Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baska ip ucu yok mu yahu..alinacak oyuncular bari birbirlerine yakin yerlerde olsunlar..yoksa birisi arjantin de birisi almanyada olursa nasil baskan ikisini alip gelsin..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Başkan bize Pogrebnyak'ı alıp gelsene gelsene....
      Colmandante

Yorum

• Haha adamlar sIkIldi, Mehmet Ali Yilmaz ne dedigini kendi bilmiyor..
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• grafitedir grafite veya pavel veya jelle vossen....

Yorum

• Defans sanırım o sarı oglan forvet de Partizandaki olur

Aman Yektaya 1 milyondan fazla vermesin de Başkan

Sezer Zafer ne varsa verelim

Yorum

• Yahu kapatın dükkanı boşverin. Nasıl olsa ligler başlayınca hatta daha öncesinde kimin alındığını öğreniriz. Burada o mu, bu mu diye fal açınca bizim dedikjlerimiz olacak değil ya

Yıllar sonra oluşmuş bir yönetim ve teknik kadro uyumu var. İlk yarı puan farkı ile lider bitirilmiş. Eee kötü bir iş yapmayacak kadar da tecrübeli ve bilgililer artık. Mesele yok. Yatalım gitsin.

Allah hepinize rahatlık versin

Ben yine de Kenny Miller, Czimada ( serkanı ortaya alırız bu adam sağ bek) bir de sol öne adam istiyorum
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Mehmet Ali Yilmaz - " Hakemleri tehdit etmeye calisacaklar"
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıllardır transfer haberi takip ediyoruz,hala şu oran hesabı nasıl yapılıyor çözemedim.
                  %80 tam olarak hangi aşama oluyor?

müthiş müthiş müthiş çok güldüm saol

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Ali Yilmaz - " Hakemleri tehdit etmeye calisacaklar"
                    hahaahahahha??
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Transfer olmasada Destek kesilmemeli sonucta ilk yariyi lider biterdik ve Sampiyonluga Kosiyoruz!!!

Yorum

• ya fm de duyumcular bişi demedi. ama meltem tv de konuşmaya başladılar...
                        Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yıllardır transfer haberi takip ediyoruz,hala şu oran hesabı nasıl yapılıyor çözemedim.
                          %80 tam olarak hangi aşama oluyor?
                          Bende Anlamiyorum bos konusmalar iste

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağzın bal yesin..
                            Abi şampiyonluk gelecekse alınan orta saha ile gelecek bence .
                            Dünya'nın her yerinde orta sahası güçlü olan kazanıyor artık .
                            En sonda Beşiktaş'ın Ersnt transferinde gördük bunu .
                            Annan'ın kaliteside tartışılmaz hele ki 2010 macerası ..
                            Gündemde ki en yararlı isim olur bence .
                            Selçuk ve Colman'a ise müthiş rakip .
                            İstanbul deplasmanlarında üçle orta sahayı .
                            Hem oyna , hem oynattırma .
                            Ahh Annan ah..

İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iki Transfer olacakmis bir Forvet ve Bir Defans ikiside Yabanci ve bir Kaliteli yerli Oyuncu ... Sadri Sener bugün veya Yarin Anlasmaya gidecekmis .... Iste bunlari dediler ... 80 % bitmis

Teşekkürler Cihan Abi .

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mounir el Hamdaoui + Elmander !!

ikisini birden kaldıramam

yok artık diyecem ama niye olmasınki ? Türkiye şampiyonu olması yüksek ihtimal bu guzide kulübe niye gelmek istemesinler ? seneye CL var, yarım sezon oynayıp efsane olmak var ? parada var la, eskisi gibi fukara kulüpte değilizki ? niye gelmesinler ??? gelcekler lan !!!
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vallah bekliyordum böyle bir yanit.
                                Adam oynayinca oyniyor ama..
                                Transfer olacagini hepimiz biliyoruz kardes, ne zaman olacagini bilmiyoruz. Sabah kalkip, forum'un yolunu tutiyoruz. Ögle geliyor, forum'a kosiyoruz.
                                Aksam oliyor, sabaha kadar forum'a giriyoruz.. Sonunda bir No-Name gelecek diye korkiyorum..
                                chiko u harfi çaLışmıyo mu?

Yorum

Yükleniyor...
                                X