Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke Ankaragücü'ne transfer oldu.
    kesin mi ???
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Arkadaslar transfermarkt sitesinin piyasa degerleri daha güncellenmedi benim bildigim kadariylan...
      Ama bu aralar olicakdi diye duymusdum ama Burak Yilmazin degeri 1,5 milyon € idi ve güncellendiyse 1,5 milyon € da kalmasi imkansiz yani degerler halen güncellenmedi degerleri yükselicek bi cok oyuncumuz mevcut...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Tekke Ankaragücü'ne transfer oldu.
        Murat Abi transfer kesinmiymiş ?
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Melih Gökcek Twitter'dan aciklamis.

Hayirli olsun Haci Tekke.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Melih Gökcek Twitter'dan aciklamis.

Hayirli olsun Haci Tekke.
            Seninde dogum günün kutlu olsun hep 27 yaziyordu simdi 28 yaziyor.Bugün mü dogum günün

Yorum

• Evet arkadaşlar Melih Gökçek açıkladı transferi büyük bomba diye.

Yorum

• A.gücü resmi sitesi yerine twitter'i kullanır olmuş =)
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Hayırlı olsun..

Ankaragücü maçını daha bir iple çekiyorum..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun..

Ankaragücü maçını daha bir iple çekiyorum..

Yorum

• Bu değilmiydi Türkiyede Trabzonspordan başka kulüpte oynamam deyip Bjk ye imza atan..

Yine bu değilmi Ziya Doğana Anadolu kulübüne gidecek olursam Konyaya gelirim deyip söz veren..

Yorum

• Hayirli olsun insallah basarili olursun Fatih Sultan Tekke

Yorum

• Ankaragücü, milli futbolcu Fatih Tekke'yi renklerine bağladı.

Başkent ekibinin Tekke ile 1.5 yıllık anlaşma sağladığı, resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un ardından Rusya'da Zenit ve Rubin Kazan takımlarında forma giyen Tekke, sezon başında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Kaynak: SporX

Yorum

• SEVLİLİ ANKARAGÜÇLÜLER... ANKARAGÜCÜ BİRAZ ÖNCE BOMBAYI PATLATTI... FATİH TEKKE ANKARAGÜCÜNDE... HAYIRLI OLSUN...

2 saat önce yazmış.

Bu arada dikkatimi çekti:

sonmezer58 @06melihgokcek örtülü ödenekten mi transfer ettin sayın başkan
                            Esprini yesinler @sonmezer58

O da güzel.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diego Bounanotte Malagaya transfer oldu sadece 3 Milyon euroya
                              alanzinho dan farkı yok o adamın
                              İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                              bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ceyhun şu piyasada en az 3.5-4 m� luk futbolcudur

Sen 3.5-4 Milyon euronun ne oldugunu bilmiyorsun galiba.
                                Fatih tekkeyi 7.5 Milyona Gökdenizi 8.7 Milyona sattik.Ceyhun ne yaptida hemen 3.5 - 4 Milyonluk Futbolcu oldu?????
                                Neyse Herkesin görüsü farklidir . Stada gidiyorum herkese iyi Günler.
                                Bahsettiğin transferler 5 sene öncesinin. 5 sene önce ki 5Milyon€ su ile şimdinin 5Milyon€ su bir mi ?
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Çalışıyor...
                                X