Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba İlk hafta Gelebilecek mi Avni Akere Tekke efendi?
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba İlk hafta Gelebilecek mi Avni Akere Tekke efendi?
      Niye gelemeyecek, sakat falanmı?
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Niye gelemeyecek, sakat falanmı?

Ne biliyim Bjk ile gelemedi.Bence Tepki görebilir bir kısım taraftardan.
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyuncularin burayi okudugunu gercekten bilmiyordum,herkesten özür diliyorum
          Imzanda pas hatasi kralini sil ozmn

Yorum

• Geçen sene tam bu zamanlarda son anda transferi gerçekleşmemişti Fatih'in.

Rubin'e imza atarken yanlış bir tercih yaptığını söyledik ama bazı arkadaşlar orda yıldız olacak çok iç geçireceğiz dediler durum ortada.

Fatih Beşiktaş'a geldi orda da en fazla 1-2 gol atabilir dedik bazı arkadaşlar bizimle iddia tutuşmaya kalktı, sonuç ortada.

Yolun açık olsun Fatih Tekke, umarım çok başarılı olursun.

Bu arada Trabzon'daki ilk maça da gelir inşallah.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyuncularin burayi okudugunu gercekten bilmiyordum,herkesten özür diliyorum
              Kim okuyormuş,kimden duydunuz aslı astarı var mıdır? bu dediklerinizin
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Şöyle bir haber var ama gerçeklik payı olabilirmi sizce?
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tek kelimeyle;Üzüldüm

Yolun açık olsun Fatih...
                  Bir çorbayı içemedik.
                  anladim anladim
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu zihniyette olan bir futbolcu mümkünse bizim kulübümüze gelmesin...

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.fotospor.com/index.php?op...spor&Itemid=39
                      Şöyle bir haber var ama gerçeklik payı olabilirmi sizce?

Abi fotospor Drogbayı Yayla Yeşillik sevdiği için bize getiren gazete

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.fotospor.com/index.php?op...spor&Itemid=39
                        Şöyle bir haber var ama gerçeklik payı olabilirmi sizce?
                        Nuno Coelcho bitane coelcho yeter

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi fotospor Drogbayı Yayla Yeşillik sevdiği için bize getiren gazete
                          Salladıysa bile üsturuplu sallamışlar ama.
                          Biraz araştırdım, fena oyuncular değiller hani. Belki gerçeklik payı olabilir.

Yorum

• Stoper istendiğini duymuştuk. Haber doğru olabilir. Zaten haber fotospor değil yabancı basın kaynaklı diye yazıyordu.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kim okuyormuş,kimden duydunuz aslı astarı var mıdır? bu dediklerinizin
                              Ceyhun öncü diye bir üye
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Şenol Hocam inşallah orta sahaya takviyesiz yola çıkmaz.

Orta alan bize arıza verir diye korkuyorum Sezerle olacak iş değil bu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X