Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberde mi bi yanlışlık var yoksa Selçuk gerçekten sözleşmeye "Avrupadan teklif gelirse serbest kalır" maddesi koydurmayı mı düşünüyormuş
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Riise
      Kahlenberg
      Pogrebnyak(Pavlyuchenko)

Müthiş olur....İşte böyle transferlerle garantileyeceksin şampiyonluğu..Sonra zaten turnayı gözünden vuracaksın..Kat kat kârını elde edeceksin...Ama zor işte..

ya rektas bizim bundan sonra alacamız futbolcu yıldız olması lazım hem sappiyonlugu garantiye alıp hemde seneye sampiyonlar ligi icin

ust duzey futbolcu almamız gerekiyor yani kimsenin itiraz edemeyeci

Yorum

• Ne serbesti JaJa nin maddesinden istiyor

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu futbolcu izlediğim videoya göre forvet hattı için bence çok iyi transfer olur diye düşünüyorum
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne serbesti JaJa nin maddesinden istiyor
            Jaja'da 15 milyon € getirirse serbest kalır yazıyor bildiğime göre

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne serbesti JaJa nin maddesinden istiyor
              Jaja 12 Milyon Euro karsiliginda serbest kalabilirim maddesi koydurdu, o farkli birsey....
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu futbolcu izlediğim videoya göre forvet hattı için bence çok iyi transfer olur diye düşünüyorum
                Şuana kadar ismi bizle anılanlardan (jovanovic'i ayrı tutuyorum)

Bize en fazla faydayı Cleo sağlar düşüncesindeyim...
                .

Yorum

• Selcuk un hic imza atmamasindan iidir boyle bi sart kosmasi... sikinti yok.. Selcuk adam gibi adamdir yeri gelir takimina para kazandirabilirse onuda yapar. Bugun ben de Selcuk INAN olsam sozlesmedeki ince ayrintilari dusunurdum

Yorum

• serbest kalir maddesi demek degilki avrupaya bedavaya gider
                    jajanin ayni maddesi isde belirli miktara gidebilir sorunsuz

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şuana kadar ismi bizle anılanlardan (jovanovic'i ayrı tutuyorum)

Bize en fazla faydayı Cleo sağlar düşüncesindeyim...
                      Abi Jovanovic'i biliyorum az da olsa bence de Jovanovic olmazsa bu Cleo iyi transfer olur düşüncesindeyim

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su serbest kalir ne anlama geliyor, bedava mi gidecek yani..?

İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alihan Selçuk eğer öyle madde koyarsa teklif gelirse bence gelirde bu performansı ile bedava mı gidecek yani ?
                        İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haberde mi bi yanlışlık var yoksa Selçuk gerçekten sözleşmeye "Avrupadan teklif gelirse serbest kalır" maddesi koydurmayı mı düşünüyormuş
                        Yaklaşık yarım saat önce bizzat kendi kulaklarımla dinledim Ligtv'de. Ve eminim haberin aynen böyle olduğundan.

Başka dinleyen varsa yazsın da yanlışlık olmasın kimseyi yanıltmak istemem. Belkide haberi buraya hızla aktarırken duyduklarımı karıştırmış olabilirim. Bilemiyorum..

Yorum

• İlk olarak serhaterol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          serbest kalir maddesi demek degilki avrupaya bedavaya gider
                          en az 7 milyon veren alabilir maddesi yapilmalidir bence

Yorum

• Serbest kalır cümlesi yanlış olmuş Alihan.

Avrupa'dan teklif gelirse gidebilir daha uygun olurdu.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak serhaterol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              serbest kalir maddesi demek degilki avrupaya bedavaya gider
                              Abi Umut'da öyle bir madde mi koydurmuştu heralde Avrupa'dan teklif gelirse belli bir ücrete gider diye yanlış hatılamıyorsam eğer

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaklaşık yarım saat önce bizzat kendi kulaklarımla dinledim Ligtv'de. Ve eminim haberin aynen böyle olduğundan.

Başka dinleyen varsa yazsın da yanlışlık olmasın kimseyi yanıltmak istemem. Belkide haberi buraya hızla aktarırken duyduklarımı karıştırmış olabilirim. Bilemiyorum..

Avrupa'dan herhangi gibi bir takimdan gelecek teklifte Selcuk serbest mi kalacak yani bedava o kulübün yolunu tutacak, yok artik...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X