İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar bu futbolcular iyi olsun kötü olsun farketmez.Bunlar artık ailemize dahil oldular. Sinire gerek yok. Trabzonsporlu olmak ayrıcalıksa eğer artık onlar da ayrıcalıklı. Trabzonsporu seçmekte bir şereftir. Zamanında bizlerde çok eleştirdik ama kırk defa gördük ki eleştiri ile bişeyler halledilmiyor.Bırakın eleştiriyi. Fenerliler 9 puan geride birlik oluyolar tek ses olabiliyorlar ama biz bu durumda bile eleştirinin dozunu kaçırabiliyoruz.Ve dikkat ediyorum gurbetteki taraftarlar tek yürek destekliyorlar ama trabzonda bir türlü sesler kesilmiyor.Bazen trabzonlu olduğum için utanacak gibi oluyorum.Beyler bu takım şampiyon olsada bizim olmasada. Boşverin ligin keyfini yaşayın bırakın artık şu eeleştirileri. Bıktık artık bu eleştirileri yayınlamayın arkadaşlar. Bu durumdan eleştiren trabzonlu defolsun gitsin. Milyon dolarlık transferlerin olduğu takımları görüyoruz ligde.Perişanlar hala bu işlerin transferle olmayacağını anlamadınız mı?
Yorum
-
Bir trabzonlu olarak söylüyorum bu eleştiri ortamı devam ederse ne yazık ki takımımıza en büyük zararı kendimiz vereceğiz.Belki şampiyonluğu bile bırakacağız. Lafım sadece eleştirenlere.. Sizler asla gerçek Trabzonsporlu olamazsınız.Sizler asla takımınıza itici güç olamazsınız.. Şimdi destek zamanı.Ya destekle yada defol git. Birkaç sözüm de medyaya var. Yeni transferlere bile vaka manşeti atan yayıncı kuruluş.Bu takımı etki altına almaya çalışmaktan vazgeçin. 4000 tl lik lig tvyi trabzonda 8000 tl ye satıyorsunuz. Trabzon insanının duygularını önce sömürüp sonra tepetaklak hale getirmek için bu uğraşınızın sebebi ne. Bu mu sizin iş ahlakınız? Herkes haddini bilecek. Trabzonsporun hakkını yemeye çalışan herkes karşısında büyük Trabzonspor taraftarını görecektir. Bunlar son uyarılarımız...........
Yorum
-
-
İsmail abi 4000 lira değil de ;2010-2011 Lig TV Ticari Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:
A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 5.425 TL
dediğiniz gibi 8000 lira ise çok ayıp ediyorlar..buna herkes itiraz ederdi en basit burdan mail bombardımanına tutulur tepkiler falanHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail abi 4000 lira değil de ;2010-2011 Lig TV Ticari Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:
A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 5.425 TL
dediğiniz gibi 8000 lira ise çok ayıp ediyorlar..buna herkes itiraz ederdi en basit burdan mail bombardımanına tutulur tepkiler falan
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan yazıyı tam can alıcı yerinden yakalamaşsın..İsa,şöle olabilir aslında Trabzon'daki cafe sayısı İstanbul'a göre daha az olduğundan ya da İstanbuldakileri de eklesek Fb,Gs,Bjk'ye yetişemiyor diye ondan mı öle kesiliyor..sanmıyorum ama ticari diye böle bi ayak yapabilirler
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
adam kızı sevmiş almış oğlanın anası bu kız çirkişn oğlum diyor oğlu anne akşam benimle yatacak sen neden kızı yorsun demişp eğer sana hizmet etmesse ozaman konuş demiş şimdi can dostlarım bırakalımda bu işi bilen teknik direktörümüz istediğini cebimize uygun olanı almış görelim ne olacak sonra kızdığımız için pişman olmayalım
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..İsa,şöle olabilir aslında Trabzon'daki cafe sayısı İstanbul'a göre daha az olduğundan ya da İstanbuldakileri de eklesek Fb,Gs,Bjk'ye yetişemiyor diye ondan mı öle kesiliyor..sanmıyorum ama ticari diye böle bi ayak yapabilirler
Trabzon'da daha fazla ücret alındığını sanmıyorum çünkü biz sadece Trabzon maçlarında para verirdik diğer takımların maçları bedavaydı hep.Sadece Trabzon maçlarındanda o kadar para kazanamazlar heralde.
Yorum
-
Şöyle bir yorumları okudum da hayretler içinde kaldım
İnanılmaz bir hoşnutsuzluk begenmemezlik vs vs var
Yaşı genç olanlar bilmez 40 ve civarındakiler bilir
O meşhur 96 da şampiyonlugu kaçırdıgımız kadro da Tolunay Cengiz Abdullah
hiç öyle meşhur oyuncular değildi
Gene isim vermeden yazacagım Şota ve Arçil ilk Trabzona geldiklerinde
bazı zatlar '' Kim buldu mu AÇLARI demişti ''
Bunları niye yazdım ? Yani o çok hayranlıkla seyredilen BJK transferleri
ile takım şampiyon olmuyor
Fener Anelka Ortega vs getirdi ( Gerçi o dönem o oyuncular bize gelse gene hoşnutsuzluk çıkardı )
Sonuç olarak ; takıma iki tane yeni oyuncu gelmiş ki bunların şu ana kadar ki
geçmişleri hiç kötü değil ....
Adamlar bakalım ne yapacaklar takıma uyum saglarlarsa faydalı olabilirler
Daha hiç bir şey görmeden bilmeden yok öyle yok böyle
Efendim işte o öyle olurmuymuş bunları nereden bulmuşlar vs vs
Yahu bir durun bakalım , çok iyi ismi olan oyuncu aldın geldin diyelim
( Hayal tabii de Trabzon Paris değil ) bu oyuncu sana ne oynar ne yapar
onlara hiç bakma ver GÖKHAN ÜNAL daki gibi 6.5 milyon EURO
sonra yıldız oyuncu diye gidip havaalanında karşılamalar ve ortada olan sonuç
Bu son transferlerden sonra bu forumda ben şunu çok iyi ögrendim
Asla ve Asla bu takıma yönetici filan olunmaz ,, eger samimi ve gerçek yönetici olunmak isteniyorsa tabii
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsa,o abinin dediği şeyleri anladığım için yorum yazmadım üstüne...ama o fiyattaki uçurumu görünce dayanamadım..
Yorum
-
İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam kızı sevmiş almış oğlanın anası bu kız çirkişn oğlum diyor oğlu anne akşam benimle yatacak sen neden kızı yorsun demişp eğer sana hizmet etmesse ozaman konuş demiş şimdi can dostlarım bırakalımda bu işi bilen teknik direktörümüz istediğini cebimize uygun olanı almış görelim ne olacak sonra kızdığımız için pişman olmayalım__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildiHadi kızın bana eurosport Ronaldinho FENER'de diye duyurmuş=))))
Yorum
Yorum