Ankaragücü Fatih Tekke ile anlaşmış...mynette öle yazıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KUTADGU
İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu değilmiydi Türkiyede Trabzonspordan başka kulüpte oynamam deyip Bjk ye imza atan..
Yine bu değilmi Ziya Doğana Anadolu kulübüne gidecek olursam Konyaya gelirim deyip söz veren..
Doğru görüyorsun.
Yorum
-
Fatih in ki yetenek problemi değil , karakter problemidir , onu sevenler biraz da bu gözle baksınlar , fatih in şu an geldiği nokta hakettiği noktadır...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
1 saat kadar önce Asya Kupasında Kuzey Kore-İran maçını seyrettim. İran takımının 11 numaralı solbek oyuncusu çok iyiydi.
Ehsan Hajsafi, 35, İran ➤ Sepahan FC, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 25 Şub 1990, Kashan, Isfahan, İran
Orta sahadaki 17 numaralı oyuncusuda fena değildi.
Güncel performans bilgileri Mohammad Nouri (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
30 yaşında bir orta saha oyuncusu daha vardı oda çok iyiydi.%85-90 pas isabet oranıyla oynayıp birde asist yaptı.
Pejman Nouri ➤ İran'den eski futbolcu ➤ Merkez Orta Saha ➤ Son kulüp: Malavan Bandar Anzali ➤ * 13 Tem 1980, Rezvanshahr, Gilan, İran
En iyiside galibiyet golünü atan 10 numaralı Efsane İran'lı Ali DAEİ'ye benzer stili olan Karim ANSARİFARD isimli oyuncusu idi.
Güncel performans bilgileri Karim Ansarifard (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Maliyet/fayda olarak bakınca değerlendirilebilir olduğunu düşünüyorum. Biz olmasak bile çevremizdeki takımlara tavsiye edilebilir.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyiside galibiyet golünü atan 10 numaralı Efsane İran'lı Ali DAEİ'ye benzer stili olan Karim ANSARİFARD isimli oyuncusu idi.
Güncel performans bilgileri Karim Ansarifard (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Maliyet/fayda olarak bakınca değerlendirilebilir olduğunu düşünüyorum. Biz olmasak bile çevremizdeki takımlara tavsiye edilebilir.
HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.gücü resmi sitesi yerine twitter'i kullanır olmuş =)))) malum futbolcuların maaşlarını veremez hale geldıler..yakında Ankara beledıyesı de çöker yada batarsa şaşmam
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Tekke için hayırlısı olsun.Artık Tekke rüyam tamamen sona ermiş bulunuyor.Üzülmedim desem yalan olur hep bize transfer olacak umuduyla bekliyordum ama olmadı.Yolun açık olsun Tekke umarım iyi oynarsın güzel goller atarsınTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
.....
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih'in sonu gün geçtikçe Hami Mandıralı'ya benzer oldu .
Fatih Tekke için jübile başlıklarını görür gibiyim .
Bence öyle bir şey olmaz. Taraftar çok kırıldı Fatih Tekke ye.
Direk Ankaragücüne gitse değerinden hiçbir şey kaybetmezdi ama Beşiktaş gözümdeki değerini çok düşürdü.
Yorum
-
Transfermarktdaki piyasi degerleri daha güncellenmedi
Ben sirf bu yüzden oraya üye olup öneri verdim
Buarada Sankt Pauli, senin kadar kendi oyuncularindan nefret eden (umut, ceyhun) takimin ayagina kursun sikmaya merakli baska taraftar görmedim
Allah sana akil fikir versin birader[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Tekke için hayırlısı olur inşallah.
Yukarılarda "bu değil miydi..." minvalince bir şeyler yazmış bir arkadaş. Üstelik ince ve doğru görmekle ödüllendirilmiş birkaç mesaj sonra. Yahu ayıptır, yeter artık. Fatih'e kızın,isterseniz kin duyun, nefret edin ondan ama bu sizi alelâde bir üslûba götürmesin.
"Bu" diye bahsettiğiniz zâtı forumun mühimce bir kısmı bir abi olarak, sembol bir isim olarak görüyor.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJubile mi ?
Bence öyle bir şey olmaz. Taraftar çok kırıldı Fatih Tekke ye.
Direk Ankaragücüne gitse değerinden hiçbir şey kaybetmezdi ama Beşiktaş gözümdeki değerini çok düşürdü.
Herkes Fatih'den gözünü kapatıp Trabzonspor kapısında ısrarcı olmasını bekledi . Camianın büyük kısmı , normal bir futbolcudan beklenmeyecek şekilde aidiyet duygusunu sınadı .
Detaya girip sinirleri germiyeyim , o süreci herhangi bir sıfatla da nitelemeyelim . Sonuçta Fatih , Trabzonspor'a dönmedi . Tüm yaşananlara rağmen dönme gücünü bulsaydı taraftarın gözünde bir kat daha yücelecekti . Olmadı şartlar tersine gelişti diye Fatih'i suçlu ilan etmemek gerekir .
İşimize geldiği zaman duygusalız işimize geldiği zaman profesyoneliz . Bizim bu dengesizliğimiz kulüp kültürümüzü parçalıyor haberimiz yok .
Yorum
Yorum