Vossen haberi dogrumu? Ilgileniyormuyuz onunla?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanoute gibi premiere league, ligue 1, la liga da oynamış; 33 yaşına gelmiş, uefa kupası kaldırmış bi adamın trabzon gibi 26 senelik beklenti ile üst düzey heyecan yaşayan küçük bir şehirde, takım oyununu herşeyin üzerinde tutan bir hoca ile ne yapacağı bence malumdur.
ne sosyal anlamda tatmin olur bu adam, ne de heyecan duyabilir bizim gibi...
hasan ahmet sarı şu haliyle bile ondan daha faydalı olur
ayrıca fizik gücü bizim tempomuzu ve oyun anlayışımızı da kaldırmaz zaten
tekke konusuna artık girmek istemiyorum bile
Kanoute ismi geçtiğinde "istemez" diyen insana da kusura bakmasınlar "deli" derler..
Sen hangi yabancı futbolcudan bizim heyecanımızı yaşamasını istiyorsun ki ? Kanoute değil de başka bir genç yabancı oyuncu gelse hissedebilecek yani bizim düşündüklerimizi öyle mi ?
Ayrıca İspanya Ligi'ni kaldırabilen bir futbolcu, Türkiye Ligini nasıl kaldıramaz orasını da anlayabilmiş değilim..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
'' Selçuk Trabzonspor'da kalsa bile sözleşmesine avrupadan teklif gelirse serbest kalır '' maddesi koydurmayı düşündüğünü söylüyorlar.
Malesef.
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler cleoyu bitiridiler galiba
iste yeni golcümüz
http://medyatrabzon.com/news_detail.php?id=22116
MT'ye inanma derim ben....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek şahsiyetin özellikleri şöyle olmalı;
1. 25 yaşın altında olmalı
2. Avrupalı olmalı
3. Eşi, çocuğu, ıvır zıvır bahanesi olmamalı
4. Çok büyük bir takımda oynamamış olmalı ki hedefi büyük bir takıma gitmek olsun
5. 1.90 üzerinde bir boyu olmalı
6. Sıcak kanlı, samimi, ahlaklı, aynı zamanda çevik olmalı...
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke'yi anladım da Kanoute'nin nesi var yahu ? Sırf yaşından dolayı mı ?
2 sene oynar gider, nedir yani ?-ki o kadar sorun olsaydı yaşı, 33 yaşında İspanya Ligi'nde 13 maçta 5 gol atamazdı, kolay değil yani bana göre.
takımının futbolu ligin en yüksek tempolu futbol anlayışı ise kanoute.yi hiç düşünmeyeceksin
benim bi denklemim var:
defans hariç ortasaha ve forvetindeki sürekli forma giyen futbolcularından en yaşlısı ile kanoutenin arasında 6 yaş fark varsa, ve takımın yaş ortalaması ile kanoute arasında 8 yaş fark varsa kanoute.nin ismini zikretmeyeceksin
yani yaş diil ama yaş farkı ve yaş ortalamasıdır doğru kriter
ayrıca bu kariyerdeki bir adamdan beklentiye gireceksen kendi takımının ve liginin dünya futbolundaki yerini de düşünmelisin
hatırlarsan anelka chelseaye gitmeden fbde yedek kulübesinde oturuyoduonur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Trabzonspor'da devre arasında hareketli günler yaşanacak. Ayrılmak isteyen Zafer Yelen, Sezer Badur ve Teofilo takasta kullanılacak. Zafer ve Sezer için yurt içinden teklifler geldiği öğrenildi. Teofilo için ise ülkesi Kolombiya'dan gelen teklifler değerlendirilecek. 3 oyuncu da ikinci yarı Trabzon'da olmayacak.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğim haber bu. Bakalım öyle birşey varmı.
Bence anlatılmak istenen yanlış cümleyle anlatılmış, tek sorun bu..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki defa dinledim.
'' Selçuk Trabzonspor'da kalsa bile sözleşmesine avrupadan teklif gelirse serbest kalır '' maddesi koydurmayı düşündüğünü söylüyorlar.
Malesef.
Evet bende dinledim ama sacmalik bu Yönetim böyle bir hataya düsmez insallah....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Demir transferinde sıcak gelişmeler var. İnşallah olur
Kaynak'i soracaktim ama sanirim bu sensin...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesele sadece yaş kadar basit diil güzel kardeşim
takımının futbolu ligin en yüksek tempolu futbol anlayışı ise kanoute.yi hiç düşünmeyeceksin
benim bi denklemim var:
defans hariç ortasaha ve forvetindeki sürekli forma giyen futbolcularından en yaşlısı ile kanoutenin arasında 6 yaş fark varsa, ve takımın yaş ortalaması ile kanoute arasında 8 yaş fark varsa kanoute.nin ismini zikretmeyeceksin
yani yaş diil ama yaş farkı ve yaş ortalamasıdır doğru kriter
ayrıca bu kariyerdeki bir adamdan beklentiye gireceksen kendi takımının ve liginin dünya futbolundaki yerini de düşünmelisin
hatırlarsan anelka chelseaye gitmeden fbde yedek kulübesinde oturuyoduteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoksa Teo'yu Yekta transferinde mi kullanacağız ?
Yorum
Yorum