Haberde mi bi yanlışlık var yoksa Selçuk gerçekten sözleşmeye "Avrupadan teklif gelirse serbest kalır" maddesi koydurmayı mı düşünüyormuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiise
Kahlenberg
Pogrebnyak(Pavlyuchenko)
Müthiş olur....İşte böyle transferlerle garantileyeceksin şampiyonluğu..Sonra zaten turnayı gözünden vuracaksın..Kat kat kârını elde edeceksin...Ama zor işte..
ya rektas bizim bundan sonra alacamız futbolcu yıldız olması lazım hem sappiyonlugu garantiye alıp hemde seneye sampiyonlar ligi icin
ust duzey futbolcu almamız gerekiyor yani kimsenin itiraz edemeyeci
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe serbesti JaJa nin maddesinden istiyor
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe serbesti JaJa nin maddesinden istiyorİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu futbolcu izlediğim videoya göre forvet hattı için bence çok iyi transfer olur diye düşünüyorum
Bize en fazla faydayı Cleo sağlar düşüncesindeyim....
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar ismi bizle anılanlardan (jovanovic'i ayrı tutuyorum)
Bize en fazla faydayı Cleo sağlar düşüncesindeyim...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu serbest kalir ne anlama geliyor, bedava mi gidecek yani..?
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan Selçuk eğer öyle madde koyarsa teklif gelirse bence gelirde bu performansı ile bedava mı gidecek yani ?İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberde mi bi yanlışlık var yoksa Selçuk gerçekten sözleşmeye "Avrupadan teklif gelirse serbest kalır" maddesi koydurmayı mı düşünüyormuşVe eminim haberin aynen böyle olduğundan.
Başka dinleyen varsa yazsın da yanlışlık olmasın kimseyi yanıltmak istemem. Belkide haberi buraya hızla aktarırken duyduklarımı karıştırmış olabilirim. Bilemiyorum..
Yorum
-
İlk olarak serhaterol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserbest kalir maddesi demek degilki avrupaya bedavaya gider
jajanin ayni maddesi isde belirli miktara gidebilir sorunsuz
Yorum
-
İlk olarak serhaterol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserbest kalir maddesi demek degilki avrupaya bedavaya gider
jajanin ayni maddesi isde belirli miktara gidebilir sorunsuz
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık yarım saat önce bizzat kendi kulaklarımla dinledim Ligtv'de.Ve eminim haberin aynen böyle olduğundan.
Başka dinleyen varsa yazsın da yanlışlık olmasın kimseyi yanıltmak istemem. Belkide haberi buraya hızla aktarırken duyduklarımı karıştırmış olabilirim. Bilemiyorum..
Avrupa'dan herhangi gibi bir takimdan gelecek teklifte Selcuk serbest mi kalacak yani bedava o kulübün yolunu tutacak, yok artik...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum