Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mourinho lazım değil tabi ki ama İnter gibi bir savunma lazım .
    O savunma o kadarda iyi degil, takim halinde savunma yaptilar, karsilarindaki takimin hücüm hatti dünyada bir numara....

Takim halinde savunma yap, her top kaybini gole cevir cünkü bu bjk'nin dörtlüsünden hicbiri geri kosmaz...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hissediyorum alacağımız oyuncu A.gücü maçında tribünde olacak..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İrfan abi fırtına öncesi sessizliği oynuyoruz şu anda. Pek bi hareket yok, her zaman ki gibi beklemedeyiz.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Başlık eski günlerine dönüyor saat 23.57 112 kişi aktif
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kienast aradığımız santrafor değil kendisini çok iyi tanımıyorum ama az çok kalitesini biliyorum. Ağır bir oyuncu malesef, en önemli özelliği de boşa kaçması Teofilo gibi duran toplarda ya da yan toplarda arka direğe hareket edip goller atıyor bu sene attığı goller de hep bu tarz fırsatçılığından kaynaklanıyor çok yaratıcı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• tüpcü 31 futbolcuya yılda 34.1 euro garanti verecekmiş şu durumda imf,den betermiş bu tüpcü batıracak kargaları umrumuzda mı tabii ki değil.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kienast aradığımız santrafor değil kendisini çok iyi tanımıyorum ama az çok kalitesini biliyorum. Ağır bir oyuncu malesef, en önemli özelliği de boşa kaçması Teofilo gibi duran toplarda ya da yan toplarda arka direğe hareket edip goller atıyor bu sene attığı goller de hep bu tarz fırsatçılığından kaynaklanıyor çok yaratıcı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Iyi degil zaten...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• medyatrabzon açıkladı mı şu transfer listemizdeki elemanı ? neyi bekliyorlar acaba... hayır şimdi yekta gündemde felan derlerse o kadar reklam yaptıktan sonra, içimden dışımdan kötü şeyler söyleyebilirim mt ye
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kamp çarşamba günü başlıyor .
                    Salı günü alırlar işte birini

Yorum

• İleri uca bu adam lazım..

Ya da buna benzer..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kienast aradığımız santrafor değil kendisini çok iyi tanımıyorum ama az çok kalitesini biliyorum. Ağır bir oyuncu malesef, en önemli özelliği de boşa kaçması Teofilo gibi duran toplarda ya da yan toplarda arka direğe hareket edip goller atıyor bu sene attığı goller de hep bu tarz fırsatçılığından kaynaklanıyor çok yaratıcı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
                        DHA'da bizimle ilgili Annan haberi geçti öğlen. Ne diyorsun alabilirmiyiz sence? Menajeri basında çıkan haberlerin %99.5'inin yalan olduğunu söylemiş 2 gün önce.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hissediyorum alacağımız oyuncu A.gücü maçında tribünde olacak..
                          bizim style
                          7777777777777777777777777777777777

Yorum

Kamp çarşamba günü başlıyor .
                            yinemi sali
                            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

Kamp çarşamba günü başlıyor .
                              SALI bitirirler olmadı bidahaki SALI
                              7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Trabzonspor’da geride bıraktığımız kongrede listede yer almayan, 1,5 ay önce de artık yönetime girmeyeceğini açıklayan eski mali sayman Mahmut Aksu’nun, bizzat başkan Sadri Şener tarafından Almanya merkezli 2 oyuncunun işini bitirmekle görevlendirildiği ileri sürüldü. Kongreye gelmeyen ve yakın çevresine de, “Almanya’ya gezmeye gidiyorum” diyen Aksu’nun aslında teknik direktör Şenol Güneş’in Temmuz-Ağustos aylarında işlerinin bitirilmesini istediği Rus forvet Pavel Pogrebnyak ile birlikte Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg’in işlerini bitirmek için çalıştığı belirtildi. Ağustos ayında alınmaları için çok çaba harcanan ama işleri bitirilemeyen Kahlenberg ve Pogrebnyak’la ilgili olarak kongreden önce görevlendirilen Aksu’nun yeni yönetim oluşmasına rağmen, başkan Şener’in, “Başladığın işi bitir” talebiyle birlikte Almanya’da temaslarını yoğunlaştırdığı kaydedildi.

Keinast İçin Görüşecek
                                İki sezon önce Woflsburg’a transfer olan ama burada aradığını bulamayan Danimarka A Milli takımının da oyun kurucusu olan Thomas Kahlenberg ile Temmuz ayında anlaşmaya varılmış ama kulübü yüksek para talep etmişti. Bu kez bastıran Aksu, 27 yaşındaki yıldız ismi bordo-mavili renklere katmaya çalışacak. Stuttgart’ın Rus forveti Pavel Pogrebnyak da pivot forvet olarak istenen bir oyuncuydu. Teknik direktör Şenol Güneş de, Jaja Coelho’yu değil, bu futbolcuyu talep etmişti. Fakat Stuttgart yüksek bedel talep edince, Trabzonspor geri adım atmıştı. Aksu’nun Pogrebnyak’ın işini 3,5-4 milyon Euro’ya, ya da Alanzinho+para karşılığı bitirme çabası gösterdiği ileri sürüldü. Pogrebnyak’da bir sorun çıkması halinde ise Mahmut Aksu’nun Avusturya’ya geçerek, İzleme Komitesi Üyeleri tarafından çok beğenilen Strum Graz’ın 26 yaşındaki forveti Roman Keinast’la ilgili çalışma yapacağına işaret edildi.

GÜNEBAKIŞ

Yorum

Çalışıyor...
                                X