi alan bir futbolcudur abileri bülent hakan sükür den daha genc bir yasda skibbe nin gitmesinde grubun basini cekiyordu.... takimin en tecrübeli en efendi adami kewelli adam yerine koyup muhattap bile olmayip maclari kivanc tatlitugla izlemeyi tercih eden klasik karakter bozuklugu icindedir.... gerci su saatten sonrada gs kaptanina yakisanda budur...... kalli ve skibbe nin ahi mi tuttu nedir daha bu gs 3-5 yil kendine gelemez kimi transfer ederlerse etsinler......ardada bu kafayla avrupada NAH oynar
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün yarın bombayı patlatırız ama lütfen kim olduğunu sormayın?
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün yarın bombayı patlatırız ama lütfen kim olduğunu sormayın
ilk soruyu ben sorayımhangi mevkiye?
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün yarın bombayı patlatırız ama lütfen kim olduğunu sormayın
Yorum
Yorum