Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet bu da olabilir ki bence budur yani. Bana da çok saçma geldi Serbest Kalır maddesi.

Hadi onu bırakalım neyse de Selçuk teklifleri değerlendiriyor ne demek ? Gitme ihtimali var yani sene sonu.. Ocak'ta imzalıyorum dememişmiydi.

İnşallah kalır. Yoksa belimizi doğrultamayız Selçuk orta sahadan gidince.
    Ayıp olmasın diye değerlendiriyordur yahu. -ki bu sezon kesinlikle bizde kalacak, o açıdan rahatım.. Seneye eğer bir teklif gelir de giderse ne yaparız bilmiyorum.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      artık bu saatten sonra tekke, kanoute gibi isimlerin istenmesine maalesef akıl erdiremiyorum

ayrıca kesinlikle avrupadan üst düzey kulüplerden de futbolcu alınmasına karşıyım
      Neden ki Abi Kanoute transferi gerçekleşsin bence istemeyen kimse olmaz

Neden derseniz adam hazır futbolcu.Golcü birde önemli olan karakteri düzgün bir futbolcu.Keşke transferi gerçekleşse bence çok iyi transfer olur.

Fatih Tekke böyle formda halinde olsa bizde o zaman açık ara haftalar öncesinden bence Şampiyonluğumuzu ilan ederiz
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük ihtimalle belirli bi ücret karşılığında serbest kalır maddesidir o.. Haberi yapan düşünmemiştir ne anlama çekilebileceğini.. Yoksa öyle birşey olma olasılığı yoktur herhalde.

Ücreti insallah yüksek tutarlar...Söyle en az 8-9 Milyon Euro...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayıp olmasın diye değerlendiriyordur yahu. -ki bu sezon kesinlikle bizde kalacak, o açıdan rahatım.. Seneye eğer bir teklif gelir de giderse ne yaparız bilmiyorum.
          Bir dahaki haber bültenini yine takip edeceğim. İçime dert oldu valla.
          Öyle madde mi olur.

Yorum

• yine transfer dönemi yine hava da uçuşan bir sürü isim ) madem herkes fikrini söylüyor bende bir kaç öneride bulunmak istiyorum.. öncelikle transfer önerileri getirirken mevut oyuncuları eleştirerek, onları küçümseyerek bunu yapmamalıyız unutmayalım ki bu takım ilk yarıyı lider bitirdiyse bunda tüm oyuncuların inanılmaz katkısı ve özverisi var...

transferde herkesin üzerinde anlaştığı tek mevki forvet diğerleri hep tartışılan öneriler.. bana göre de umut'a alternatif bir oyuncu alınmalı umutun tartışılmaz bir kalitesi var ama tek onla koca bi yarım devreyi geçiremeyiz
            umutun özelliklerini tamamlayıcı nitelikte bir oyuncu alınmalı ancak bu oyuncu amerika kıtasından olacaksa arjantin falan olmamalı o kıtadan sadece brezilyadan oyuncu düşünülebilir Arjantinliler ve diğerleri Türkiye adaptasyonda ciddi sıkıntılar yaşıyor bu benim görüşüm bence Avrupa düşünülmeli...

orta sahaya ön libereyo bir alternatif oyuncu kazandırılabilir hemde çok iyi olur bir tek selçuk zaman zaman da colmanla işleyen bir orta sahaya dinamizm katacak bir oyuncu bu alanda çok büyük katkı sağlayabilir...

sol kanat da enginin alternatifi yok enginin agresif yapısı göz önünde bulundurulursa o alana da bir alternatif düşünülebilir..

Hoca yektayı ısrarla istiyor amacı onu sağ kanata monte edip burak'ı jaja nın yerine mi kaydırmak bilemiyorum ama sanırım öyle bir planı var ve bu oyuncuyu alınacak gibi alınırsa da kesinlikle faydası olur çıplak gözle izlediğim bir oyuncu sağ bek'te de ilerde de oynayabilen takıma kuşkusuz katkı sağlayabilcek yetenekte...

Defans'ta Glowacki'nin durumu nedir bilemiyoruz eğer ikinci yarının başında oynayamayacaksa bence sözleşmesi feshedilip yerine bir oyuncu alınmalı defans çok önemli ve ikinci yarı daha çetin geçecek ...

en çok istediğim takıma gerektiğinde ofansif katkı da sağlayabilecek bir sol bek... sol bek olarak ta alınmasını istediğim tek oyuncu büyükşehir belediyeden Gökhan

sözün özü : tercihim forvet ve sol bek bunların yanına olursa bir de orta saha elemanı 3 kişi bize yeter hoca yektayı istiyormuş alabilirlerse o da çok iş görür
            Saygilarimla,

Yorum

• Somu gelişme var mı ? Bide serbest kalma olayı nedir ?

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artık bu saatten sonra tekke, kanoute gibi isimlerin istenmesine maalesef akıl erdiremiyorum

ayrıca kesinlikle avrupadan üst düzey kulüplerden de futbolcu alınmasına karşıyım
                Tekke'yi anladım da Kanoute'nin nesi var yahu ? Sırf yaşından dolayı mı ?

2 sene oynar gider, nedir yani ? -ki o kadar sorun olsaydı yaşı, 33 yaşında İspanya Ligi'nde 13 maçta 5 gol atamazdı, kolay değil yani bana göre.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden derseniz adam hazır futbolcu.Golcü birde önemli olan karakteri düzgün bir futbolcu.Keşke transferi gerçekleşse bence çok iyi transfer olur.

Fatih Tekke böyle formda halinde olsa bizde o zaman açık ara haftalar öncesinden bence Şampiyonluğumuzu ilan ederiz

Kanoute'yi almamiz zor, ki ben zaten istemiyorum...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kanoute'yi almamiz zor, ki ben zaten istemiyorum...
                    Abi almamızın zor olduğunu biliyorum.Öyle bir transfer yaparsak bence iyi transfer olur
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• beyler su martinez süper olur

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor, 25 yaşındaki genç forvetten gelecek yanıtı bekliyor!

Baslik da hayir yok

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor, 25 yaşındaki genç forvetten gelecek yanıtı bekliyor!

Baslik da hayir yok
                          Futbolu bırakma yaşının 36'lara kadar çıktığı şu dönemlerde 25 pek de yaşlı gelmiyor bana ?

Genç deyince akla hemen 18-22 yaş arası gelirdi ama 25'i de yaşlı sayamayız.

Bu arada bu Martinez geçen haftanın en güzel gollerinden birine imza atan değil mi ? Orta sahadan rakip kaleye götürdüğü topu gol yapmayı başarabilmişti.

Yorum

kanoute gibi premiere league, ligue 1, la liga da oynamış; 33 yaşına gelmiş, uefa kupası kaldırmış bi adamın trabzon gibi 26 senelik beklenti ile üst düzey heyecan yaşayan küçük bir şehirde, takım oyununu herşeyin üzerinde tutan bir hoca ile ne yapacağı bence malumdur.
                            ne sosyal anlamda tatmin olur bu adam, ne de heyecan duyabilir bizim gibi...
                            hasan ahmet sarı şu haliyle bile ondan daha faydalı olur
                            ayrıca fizik gücü bizim tempomuzu ve oyun anlayışımızı da kaldırmaz zaten

tekke konusuna artık girmek istemiyorum bile
                            En son socrates tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 16:52.
                            onur, emek, başkaldırı...
                            kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                            LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbolu bırakma yaşının 36'lara kadar çıktığı şu dönemlerde 25 pek de yaşlı gelmiyor bana ?

Genç deyince akla hemen 18-22 yaş arası gelirdi ama 25'i de yaşlı sayamayız.

Bu arada bu Martinez geçen haftanın en güzel gollerinden birine imza atan değil mi ? Orta sahadan rakip kaleye götürdüğü topu gol yapmayı başarabilmişti.
                              Yasli da sayilmaz,ama genc'len de bir alakasi yok.

Gerci öyle bir yerde yasiyoruz ki,Semih gencse Martinez hayli hayli genctir...

Biz orta yasli bir oyuncu diyelim suna

Yorum

Hangi takımda oynuyor şu anda acaba performansı nasıl önemli olan bu bizim için.Bize hazır futbolcu lazım bence benim kanaatim bilmiyorum bana katılıyor musunuz ?
                                Bunu ciddi yazmadım ilk göz ağrımızı anımsadım bir an.

Ha burada adı geçen oyuncular alınacaksa cidden Pantelic derim.

25-30 yaş bandında Güney Amerika'lı oyuncu almanın hiç bir anlamı yoktur.

Zaten kalan 17 maçta Umut-Burak-Jaja-Engin hücum hattını bozacak bir transfer yapamayız.En acil yer ortasahadır.

Forvete de alternatif arıyorlarsa çok güvendikleri,19-20 yaşlarında Arjantin'den birini bulup getirebilirler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X