Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun,

Bizde aynı soruyu geçen sene sorduk. Teo gibi bir gol makinesi gelirken neden bu adamı burnunun dibindeki Boca, River görmedi dedik, herkes üzerimize çullandı. Dediler ki bu sefer önce biz gördük, biz aldık. Eyvallah, demek ki Teo'yu 50 saatlik yoldan gören gözler bu sefer de Polonya'yı gördü, olamaz mı ?

Kaldı ki aynı takımda ki Symek ve Glovaçkiyi de görememiş o takımlar.

Bakın sözü geçen oyuncuların bir çoğunu sizin yorumlarınızdan tanıyorum, ben sadece erken diyorum konuşmak için. Teo gelirken de eleştirimizi getiriliş şekline yapmıştık.

Biraz beklemek gerekli, elimizde o takımda gelme sağlam referanslar var, bence bu bile rahat olmamız için bir neden.

Yorum

• Brozeklerin hala asıl hedefi saptırmak için piyon olarak kullanıldığını düşünüyorum..

Ama Brozekler alınacaksa bile itiraz eden arkadaşların %90'ı belki de daha fazlasının itiraz sebebi medyada geçen Progrebnyak,Jovanoviç ve Grafite gibi isimlerden sonra Brozeklerin gelebilme olasılığı...

Açıkçası Polonya liginin en iyi takımlarından birinde yıllardır düzenli oynuyorlar ve alternatif olarak uygun bir fiyata alınacaksalar hayır demem birde ortasaha merkeze iyi bir oyuncu alınması şartıyla..

Recep Abinin söylediklerine tamamiyle katılıyorum,isimli oyuncu olup sorun çıkaracağına ve uyum sorunu yaşayacağına,Glowacki faktörü ve Brozeklerin ikisinin birden gelebilme olasılığı hem uyum sorununu erken aşmamız sağlar hem de sistem içinde alternatifler kazanırız..Açıkcası bende Pawel'i çok beğenmiyorum ama öyle abartıldığı kadar kötü bir futbolcu değil,Piotr ise gerçekten iyi bir kanat oyuncusu hem ileri de hem geride,çok işimize yarayabilir,Piotr'ı sadece bek olarak düşünmeyin..

Çale konusuna gelirsek,gerçekten çok iyi bir profesyonel ve olan herşeye rağmen sorun çıkarmayan bir oyuncu hani şu öve öve bitirilemeyen Hasan Ali,İvan vb. oyunculardan da eksiği yok fazlası vardır bence...Kafasını tam olarak topladığında çok daha iyi işler yapabilir demiştik zira kendini takıma adadığını görüyoruz son hareketinden sonrada ikinci yarıda çok daha iyi bir Çale izleyeceğimize eminim..
      En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 11:28.

Yorum

• Brozek'in videolarından attığı goller hep bomboş defansa karşı atılmış goller, hep savunmanın arkasına sarkmış. Bir tane kornerden gelen topa vurduğu yok, veya kalabalık defansa attığı gol yok. Türkiye'de o işler zor biraz maalesef.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak leventturksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence bu haber Vittek ya da menejeri tarafından basına servis edilmiş.Sonuçta batan gemiyi terketme çabaları var.Sıfır ihtimal diyorum...
          BÜLENT

Yorum

• bütün takımlar tatil yaparken 29 unda çalışmaya başlayacağız derseniz, olacağı budur. bu, bayramın 2. günü bayramı kesin çalışalım demek gibi bir şey...

Yorum

• İlk olarak kemencheci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben bugünü düşünerek yazmıyorum bunu yarın şampiyonlar ligine katılacaksın sağlam oturmuş bir forvetlemi yoksa yıl sonundaki yeni alacağın forvetlemi katılacaksın...
              Başkan zaten söyledi O zaman daha ciddi transferler yapacağız diye . Devre arasında önümüzdeki sezona yatırım yapmak nasıl oluyor sen gs durumunda değilsinki , şampiyonluğa oynuyosun ilk başta kolay uyum sağlamasına bakıcaksın alacağın adamın zaten 3,5 ayda bitiyor lig.Bu sürede şampiyonlar ligine yatırım yapalım derken şampiyonluktan olmayalım?

Yorum

• Yönetime de atıp tutmayı bıraksanız.Düşmanmısınız...
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ceyhun,

Bizde aynı soruyu geçen sene sorduk. Teo gibi bir gol makinesi gelirken neden bu adamı burnunun dibindeki Boca, River görmedi dedik, herkes üzerimize çullandı. Dediler ki bu sefer önce biz gördük, biz aldık. Eyvallah, demek ki Teo'yu 50 saatlik yoldan gören gözler bu sefer de Polonya'yı gördü, olamaz mı ?

Kaldı ki aynı takımda ki Symek ve Glovaçkiyi de görememiş o takımlar.

Bakın sözü geçen oyuncuların bir çoğunu sizin yorumlarınızdan tanıyorum, ben sadece erken diyorum konuşmak için. Teo gelirken de eleştirimizi getiriliş şekline yapmıştık.

Biraz beklemek gerekli, elimizde o takımda gelme sağlam referanslar var, bence bu bile rahat olmamız için bir neden.
                  kamp başladı gene ne zaman gelecek transferlerde uyum sorununu aşacak her transfer dönemi aynı tablo...

Yorum

• yine mi bişe yok yahu
                    Entropi İyidir.

Yorum

• brozek haberlerinin doğru olduğuna inanmıyorum. bu saatten sonra 2 tane boş yabancı transferi yapmaz ne hoca ne yönetim. kaliteyi düşürüp hedef küçültme hamleleri olur bunlar.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cale den iyi solbek biraz zor buluruz zaten
                        ama destek verilecegine o kadar kostege ragmen super valla.
                        Aynen katılıyorum...
                        BÜLENT

Yorum

• haftaya kaldı transferler

bence forvet kadar ön libero yada ihtiyaç var

selçuk ve colman olmazsa o maçı kesin kaybederiz

annan, biglia alınabilecek oyuncular aslında

sonuçta hedef ŞL.

bursanın yaptığını yaparsa 5- 6 yeriz avrupada

2. yarı yeni gelen kaliteli oyuncular birbirini tanıyacak ki ŞL de performans göstersinler

Yorum

• Arkadaşlar zahmet olmazsa biri neler olduğunu açıklayabilir mi ?
                            Dallas Mavericks
                            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence bu haber Vittek ya da menejeri tarafından basına servis edilmiş.Sonuçta batan gemiyi terketme çabaları var.Sıfır ihtimal diyorum...

ankaragucu trabzona bedelsiz gitmesin diye vittegin parasını yatırmıs hesabına oyuncuyla anlasmısız
                              parasını hemen yatırmıs ankara gücü hesabına

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında yönetim çok şanslı

Hatta diyelim Uganda Süper Ligi'nden transfer etseler dahi: Hemen derler ki hocamız forvet istiyordu, çok istiyordu, başardık aldık, artık çok mutlu. Artık alternatifi var...

Taraftar da der ki: Aaa Şenol Güneş istediyse vardır bişeyler. Hatta bak takımı ayağa kaldırdı, oyuncuları forma soktu, verim aldı

Peki yazık değil mi Şenol Güneş'e?

Abi aynen katılıyorum.Peki bu Brozek Kardeşlere de yazık değil mi?
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Çalışıyor...
                                X