Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk Avrupa'yı istiyor belli ki. Derdi o. Para konusu değil. Ama fazla iltimas da bir noktadan sonra olmamalı. Eğer istiyorsa kulübün şartlarına kendi şartlarını uydurup imza atsın... Fakat unutmasın ki bedava gitmesi şimdiye kadar ki emeklerini gözden düşürür
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimle geldik?
      Ali Kemal, Necdet, Serdar, Hasan,Turgay, Necmi, Şenol, Hami, Hamdi, Ogün, Abdullah, Ünal,Orhan, Şota, Arçil, Fatih, Gökdeniz...

Daha sayayım mı?

3 yıl öncesine kadar selçuk mu vardı..

Yorum

• selçuk sözde değil özde profosyonel oyuncudur. yani halilhodziçin dediği gibi para zamanı bakaya koşup sahada varlık göstermeyen oyunculardan değil. yani sahadada yeteneklerini sonuna kadar kullanıp, terinide akıtan çabalayan bir futbolcudur. karakteri düzgün, mesleğine saygılı bir futbol emekçisi...
        bide forma giydiği 2,5 senede aldığı paranın hakkını vermiş, gerek saha içinde gerekse saha dışında Trabzonspora güzel katkılarda bulunmuştur. konsantrasyonun bozmadan 6 ay daha bu futbolunu devam ettirirse, sezon sonunda bedava başka klübe gitse bile, benim gözümde selçuğun değeri düşmez. çünkü hakkını vermiştir selçuk...
        tekrar tekrar söylüyorum, sezon sonu bedava giderse bu selçuğun hatası değil, sözleşmesini bu zamana bırakan yönetimin hatası olur. ha yönetim planlamasında selçuğun yerini dolduracak bir planlama yapmışsa o da hata değil bence...

Yorum

• Yine yerli yersiz bilmeden oyuncularımız hakkında sallamaya başlamışız.

Selçuk bizi bırakmaz ben inanmıyorum. Bekleyip görelim derim.

Yorum

• yapılan yorumlara bazen çok üzülüyorum evet futbolcu istemediği yerde kalmamalı klübün üzerinde olmamalı fakat bunu yanında futbolcuyu elde tutmak için gereken şartlar oluşturulmalıdır yoksa bundan daha büyük bsportif başarıları kazanmak hayalden öteye gitmez...

allah için selçuk şampiyon yapsın nereye isterse gitsin diyenler var selçuğu psg ye sevilla 'a yollayanlar var.arkadaşlar bana söyleyin şuanda selçuk gibisi türkiyede varmı oynadığı oyunu gördünüz ilk yarıda , türkiyede bence yok o bölgede ve avrupada bu standartta bi futbolcuyu almak öyle bi 3- 5 milyon euroylada olmayacaktır ki bence 10 milyon ve yukarısı bakın tekrar söylüyorum ilk yarıdaki futboluyla ki bence bundan sonrada böyle devam adecektir üstüne kata kata çünkü selçuk sanırım 83 veya 84 dörtlü yani olgunlaşma çağında...biz zaten şampiyon olursak şampiyonlar ligine gideceğiz niye selçuğu psg gibi bi takıma yollayalım allah için he oldu manchester istedi iyide para verdi, ne bilim bayern istedi ii de para verdi olur ama 5 - 10 arası bi paraya selçuğu kaybetmekdemek bacağına kurşun sıkmak demek çünkü şuanda türkiyede onun açığını kapatacak bi topçu göremiyorum.bide selçuğu sanki futbol yaşantısının sonuna gelmiş misyonunu tamamalamış olarak görenler var ki selçuk bence bu takıma daha çok şey kadar ve 1 - 2 sene daha kalması parayla paha biçilemez diyorum...umarım en kısa zamanda anlaşılır ve selçuk devam eder....değeri ne ise verilmelidir....

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              orda da yazmışlığımız vardır.
              alışkanlık diyosun

Yorum

• Selçuk'u Çanakkale DardanelSpor zamanlarından beri takip ederim, o zamanlar saçları uzundu... Adamlığına, profesyonelliğine zerre kadar söz söylenemez. Benim için Selçuk, öz evlatın hasıdır. 3 sene önce yanlış hatırlamıyorsam Chovy isimli forum üyesi ile az uğraşmadık Selçuk'u aldıralım diye... Selçuk bu takımda tavan ücretini hak eden bir futbolcu, umarım tavan ücretten teklifimizi iletmişizdir. Yurtdışına giderse de, yolu açık olsun en iyi takımlarda oynayacağına ve bizi en iyi şekilde temsil edeceğine eminim...
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• anlaşılan selçuk sözleşme uzatmayacak.bizimle 6 ay daha oynayıp ayrılacak.kulübe para kazandırmak mı? o artık ona kalmış...

ortasahaya transfer bence şu anda şart...zira artık birkaç yıl için onun yerine adam almalıyız...

Yorum

• yahu neyi tartisiyoruz bu adam baskan secilsin ben imzalayacagim demedi mi? dedi ve simdi imzalamak zorunda eger sozunun eri bir adamsa ...yok imzalamazsa zaten sozunde durmayan adamin Ts

Yorum

• Niye hep Selçuk'a laf ediyoruz üstelik Selçuk kaç defa sözleşme yenileyeceğim diye açıklama yapmasına rağmen medyada çıkan haberlere bakıp gazlanıp kızıyoruz.
                      bu konunun bu kadar uzamasında en büyük hata Sadri Şener'de hallederiz halladeriz deyip duruyor, Hallet o zaman başkan...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye hep Selçuk'a laf ediyoruz üstelik Selçuk kaç defa sözleşme yenileyeceğim diye açıklama yapmasına rağmen medyada çıkan haberlere bakıp gazlanıp kızıyoruz.
                        bu konunun bu kadar uzamasında en büyük hata Sadri Şener'de hallederiz halladeriz deyip duruyor, Hallet o zaman başkan...
                        Evet kamp başlamadan anlaşılmalıydı.Hem Selçuğun da kafası rahat olurdu.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Kemal, Necdet, Serdar, Hasan,Turgay, Necmi, Şenol, Hami, Hamdi, Ogün, Abdullah, Ünal,Orhan, Şota, Arçil, Fatih, Gökdeniz...

Daha sayayım mı?

3 yıl öncesine kadar selçuk mu vardı..
                          Hiç tasa etme, Ogün'ün , Abdullah'ın karısınada sövdü bu tipler.Fatih hakkında söylenenler de mide bulandırıcı.Olayı ajite etmeye gerek yok, hepsi bu kulüpten ayrıldılar.Selçuk'un da hizmet olarak eksiği yoktur.Bu takım şampiyon olursa da O'nun sayesinde olacaktır.
                          En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 16:23.

Yorum

• la uşaklar yeni transfer yok mu . Kahlenberg e noldi?
                            imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• yapin jestinizi ankaragucu macinda... basin bagriniza Egemen le Selcuk u , katin icine duygusalligi, madem duygusalliktan bahsediyoruz...

ankaragucu macinda yuzlerce pankart hazirlayalim bakin adam in icine uhte dusuyomu dusmuomu... onsuz bi CL istenmedigini belirtelim.. bilmiorum abartiomuyum ama ben 2 yil oncede cok seviyordum bu cocugu simdide oyle..

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye hep Selçuk'a laf ediyoruz üstelik Selçuk kaç defa sözleşme yenileyeceğim diye açıklama yapmasına rağmen medyada çıkan haberlere bakıp gazlanıp kızıyoruz.

sözleşme imzalayacak adam imzalar. bunun gecikmesinin bikaç nedeni olur, ya daha fazla para isteği yada serbest kalma isteği...

Yorum

Yükleniyor...
                                X