Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vossen haberi dogrumu? Ilgileniyormuyuz onunla?

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kanoute gibi premiere league, ligue 1, la liga da oynamış; 33 yaşına gelmiş, uefa kupası kaldırmış bi adamın trabzon gibi 26 senelik beklenti ile üst düzey heyecan yaşayan küçük bir şehirde, takım oyununu herşeyin üzerinde tutan bir hoca ile ne yapacağı bence malumdur.
      ne sosyal anlamda tatmin olur bu adam, ne de heyecan duyabilir bizim gibi...
      hasan ahmet sarı şu haliyle bile ondan daha faydalı olur
      ayrıca fizik gücü bizim tempomuzu ve oyun anlayışımızı da kaldırmaz zaten

tekke konusuna artık girmek istemiyorum bile
      Bunlar Kanoute hakkında yazılanlar mı gerçekten ? Dediğin gibi 33 yaşına gelmiş (büyük ihtimal evlidir) bir adamın ne gibi sosyal hayatı olacak ? Sosyal hayattan kastım, öyle gece hayatıymış falan filan.. Böyle şeylere ihtiyaç duyacağını hiç sanmıyorum. Müslüman da zaten..

Kanoute ismi geçtiğinde "istemez" diyen insana da kusura bakmasınlar "deli" derler..

Sen hangi yabancı futbolcudan bizim heyecanımızı yaşamasını istiyorsun ki ? Kanoute değil de başka bir genç yabancı oyuncu gelse hissedebilecek yani bizim düşündüklerimizi öyle mi ?

Ayrıca İspanya Ligi'ni kaldırabilen bir futbolcu, Türkiye Ligini nasıl kaldıramaz orasını da anlayabilmiş değilim..
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki defa dinledim.

'' Selçuk Trabzonspor'da kalsa bile sözleşmesine avrupadan teklif gelirse serbest kalır '' maddesi koydurmayı düşündüğünü söylüyorlar.

Malesef.

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizimkiler cleoyu bitiridiler galiba

iste yeni golcümüz

http://medyatrabzon.com/news_detail.php?id=22116

MT'ye inanma derim ben....
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelecek şahsiyetin özellikleri şöyle olmalı;

1. 25 yaşın altında olmalı
            2. Avrupalı olmalı
            3. Eşi, çocuğu, ıvır zıvır bahanesi olmamalı
            4. Çok büyük bir takımda oynamamış olmalı ki hedefi büyük bir takıma gitmek olsun
            5. 1.90 üzerinde bir boyu olmalı
            6. Sıcak kanlı, samimi, ahlaklı, aynı zamanda çevik olmalı...
            7.kolbastı da bilmeli

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tekke'yi anladım da Kanoute'nin nesi var yahu ? Sırf yaşından dolayı mı ?
              2 sene oynar gider, nedir yani ? -ki o kadar sorun olsaydı yaşı, 33 yaşında İspanya Ligi'nde 13 maçta 5 gol atamazdı, kolay değil yani bana göre.
              mesele sadece yaş kadar basit diil güzel kardeşim

takımının futbolu ligin en yüksek tempolu futbol anlayışı ise kanoute.yi hiç düşünmeyeceksin
              benim bi denklemim var:
              defans hariç ortasaha ve forvetindeki sürekli forma giyen futbolcularından en yaşlısı ile kanoutenin arasında 6 yaş fark varsa, ve takımın yaş ortalaması ile kanoute arasında 8 yaş fark varsa kanoute.nin ismini zikretmeyeceksin
              yani yaş diil ama yaş farkı ve yaş ortalamasıdır doğru kriter

ayrıca bu kariyerdeki bir adamdan beklentiye gireceksen kendi takımının ve liginin dünya futbolundaki yerini de düşünmelisin
              hatırlarsan anelka chelseaye gitmeden fbde yedek kulübesinde oturuyodu
              onur, emek, başkaldırı...
              kendine karşı #direnTRABZONSPOR
              LiverpoolFC

Yorum

• Trabzonspor'da devre arasında hareketli günler yaşanacak. Ayrılmak isteyen Zafer Yelen, Sezer Badur ve Teofilo takasta kullanılacak. Zafer ve Sezer için yurt içinden teklifler geldiği öğrenildi. Teofilo için ise ülkesi Kolombiya'dan gelen teklifler değerlendirilecek. 3 oyuncu da ikinci yarı Trabzon'da olmayacak.
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bahsettiğim haber bu. Bakalım öyle birşey varmı.
                  Harbiden de ''serbest kalır'' diyor yahu.

Bence anlatılmak istenen yanlış cümleyle anlatılmış, tek sorun bu..

Yorum

İki defa dinledim.

'' Selçuk Trabzonspor'da kalsa bile sözleşmesine avrupadan teklif gelirse serbest kalır '' maddesi koydurmayı düşündüğünü söylüyorlar.

Malesef.

Evet bende dinledim ama sacmalik bu Yönetim böyle bir hataya düsmez insallah....
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yoksa Teo'yu Yekta transferinde mi kullanacağız ?

Yorum

• Kahlenberg ve Lacina Traore bize yeterde artar...
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet Demir transferinde sıcak gelişmeler var. İnşallah olur

Kaynak'i soracaktim ama sanirim bu sensin...

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mesele sadece yaş kadar basit diil güzel kardeşim

takımının futbolu ligin en yüksek tempolu futbol anlayışı ise kanoute.yi hiç düşünmeyeceksin
                            benim bi denklemim var:
                            defans hariç ortasaha ve forvetindeki sürekli forma giyen futbolcularından en yaşlısı ile kanoutenin arasında 6 yaş fark varsa, ve takımın yaş ortalaması ile kanoute arasında 8 yaş fark varsa kanoute.nin ismini zikretmeyeceksin
                            yani yaş diil ama yaş farkı ve yaş ortalamasıdır doğru kriter

ayrıca bu kariyerdeki bir adamdan beklentiye gireceksen kendi takımının ve liginin dünya futbolundaki yerini de düşünmelisin
                            hatırlarsan anelka chelseaye gitmeden fbde yedek kulübesinde oturuyodu
                            Kim ne derse desin, isterim ben şahsen.. İsterse yarım sezon oynasın şampiyon yapsın gitsin.

Yorum

• martinez santrafor değil zaten 1 senedir takip ediyorum kendisi sol orvet oynuyor genellikle ,yada forvet arkası iyi bir forvet ile liği sallar iddia değil gözlem..carrol en az 20 milyon eder
                              En son 10 numara tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 17:14.
                              poetricus

Yorum

Yoksa Teo'yu Yekta transferinde mi kullanacağız ?
                                bence zafer yeleni kullanacagiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X