Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Musampa boştaymış , sola ilaç olur ilaç ..
    Geçen gün benim Hollanda'da ki kuzen anlatıyordu, Musampa'nın takımına karşı maç yapcaz diye. Oynadığı takım amatör kümede, aynı ligde oynuyorlarsa gerisini siz düşünün
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• farabi Abi hoşgeldin,sefalar getirdin
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Aranızda güzel İngilizcesi-Almancası her hangi diliyle olursa olsun Riise'nin menajerine mesaj atabilecek yok mu?

Menajerinin Adı:Einar Baardsen

Bir kopya daha vereyim.Adamın facebooku var galiba

Yorum

• Bursaspor'da forma şansı bulamayan Muhammet Demir gelecek sezonlar için mutlaka kadroya katılmalı... Trabzon'un evlatları olan Orhan Gülle, Anıl Dilaver gibi isimleri de takip etmek lazım... Bu çocukların içlerinde bir yerde Trabzonspor sevdası gizlidir diye düşünüyorum. Şu an en uygun isim Bursa ile sözleşme yenilemye yanaşmayan Muhammet Demir gibi gözüküyor. İkinci yarı için kaliteli oyunuclar bakarken bu genç yetenekleri de ihmal etmemek lazım...
          Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Bu Konuyu 81 Aktif Üye Görüntülüyor hayırdır?

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aranızda güzel İngilizcesi-Almancası her hangi diliyle olursa olsun Riise'nin menajerine mesaj atabilecek yok mu?

Abi benim Almancam var Şükürler olsun nerden mesaj atacağız ki
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Gökdeniz tam bize göre.. Müthis bir tecrübe kazandi, teklif reddetmez bu adam.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Devrearasi adam bulmak zordur" yalanini her gelen Yönetim pohpohlar ama kocaman bir yalandir! Dünya üzerinde ligi sene sonu biten onca Ülke var

Sampyionluga inanan bir Yönetim transfer arastirmasini geldigi günden itibaren uygular. Hadi uygulamadiniz, bari sezonbasi itibariyla yapar..yaptilar mi?

Su bir gercek, su anda kaliteli 2 oyuncu ariyorlar..bulabilirler mi? FB macinda kesin tribünde olurlarda, sahada olabilirler mi, onu bilmiyorum iste

gayette zordur.Başkanın dediği çok doğru,kaliteli oyuncu bulmak zordur.bulsan ya sakatlıktan yeni çıkmıştır,ya formsuzdur yada uyumsuzdur.üçünüde geçtim,alacağımız oyuncular şampiyonlar ligi düşünülerek alınmalı.o yüzden devre arasında işimiz dahada zor.

biten ligler,güney amerika ve rusya ligleri.güney amerika çok büyük tuzak.kullanma kılavuzunu iyi okumak gerek.teo iyiydi ama(delirdi gitti gerçi) çok tuzak oyuncu var,bizimde çok ağzımız yandı.

rusya ligi desek, o lig belki olabilir ama ordaki takımların verdiği parayıda biz veremeyiz.

yani benim diyeceğim şu,devre arasında kaliteli oyuncu bulmak zordur.ama jaja transferinden sonrada başkana güvenmeye başladım.mesela devici aldık diyelim,kimse kötü diyebilir mi? avrupa için yetersiz diyebilir mi?

kullanacağımız koz,liderliğimiz olmalı bence.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi benim Almancam var Şükürler olsun nerden mesaj atacağız ki
                    Adama bize her yer Trabzon yaz.İngilizce,Almanca,Fransızca.

Eğer yes derse transfer bitmiştir.Soru işareti koyarsa bu hayalimizde sona ermiş demektir.Adamın twitterı vardır heralde.Facebooku var.

Yorum

Aranızda güzel İngilizcesi-Almancası her hangi diliyle olursa olsun Riise'nin menajerine mesaj atabilecek yok mu?

Vardir abi, e-mail adresi falan varsa, yazariz..
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Sow yine golünü atti bugün
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Adama bize her yer Trabzon yaz.İngilizce,Almanca,Fransızca.

Eğer yes derse transfer bitmiştir.Soru işareti koyarsa bu hayalimizde sona ermiş demektir.Adamın twitterı vardır heralde.Facebooku var.
                          yarın gazetelerde okuruz Trabzonspor Riise 'e teklif yaptı, yarın manager'i trabzona geliyor diye
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• Yönetimin ağırdan alma gibi bir düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum.
                            Sonuç da takımın şampiyonluğa yürüdüğü bir sezonda, maddi anlamda risk alacaklardır. Şenol Hoca'nın titizliğinden kaynaklanan gecikmeler yaşanabilir.
                            Jaja'ya olan yakınlığı nedeniyle Devic bence düşünülmelidir. Hem Jaja'nın saha içi performansı için, hem de sosyal anlamda bir rahatlık getirmesi için.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gayette zordur.Başkanın dediği çok doğru,kaliteli oyuncu bulmak zordur.bulsan ya sakatlıktan yeni çıkmıştır,ya formsuzdur yada uyumsuzdur.üçünüde geçtim,alacağımız oyuncular şampiyonlar ligi düşünülerek alınmalı.o yüzden devre arasında işimiz dahada zor.

biten ligler,güney amerika ve rusya ligleri.güney amerika çok büyük tuzak.kullanma kılavuzunu iyi okumak gerek.teo iyiydi ama(delirdi gitti gerçi) çok tuzak oyuncu var,bizimde çok ağzımız yandı.

rusya ligi desek, o lig belki olabilir ama ordaki takımların verdiği parayıda biz veremeyiz.

yani benim diyeceğim şu,devre arasında kaliteli oyuncu bulmak zordur.ama jaja transferinden sonrada başkana güvenmeye başladım.mesela devici aldık diyelim,kimse kötü diyebilir mi? avrupa için yetersiz diyebilir mi?

kullanacağımız koz,liderliğimiz olmalı bence.
                              isini bilen bir adam icin G.Amerika bile zor degildir, yeterki vizyonun olsun! Mesela FB Alex´i 1 yil ugras sonunda aldi..bizse mesela en az Alex etkisi yapabilecek Alex Meschini´yi alabilmek icin ne yaptik?

Cok iyi bir oyuncu alabilmek kolay degildir, özellikle Türkiye´ye! Veya söyle diyelim, Türkiye´ye, burayi Katar gibi görmeyen her oyuncuyu getirebilirsin! Trabzon icin tek sorun Cocuklarin yabanci dili, gerisi hikaye!

Mesela Iskandinav Ülkeleri, Avrupa liglerinden elenmis Orta Avrupa Ülkeleri, Uzakdogu Ülkeleri hicbir bahaneye yer vermiyor, yeterki arastir

Sagolsun Matrix arkadisimiz, bizim transfer komitemizin nasil calistigini, onlarin kimler tarafindan kaale alinmadigini vs vs vs...burdaki herkes biliyor zaten
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Şampiyon olacak takım, 2. olan takımın çok büyük ihtimalle elemeleri geçemeyeceğini de hesaba katarsak, 0 çekse dahi 20,5 milyon euroluk bir gelir elde ediyor. Yani minimum ŞL geliri yaklaşık 45 milyon lira. Bu rakam da Trabzonspor seviyesindeki takımlar için müthiş bir fırsat yaratıyor.Bu fırsat doğru kullanılırsa birkaç yıl içinde Villareal-Zenit vb. takımların yanında yer almamız mümkün.Transfere başlamadan önce bu noktanın altının çizilmesi ve transferin bu doğrultuda yapılması gerekiyor.

Transferde ihtiyaçları belirlerken mevcut kadrodaki oyuncuların verimlerini iyi ölçmeli. 40 küsür maçlık bir sezonda maks. 8-10 maçta fayda sağlayan bir oyuncuya mahkum olmanın hiçbir esprisi yok.

Takımı taşıyan oyuncuların büyük çoğunluğu yerli .Ve yine bunların büyük kısmı savunma hattını oluşturuyor.Buradan hareketle 1-Yabancı sorunu 2-Hücum sorunu üzerinde durmamız gerekiyor.

Sezon sonunda biraz da bulunduğumuz konuma bağlı olarak yapılması gerekenleri bir kenara bırakıp önümüzdeki 4-5 aylık dönemde hedefe ulaşmamız için devre arasında yapmamız gerekenlere öncelik sırasına göre göz atarsak;

1-Yıllardır süregelen bir sorun, hücum hattında komple bir golcümüzün olmayışı.2 sezon önce Alanzinhonun yerine doğru transferi yapmış olsaydık bugün çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.Ve henüz bu sezon başı Teonun yanına kaliteli bir golcü koyabilseydik bugün Liverpoolun yerinde biz olabilirdik.(Bkz. 3-0 olması gereken maçın 1-2 bitmesi) Bu bölgede 2 oyuncumuz var.1- Umut; Toulouse olayından sonra skora katkı açısından fena olmayan bir ilk yarı geçirdi kabul fakat oyuna yaptığı katkı felaket düzeyde kötü.O kadar kötü ki Bucanın Manuchosuna sulanmak durumunda kalıyoruz.Acı ama gerçek.İyi ihtimalle skoru aldığımız maçlarda pres gücünü artırmak için oyuna girer, daha fazlası değil. 2- Teo; Yıllar sonra üst seviyede olmasa bile oyuna katkı yapan bir golcü gördük fakat adam kaçtı gitti.Tüm bu yaşananlardan sonra Teonun kiralık ya da satılık olarak elden çıkarılması en hayırlısı olur fakat olur da geri dönerse bu bölgeye yapılacak transferi hiçbir şekilde etkilememeli.

Bu bölgeye alınacak ismin mutlaka fiziğini çok iyi kullanması, hava toplarında hem şut hem de servis yeteneğinin olması pas ve gol yeteneğinin de en azından 10 üzerinden 6 lık olması gerekiyor. Bu anlamda en ideal ismin sezon başında da gündeme gelen Fred olduğunu düşünüyorum. Şartlar da olgunlaşmışken 6 ay kiralık + satın alma opsiyonu ile fevkalade bir transfer olur. Ayrıca unutulmamalı ki forvet bölgesi şampiyonluk yolunda en fazla önem arz eden bölge. Bütçenin önemli kısmı bu transfere ayrılmalı.

2-Defans hattını şöyle bir kenara koyarsak ileride görev yapan 6 oyuncu içinde “elde var” diyebileceğimiz 2 oyuncu var. Bunlardan biri Selçuk. Esasen bir merkez orta saha oyuncusu olmasına rağmen yanında onu tamamlayacak bir defansif oyuncu olmadığı için gereğinden fazla pis işlerle uğraşmak durumunda kalıyor. Dünyanın en popüler takımlarının ortasahalarına bakalım. Örneğin Barcelonaya baktığımızda Xavi ve İniestanın hemen arkasında Busquesti görürüz, Madride bakarsak Alonso-Khedira ikilisi ortasahanın ortasını oluşturur. Bu ikiliden birinin yokluğunda boşluğu dolduran isim Lass olur. Yine Chelseanin bir iç saha maçında Wba gibi bir takıma karşı Lampard-Essien-Mikel üçlüsünü görmek mümkün. Savunma yönü ön planda olan sert ve top çalabilen isimler.Selçuğun yanına bu profilde bir isim koyabilirsek hem ortasahada denge sağlanır hem de Selçuk idealine kavuşur.Bu bölgedeki oyunculardan Sezer hakkında yorum yapmaya gerek yok sanırım. Ceyhunun hazır piyasası varken bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Barış ve Colman da bu bölgeyi yedekleyen isimler olurlar.

Ortasaha transferi için 1 milyon euro civarı bir bedelle 30 lu yaşlarda tecrübeli isimler de düşünülebilir, Bjknin Fernandesi gibi büyük takımlarda şans bulamayan kaliteli gençler de kiralanabilir.İnterden Mariga vb.

3-İlk 11 deki kaliteli skorer sayısını ne kadar artırırsak sonuca o kadar kolay gideriz.Antalya maçında çok kötü oynamıştık falan ama Alanzinho o 3 pozisyondan birini gol yapsa 3 puan bizimdi.Ters kanadında büyük ihtimalle Burağın olacağını düşünürsek pas yeteneği üst düzeyde ortasaha özelliği taşıyan çok yönlü bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.Her 2 kanatta ve santraforda görev yapabilen K. Uche, fiziği, tekniği çabukluğu ve kıvraklığı ile maliyetini de hesaba katarsak oldukça iyi bir seçim olabilir.

4-Solbekte Calenin 1 yıldır düştüğü durumları anlatmaya lüzum yok.Son 2-3 maçtır sırıtmıyor oluşu bir şeyi değiştirmemeli.Solbek için özellikle tecrübesiyle ön plana çıkacak 30 lu yaşlarda maks. 1 milyon euro maliyetli bir isim benim tercihim olurdu.Örneğin eski Liverpoollu Djimi Traore ve yine 33 yaşında da olsa Young Pyo Lee şampiyonluk yolunda önemli katkılar sağlayabilecek isimler.

Kısaca özetlersek;

1-Jajaya uygun bir partner
                                2-Selçuğa uygun bir partner
                                3-Burağın ters kanadında oynayacak güçlü, hızlı , teknik ve skorer bir isim.
                                4-Tecrübeli bir solbek.

Ayrıca her ünlü oyuncu kaliteli oyuncu değildir, her kaliteli oyuncu da doğru transfer değildir oyuncu tiplerine bakmak gerekir mesela Jovanovic bizim için kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen yanlış transfer olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X