Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serbest kalır cümlesi yanlış olmuş Alihan.

Avrupa'dan teklif gelirse gidebilir daha uygun olurdu.
    Dinledin mi sen de Kaan ?

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en az 7 milyon veren alabilir maddesi yapilmalidir bence

En az 9 Milyon Euro...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Cleo'ya acaip sekilde kanim isindi

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Serbest kalır cümlesi yanlış olmuş Alihan.

Avrupa'dan teklif gelirse gidebilir daha uygun olurdu.
          Kaan sende mi dinledina açıklamyı ?
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi Umut'da öyle bir madde mi koydurmuştu heralde Avrupa'dan teklif gelirse belli bir ücrete gider diye yanlış hatılamıyorsam eğer

benim bildigim öyle bir madde sade jaja da var
            bide sözde onurun

Yorum

• İlk olarak serhaterol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim bildigim öyle bir madde sade jaja da var
              bide sözde onurun
              Onur'da öyle bir madde olduğunu daha yeni duydum ben şimdi.Ama bence yönetimimiz işi sağlama bağlamıştır

Yorum

• Pantelic'i alalım.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dinledin mi sen de Kaan ?
                  İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaan sende mi dinledina açıklamyı ?
                  Hayır dinlemedim de yeryüzünde yapılmış en büyük saçmalıklardan biri olur eğer böyle bir şey olursa. Düşünmüyorum öyle dendiğini..

Duyduğunu yanlış yorumladın belki de Alihan.

"Avrupa'dan teklif gelirse gitmekte serbest olacak" gibisinden cümle söylenmiştir belki, "Avrupa'dan teklif gelirse serbest kalacak" anlamışsındır.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Trabzonspor yönetimi okadar aptal ki gidecek avrupaya gidersen bedava gidebilirsin maddesini koyduracak

Bunu yeni dogmus Trabzonsporlu bebek bile yapmaz be
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pantelic'i alalım.
                      Hangi takımda oynuyor şu anda acaba performansı nasıl önemli olan bu bizim için.Bize hazır futbolcu lazım bence benim kanaatim bilmiyorum bana katılıyor musunuz ?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja 12 Milyon Euro karsiliginda serbest kalabilirim maddesi koydurdu, o farkli birsey....
                        Jaja da Trden bi takima gitmezya avrupadan teklif Umut Bulut'da ayni sozu vermistiler, tabi rakamda bizim kasamizin yuzune guldurcek kadar olcak

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Hayır dinlemedim de yeryüzünde yapılmış en büyük saçmalıklardan biri olur eğer böyle bir şey olursa. Düşünmüyorum öyle dendiğini..

Duyduğunu yanlış yorumladın belki de Alihan.

"Avrupa'dan teklif gelirse gitmekte serbest olacak" gibisinden cümle söylenmiştir belki, "Avrupa'dan teklif gelirse serbest kalacak" anlamışsındır.
                          Evet bu da olabilir ki bence budur yani. Bana da çok saçma geldi Serbest Kalır maddesi.

Hadi onu bırakalım neyse de Selçuk teklifleri değerlendiriyor ne demek ? Gitme ihtimali var yani sene sonu.. Ocak'ta imzalıyorum dememişmiydi.

İnşallah kalır. Yoksa belimizi doğrultamayız Selçuk orta sahadan gidince.

Yorum

• artık bu saatten sonra tekke, kanoute gibi isimlerin istenmesine maalesef akıl erdiremiyorum

ayrıca kesinlikle avrupadan üst düzey kulüplerden de futbolcu alınmasına karşıyım
                            onur, emek, başkaldırı...
                            kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                            LiverpoolFC

Yorum

• serbest kalır değilde avrupadan teklif gelirse satış olur
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Büyük ihtimalle belirli bi ücret karşılığında serbest kalır maddesidir o.. Haberi yapan düşünmemiştir ne anlama çekilebileceğini.. Yoksa öyle birşey olma olasılığı yoktur herhalde.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Çalışıyor...
                                X