Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    resmi sitede brozeklerle imza resimlerinde başkan yok...başkan yurt dışında bence transfer henüz bitmedi...alıp gelecektir birini...
    Açıkçası benimde aklıma bu geldi. Şenol Hoca 3 transferden bahsetmişti. Forvet, sol ve orta saha olarak. Orta saha transferi kaldı. Ne olacak bakalım.

Yorum

• Arkadaşlar bu futbolcular iyi olsun kötü olsun farketmez.Bunlar artık ailemize dahil oldular. Sinire gerek yok. Trabzonsporlu olmak ayrıcalıksa eğer artık onlar da ayrıcalıklı. Trabzonsporu seçmekte bir şereftir. Zamanında bizlerde çok eleştirdik ama kırk defa gördük ki eleştiri ile bişeyler halledilmiyor.Bırakın eleştiriyi. Fenerliler 9 puan geride birlik oluyolar tek ses olabiliyorlar ama biz bu durumda bile eleştirinin dozunu kaçırabiliyoruz.Ve dikkat ediyorum gurbetteki taraftarlar tek yürek destekliyorlar ama trabzonda bir türlü sesler kesilmiyor.Bazen trabzonlu olduğum için utanacak gibi oluyorum.Beyler bu takım şampiyon olsada bizim olmasada. Boşverin ligin keyfini yaşayın bırakın artık şu eeleştirileri. Bıktık artık bu eleştirileri yayınlamayın arkadaşlar. Bu durumdan eleştiren trabzonlu defolsun gitsin. Milyon dolarlık transferlerin olduğu takımları görüyoruz ligde.Perişanlar hala bu işlerin transferle olmayacağını anlamadınız mı?

Yorum

• Bir trabzonlu olarak söylüyorum bu eleştiri ortamı devam ederse ne yazık ki takımımıza en büyük zararı kendimiz vereceğiz.Belki şampiyonluğu bile bırakacağız. Lafım sadece eleştirenlere.. Sizler asla gerçek Trabzonsporlu olamazsınız.Sizler asla takımınıza itici güç olamazsınız.. Şimdi destek zamanı.Ya destekle yada defol git. Birkaç sözüm de medyaya var. Yeni transferlere bile vaka manşeti atan yayıncı kuruluş.Bu takımı etki altına almaya çalışmaktan vazgeçin. 4000 tl lik lig tvyi trabzonda 8000 tl ye satıyorsunuz. Trabzon insanının duygularını önce sömürüp sonra tepetaklak hale getirmek için bu uğraşınızın sebebi ne. Bu mu sizin iş ahlakınız? Herkes haddini bilecek. Trabzonsporun hakkını yemeye çalışan herkes karşısında büyük Trabzonspor taraftarını görecektir. Bunlar son uyarılarımız...........

Yorum

• Transfer bitti mi acep..

(UEFA)

Yorum

• İsmail abi 4000 lira değil de ;2010-2011 Lig TV Ticari Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:

A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 5.425 TL

dediğiniz gibi 8000 lira ise çok ayıp ediyorlar..buna herkes itiraz ederdi en basit burdan mail bombardımanına tutulur tepkiler falan
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İsmail abi 4000 lira değil de ;2010-2011 Lig TV Ticari Taksitli fiyatları aşağıdaki gibidir:

A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 5.425 TL

dediğiniz gibi 8000 lira ise çok ayıp ediyorlar..buna herkes itiraz ederdi en basit burdan mail bombardımanına tutulur tepkiler falan
              Armağan yazıyı tam can alıcı yerinden yakalamaşsın

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Armağan yazıyı tam can alıcı yerinden yakalamaşsın
                ..İsa,şöle olabilir aslında Trabzon'daki cafe sayısı İstanbul'a göre daha az olduğundan ya da İstanbuldakileri de eklesek Fb,Gs,Bjk'ye yetişemiyor diye ondan mı öle kesiliyor..sanmıyorum ama ticari diye böle bi ayak yapabilirler

Yorum

• adam kızı sevmiş almış oğlanın anası bu kız çirkişn oğlum diyor oğlu anne akşam benimle yatacak sen neden kızı yorsun demişp eğer sana hizmet etmesse ozaman konuş demiş şimdi can dostlarım bırakalımda bu işi bilen teknik direktörümüz istediğini cebimize uygun olanı almış görelim ne olacak sonra kızdığımız için pişman olmayalım

Yorum

..İsa,şöle olabilir aslında Trabzon'daki cafe sayısı İstanbul'a göre daha az olduğundan ya da İstanbuldakileri de eklesek Fb,Gs,Bjk'ye yetişemiyor diye ondan mı öle kesiliyor..sanmıyorum ama ticari diye böle bi ayak yapabilirler
                    Yok ben onu demek istemedim.Yazıyı yazan abinin anlatmak istediği başka bir mesaj vardıda sen mesajı başka yöne çekmişsin gibi oldu.

Trabzon'da daha fazla ücret alındığını sanmıyorum çünkü biz sadece Trabzon maçlarında para verirdik diğer takımların maçları bedavaydı hep.Sadece Trabzon maçlarındanda o kadar para kazanamazlar heralde.

Yorum

• Şöyle bir yorumları okudum da hayretler içinde kaldım

İnanılmaz bir hoşnutsuzluk begenmemezlik vs vs var

Yaşı genç olanlar bilmez 40 ve civarındakiler bilir

O meşhur 96 da şampiyonlugu kaçırdıgımız kadro da Tolunay Cengiz Abdullah

hiç öyle meşhur oyuncular değildi

Gene isim vermeden yazacagım Şota ve Arçil ilk Trabzona geldiklerinde

bazı zatlar '' Kim buldu mu AÇLARI demişti ''

Bunları niye yazdım ? Yani o çok hayranlıkla seyredilen BJK transferleri

ile takım şampiyon olmuyor

Fener Anelka Ortega vs getirdi ( Gerçi o dönem o oyuncular bize gelse gene hoşnutsuzluk çıkardı )

Sonuç olarak ; takıma iki tane yeni oyuncu gelmiş ki bunların şu ana kadar ki

geçmişleri hiç kötü değil ....

Adamlar bakalım ne yapacaklar takıma uyum saglarlarsa faydalı olabilirler

Daha hiç bir şey görmeden bilmeden yok öyle yok böyle

Efendim işte o öyle olurmuymuş bunları nereden bulmuşlar vs vs

Yahu bir durun bakalım , çok iyi ismi olan oyuncu aldın geldin diyelim

( Hayal tabii de Trabzon Paris değil ) bu oyuncu sana ne oynar ne yapar

onlara hiç bakma ver GÖKHAN ÜNAL daki gibi 6.5 milyon EURO

sonra yıldız oyuncu diye gidip havaalanında karşılamalar ve ortada olan sonuç

Bu son transferlerden sonra bu forumda ben şunu çok iyi ögrendim

Asla ve Asla bu takıma yönetici filan olunmaz ,, eger samimi ve gerçek yönetici olunmak isteniyorsa tabii

Yorum

• İsa,o abinin dediği şeyleri anladığım için yorum yazmadım üstüne...ama o fiyattaki uçurumu görünce dayanamadım..

Yorum

İsa,o abinin dediği şeyleri anladığım için yorum yazmadım üstüne...ama o fiyattaki uçurumu görünce dayanamadım..
                          Aman yanlış anlama ,anlamadığını ima etmedim.Yazıyı okuyunca heyacana kapıldım o heyacanla senin yazıyı okuyunca komik geldi.

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adam kızı sevmiş almış oğlanın anası bu kız çirkişn oğlum diyor oğlu anne akşam benimle yatacak sen neden kızı yorsun demişp eğer sana hizmet etmesse ozaman konuş demiş şimdi can dostlarım bırakalımda bu işi bilen teknik direktörümüz istediğini cebimize uygun olanı almış görelim ne olacak sonra kızdığımız için pişman olmayalım
                            yureğıne sağlık
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Ben şahsen başkalarının transfer haberlerinin burda anılmasını doğru bulmuyorum, fakat herkes tabii istediğini yazabilir.

Şu an tek düşündüğüm iyi bir orta saha transfer etmemiz. Bu isim Yekta olur inşallah.

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi
                                Hadi kızın bana eurosport Ronaldinho FENER'de diye duyurmuş=))))
                                Olabilir çünkü Milan bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirlemiş gayet uygun fiyat,senelik 6-7 milyon euro verirsin alırsın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X