Acaba İlk hafta Gelebilecek mi Avni Akere Tekke efendi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba İlk hafta Gelebilecek mi Avni Akere Tekke efendi?Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye gelemeyecek, sakat falanmı?
Ne biliyim Bjk ile gelemedi.Bence Tepki görebilir bir kısım taraftardan."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularin burayi okudugunu gercekten bilmiyordum,herkesten özür diliyorum
Yorum
-
Geçen sene tam bu zamanlarda son anda transferi gerçekleşmemişti Fatih'in.
Rubin'e imza atarken yanlış bir tercih yaptığını söyledik ama bazı arkadaşlar orda yıldız olacak çok iç geçireceğiz dediler durum ortada.
Fatih Beşiktaş'a geldi orda da en fazla 1-2 gol atabilir dedik bazı arkadaşlar bizimle iddia tutuşmaya kalktı, sonuç ortada.
Yolun açık olsun Fatih Tekke, umarım çok başarılı olursun.
Bu arada Trabzon'daki ilk maça da gelir inşallah.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularin burayi okudugunu gercekten bilmiyordum,herkesten özür diliyorumHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek kelimeyle;Üzüldüm
Yolun açık olsun Fatih...
Bir çorbayı içemedik.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fotospor.com/index.php?op...spor&Itemid=39
Şöyle bir haber var ama gerçeklik payı olabilirmi sizce?
Abi fotosporDrogbayı Yayla Yeşillik sevdiği için bize getiren gazete
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fotospor.com/index.php?op...spor&Itemid=39
Şöyle bir haber var ama gerçeklik payı olabilirmi sizce?
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi fotosporDrogbayı Yayla Yeşillik sevdiği için bize getiren gazete
Biraz araştırdım, fena oyuncular değiller hani. Belki gerçeklik payı olabilir.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim okuyormuş,kimden duydunuz aslı astarı var mıdır? bu dediklerinizinPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum