Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Hoca bize Tekke'yi getir
    Gelecek.. ama şampiyonluk kutlamalarına
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bence sadece santrafor transferiyle devre arası kapatılır
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bende sana katılmıyorum değil Tekke'nin bende şahsen gelmesini istiyorum
        Gecti borun pazari,sür esegi nigdeye.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gecti borun pazari,sür esegi nigdeye.
          Niye Abim sen istemez misin ?
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• - Ben bizimkilerin kiminle ilgiliendiğini merak ediyorum , Jaja'yı bir anda alan zihniyet , yine bir süpriz yapabilir
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gelecek.. ama şampiyonluk kutlamalarına

Metin Abi bende anlamıyorum kendimi aslında Çok kızgınım Tekke'ye öyle böyle değil ama ne bileyim ya acaip bir bişey anlatamıyorum bir türlü.Tek isteğim tekrardan bu forma altında Avni Akerde görmek
              En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 22:40.
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Metin Abi bende anlamıyorum kendimi aslında Çok kızgınım Tekke'ye öyle böyle değil ama ne bileyim ya acaip bir bişey anlatamıyorum bir türlü.Tek isteğim tekrardan bu forma altında Avni Akerde görmek istiyorum
                Aslında istenmeyecek gibi değil ama iki durum var..
                1.si, arıza çıkarmayacağının garantisi yok.
                2.si, eski formunu yakalayamaz ise efsane gittiği yerde madara olma ihtimali var..

O yüzden bırakalım eskisi gibi gönlümüzde kalsın..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hatırlarsanız Jaja Olimpiyat'daki Süper Kupa finalinden önce gelmişti. Hatta o gün tribünlerdeydi. Acaba ikinci bir Sürpriz olur mu 15 gün içerisinde?

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Niye Abim sen istemez misin ?
                    Hayir,zamaninda fatihin gelmesini isteyenlerin basinda gelen biri olarak fatih tekke nin Trabzonspor kariyerinin bittigini düsünüyorum.

Gecen sezon devre arasinda bize gelebilirdi,transferin olmamasinda yönetim kadar onun da isi yokusa sürmesi etkili oldu.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayir,zamaninda fatihin gelmesini isteyenlerin basinda gelen biri olarak fatih tekke nin Trabzonspor kariyerinin bittigini düsünüyorum.

Gecen sezon devre arasinda bize gelebilirdi,transferin olmamasinda yönetim kadar onun da isi yokusa sürmesi etkili oldu.
                      Abi içimde Fatih Tekke gelecek gibi bir his var
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• fatihi o kadar severim hayatta ben onun gibi bir futbolcu görürmedim...bilmiyorum başka bir şeydi o...deliydi doluydu ama futbolcuydu adam....ama velakin fatih sultan tekke devri bitmişdir...fatih bu takıma futbolcu olarak gelmemeli...gelirse oynasa dert olur oynamazsa söz olur...şu takımda selcuk varken hazır selcugu lider yapmışken fatih tekkeyi getirip ortalıgı karıştırmayalım
                        En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 22:56.
                        !

Yorum

• Bırakın transferi arkadaşlar Selçuk ile hala daha sözleşme yenilenmiş değil.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• cincon tuncay için stoke 6 milyon teklif yapmış
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• fatih gelmek istiyorsa, çıkacak adam gibi adam ünal karaman dan özür dileyecek, taraftarın gönlünü alacak... başkada yapması gereken bişey yok, ben gelmesini istemiyorum ama son sözü şenol hoca söyler... bu kalp kırıldı bir kere, onarılmadan fatihin Ts forması giymesini istemiyorum..!
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• birde emenike bizim oyun tarzımıza gram oturacak bir adam degil fizik gücüyle degil teknigiyle oynayacak adam lazım bize...forvete adam alacaksak deli teknik olmalı adam....top tutmalı adam eksiltmeli...yoksa emenikenin yaptıgı kadarını umutta yapar...aslında robert acquafresca yada fred çuk diye otururda ikiside pahalı oyuncular
                                !

Yorum

Yükleniyor...
                                X