Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Annan'ı alıyomuyuz..?
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onuda mı aldılar, yuh...

________almeida

__simao___guti____q7

fena hücum hattı oldu..

Bu hücüm hatti ellerinde patlarsa varya...

Bence Avrupa Ligi icin aldilar bu kadar Futbolcuyu...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onuda mı aldılar, yuh...

________almeida

__simao___guti____q7

fena hücum hattı oldu..
        Bu hücum hattıyla çok gol yerler.

Ayrıca dün oynanan maçta oynayan genç 92'li Furkan Şeker(Sınıftan arkadaşın abisi) Guti ve Quaresma'nın hiç koşmadığını maçları hiç takmadığını söyledi.Sadece ayağına gelince oynuyorlar falan filan dedi işte. Simao'da pek savunma yapan bir oyuncu değil.Aurelio'nun da bitik olduğunu söyledi. Yani bjk'yi büyütmeye gerek yok. Çok gol atarlar ama çokta gol yerler.

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fernandezi aldılarmı?
          simao-fernandez-almeida 3ünüde aldılar
          7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Bu Beşiktaş'ın iflası yakındır bana öyle geliyor.

Anormal derecede uçmuş vaziyetteler, ödedikleri para az boz miktarlar değil.

Birde,

o kadar yabancı var ellerinde nasıl oynatacak bunlar, şuşter reiz başlar yabancı kontenjanına saydırmaya yine.

Bakalım yeni yılda neler yumurtlayacak çok merak ediyorum.
            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

bu sene artık şu kampa yetiştirelim bi kere olsun bu iş artık lütfen yönetim lütfen
              yine son güne kalır ben ts inanıyorum sonra adamın yok eksiği vardı gibi laflar dolaşır buralarda kampa yetişse iyi olur yoksa işimz zor ikinci yarı
              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

gerçekten iyi hücum hattı var. tek umudum ernst i inşallah satarlarda 5-4 lük maçlar seyrederiz
                Defans yap kontra ataktan at golü...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Defans yap kontra ataktan at golü...
                  Bu kadroya defans yapılmaz , bir şekilde açarlar .
                  Gidere gider yapıcaksın .

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan bu Almeida Alman basınına bejekenin başkanı yalan söylüyor diye açıklama yapmamış mıydı?

Olabilir ama sonradan paranin kokusunu aldi belli ki...

Yorum

• ya bu bjknin yaptığı transferlere imrenenleri görüyorumda acaba bjk bu sene şampiyonmu olacak diye sormak istiyorum onlara.. 31 futbolcusu varmış 15i yabancıymış 16 türkün 8i genç yaşta geri kalan 8iin 5 6sı yaşlı ve iş görmez raporlu!! bjk türk oyuncu almak yerine hala yabancılara para yedirmeyi tercih ediyo sizce bumudur imrenilmesi gereken transfer politikası acıyorum onlara gerçekten biz yabancı futbolcusuz türkiye kupası maçına çıkabiliyoruz onlarsa ilk18i bile bulamıyor..

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Beşiktaş'ın iflası yakındır bana öyle geliyor.

Anormal derecede uçmuş vaziyetteler, ödedikleri para az boz miktarlar değil.

Birde,

o kadar yabancı var ellerinde nasıl oynatacak bunlar, şuşter reiz başlar yabancı kontenjanına saydırmaya yine.

Bakalım yeni yılda neler yumurtlayacak çok merak ediyorum.
                        besiktasi batirmakta cikarmakta bizim elimizde olan birsey.

eger biz takima direk güc katacak 2 isim alirsakta sampiyon olursak Allahin izniyle, besiktas batar.

eger gecmis sezonlardaki hatalarimiz yaparda cimriligimiz tutarsa, besiktasi yarisa ortak ederiz...

Yorum

• Avrupada Almeida/Fernandez den birini oynatabilirlerAncak.Simao UEFA da oynadi bu sezon,ve 1 oyuncu sonradan listeye ekleye biliyorlar.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadroya defans yapılmaz , bir şekilde açarlar .
                            Gidere gider yapıcaksın .

Mourinho'mu lazim yani defans yapmak icin, Barca'daki hücüm hattini herkes biliyor, ne oldu Inter'e karsi...? Defans yaparsan Messi bile olsa gol atamaz...

Yorum

• valla benim imrendiğim konu transferde hızlı davranmaları yoksa maçlar oynanmadan kazanılmaz (klasik laf işte)
                              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Beşiktaş'a saltanatın geldiği yıl olarak geçin bu yılı.. Başkanlık artık Babadan oğula..

Yorum

Yükleniyor...
                                X