İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaslar transfermarkt sitesinin piyasa degerleri daha güncellenmedi benim bildigim kadariylan...
Ama bu aralar olicakdi diye duymusdum ama Burak Yilmazin degeri 1,5 milyon € idi ve güncellendiyse 1,5 milyon € da kalmasi imkansiz yani degerler halen güncellenmedi degerleri yükselicek bi cok oyuncumuz mevcut...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke Ankaragücü'ne transfer oldu.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelih Gökcek Twitter'dan aciklamis.
Hayirli olsun Haci Tekke.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun..
Ankaragücü maçını daha bir iple çekiyorum..
Yorum
-
Ankaragücü, milli futbolcu Fatih Tekke'yi renklerine bağladı.
Başkent ekibinin Tekke ile 1.5 yıllık anlaşma sağladığı, resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağı öğrenildi.
Trabzonspor'un ardından Rusya'da Zenit ve Rubin Kazan takımlarında forma giyen Tekke, sezon başında Beşiktaş'a transfer olmuştu.
Kaynak: SporX
Yorum
-
SEVLİLİ ANKARAGÜÇLÜLER... ANKARAGÜCÜ BİRAZ ÖNCE BOMBAYI PATLATTI... FATİH TEKKE ANKARAGÜCÜNDE... HAYIRLI OLSUN...
2 saat önce yazmış.
Bu arada dikkatimi çekti:
sonmezer58 @06melihgokcek örtülü ödenekten mi transfer ettin sayın başkan
Esprini yesinler@sonmezer58
O da güzel.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiego Bounanotte Malagaya transfer oldu sadece 3 Milyon euroyaİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun şu piyasada en az 3.5-4 m� luk futbolcudur
Sen 3.5-4 Milyon euronun ne oldugunu bilmiyorsun galiba.
Fatih tekkeyi 7.5 Milyona Gökdenizi 8.7 Milyona sattik.Ceyhun ne yaptida hemen 3.5 - 4 Milyonluk Futbolcu oldu?????
Neyse Herkesin görüsü farklidir . Stada gidiyorum herkese iyi Günler.Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
Yorum