İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ıskartaya çıkmasın,
selçuk-colman a bişi olursa diye alıyoruz kahlenberg i
ortada 2 oyuncu oynarken sadece 1 tane kaliteli yedek bulunduramayacaksak nerde kaldı büyüklüğümüz,yabancıda ıskarta bi tek alanzinho ile özdeşleşiyor benim zihnimde...
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorada antreman yapıyodur o
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorada antreman yapıyodur o
İnşallah yapıyordur.Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu herif hiç gelmez bence zaten hayata küsmüş bir hali var bu jaja sevdasından vazgeçelim.
Yorum
-
Ispanya'da da pazar gunu maclar oynanacak. Hatta Futbolcular Sendikasi oynanmamasi icin girisimlerde bulundu, mahkemeye falan gitti ama Ispanya Yuksek Mahkemesi bu tarihlerin cok onceden saptandigini, ve son anda boyle bir degisik onerilerinin kabul edilemeyecegini belirterek bu istegi geri cevirdi. Tum futbolcular da kuzu kuzu kabul etti tabi sonucu. Zaten hic bir futbolcu da boyle bizdeki yabancilar kadar uzun sureli izin falan alamadi. Sonucta forma kavgasinin one ciktigi ve futbolcu sozlesmelerinin son derece profesyonelce hazirlandigi ulkelerde oyle futbolcunun kafasina gore davranmasi cok kolay degil. Ama Teo gibi kafada sorunlar olduktan ve hic bir seyi iplemedikten sonra her yerde yaparsin istedigini..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu herif hiç gelmez bence zaten hayata küsmüş bir hali var bu jaja sevdasından vazgeçelim.
Unutmayalımki, bu adam geldiğinde oynamak için 4-5 hafta bekledi.
Bence bizi şampiyon yapsında, ne olursa olsun. Bıktım artık şerefli ikinciliklerden, ZTK şampiyonluklarından...
O çocukluğumda yaşadığım şampiyonluğu istiyorum ben. Şampiyon olalım da, sonra isterse bedavaya gitsin, isterse geri de gelmesin... Ama önce şampiyon olalım.
Sabır, sükunet ve istikrar bizi şampiyon yapar. Şu anda ençok ihtiyacımız olan şey, birliktir. Doğru yada yanlış olsun veya ne olursa olsun, mutlak surette sezon sonuna kalsın...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ıskartaya çıkmasın,
selçuk-colman a bişi olursa diye alıyoruz kahlenberg i
ortada 2 oyuncu oynarken sadece 1 tane kaliteli yedek bulunduramayacaksak nerde kaldı büyüklüğümüz,yabancıda ıskarta bi tek alanzinho ile özdeşleşiyor benim zihnimde...
2- Diğer ihtimal yerleşik oyun yapısının değişmesi ki bu biraz riskli bir tercih olur
Ben bu duruma kötü olur iyi olur yorumu yapmak istemiyorum . Sadece transfer çalışmaları ile ilgili bir durum tesptinde bulunuyorum .
Örneğin , halen bir sol dış futbolcusu yok takımda . Sürekli oynattığın 4 futbolcu ve Sezer ile 5 oyuncunun olduğu yere 6. futbolcuyu transfer ediyorsun . Demek ki alacağın futbolcu hepsine fark koyacak , orta alandaki problemini çözecek isim .
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın bu saaten sonra gelip takımın seviyesini yakalaması en az bir aydan fazla sürer.Hoş ne zaman geleceğide belli değil beyefendinin.Çiflik sanki burası...
abi tempoyu yakalar sıkma canını senEntropi İyidir.
Yorum
-
Ingiltere'de zaten noel ve yilbasi tarihlerinde maclarin yapilmasi tarihi bir gelenektir ve sadece bunlara ozgudur. Kendine ozgu dini motiflerle suslu hikayesi de vardir. O yuzden tamamen ozel bir durumdur."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
Yorum