Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki Teofilo'nun satılması yeni bir transferin önünü açar mı?
    Bence şartların oluşması kaydıyla açar.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vallaha cok etkilendim gs scout is basinda selcuk inani kesfetmis adamlar yandik ki ne yandik gercekten selcugu alacaklarinida saniyorlar

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatihte kişilik problemi var. Gençliğinde de aynı şekilde hataları oldu ama değişmedi bitmiştir...

bencede fatih klasik yetenekli ama kafasi az calisan türk futbolcusudur....
        bu fatihin daha iyi günleri ankaragücüne gidecegine jübile yapsa daha saygi görürdü......

Yorum

• teofilo haberi.burada büyük ihtimalle kiralanacağı yazıyor
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vallaha cok etkilendim gs scout is basinda selcuk inani kesfetmis adamlar yandik ki ne yandik gercekten selcugu alacaklarinida saniyorlar
            Bende Arda diye bir oyuncuları var. Ona talip olmamızı istiyorum. Fena bir oyuncu değil. İnce ve güzel çalımları var. Bizde biraz zorlansa da belki oynayabilir. Yaşıda fazla sayılmaz. Hayatı boyunca Galatasaray'da zor göreceği şampiyonlar ligi tecrübesini bizimle yaşamak isteyebilir. Tek sorun, Yenge problemi. Belki Trabzon'a gelmek istemeyebilir.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence şartların oluşması kaydıyla açar.

Kahlenberg transferini elzem olarak mı görüyorsun? Hoca sanki orta saha transferi düşünmüyor gibi?

Yorum

• İlk olarak Seleukia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kahlenberg transferini elzem olarak mı görüyorsun? Hoca sanki orta saha transferi düşünmüyor gibi?
                Ben olsam bir saniye durmam da hoca biraz farklı düşünüyor gibi.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İnşallah Teo transferi gerçekleştikten sonra başka yabancı transferi yaparız.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende Arda diye bir oyuncuları var. Ona talip olmamızı istiyorum. Fena bir oyuncu değil. İnce ve güzel çalımları var. Bizde biraz zorlansa da belki oynayabilir. Yaşıda fazla sayılmaz. Hayatı boyunca Galatasaray'da zor göreceği şampiyonlar ligi tecrübesini bizimle yaşamak isteyebilir. Tek sorun, Yenge problemi. Belki Trabzon'a gelmek istemeyebilir.

abi bize arda gibi oyuncular yaramaz arda da benim gözümde klasik yetenekli cahil genc yasda kaptanlik alip bir teknik direktörlük kellesi alan bir futbolcudur abileri bülent hakan sükür den daha genc bir yasda skibbe nin gitmesinde grubun basini cekiyordu.... takimin en tecrübeli en efendi adami kewelli adam yerine koyup muhattap bile olmayip maclari kivanc tatlitugla izlemeyi tercih eden klasik karakter bozuklugu icindedir.... gerci su saatten sonrada gs kaptanina yakisanda budur...... kalli ve skibbe nin ahi mi tuttu nedir daha bu gs 3-5 yil kendine gelemez kimi transfer ederlerse etsinler......ardada bu kafayla avrupada NAH oynar

Yorum

• bugün yarın bombayı patlatırız ama lütfen kim olduğunu sormayın
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün yarın bombayı patlatırız ama lütfen kim olduğunu sormayın
                        Bişey biliyormusun yoksa bilmediğin için mi sormayın diyosun?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

abi attın bombayı sonrada sormayın diyosun...başlık hareketlenir birazdan...

ilk soruyu ben sorayım hangi mevkiye?
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Sorsak isim yok mu yani abi sende ?
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• maddox alacaz mi satacaz mi ?

Yorum

• Yönetim transfer yapmayacağız dedi.

Transfer yaparlar mı ? Bence zor .
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X