Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer islerini bizim de dahil hicbir kulübün dogru yaptigini kimse söyleyemez.

Bundan önceki transfer dönemlerinde alinacak oyuncu önceden belirlenmiyordu,umarim bu sefer durum farklidir.

Ben bu sefer farklı olduğunu düşünüyorum Cafer abi .
    Teofilo çok önceden gitti çünkü .
    Şenol Güneş mutlaka düşünmüştür , ben devre arasında ne yaparım diye .
    En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 23.12.2010, 23:42.

Yorum

• kargalar yabancı kontejanına takılırlar. bu konuda cok sıkıntı yasıcaklar
      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Sıra bizde..
        Hadi Sadri Baba ..

Yorum

• beşiktaşa imrendim valla transfer konusunda !!!!!!!!!!!
          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Kaynak lig tv fanatik herşey
            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kargalar yabancı kontejanına takılırlar. bu konuda cok sıkıntı yasıcaklar
              fernandezi aldılarmı?
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• lider takimin taraftari olarak erken transfer beklemek bizimde hakkimiz sonucta...

yoklari oynayan bejeke kamp döneminden önce transferi bitiriyor.

insallah bizim yönetimde ayni heycan icinde olaya yaklasir ve kamp dönemine transferlerimizi yetistirir.

Sadri baskana güveniyorum...

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş Hugo Almeida'yla 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
                  almeida sac bas yondurur onlara
                  bizim umutun daha güclüsü
                  özellikligi: sert sutu ve hava hakimiyeti
                  zaafi: yüzde yüzleri atamamasi werder taraftari az tepkili degil ona karsi; lakabi zaten "chancentod" (=yüzde yüzleri oldüren)

Yorum

• Besiktas Simao'nun Atletico Madrid'den alacagi olan 1 Milyon Euro'yu Futbolcuya ödemeyi kabul etti.

Arti 2.5 yil icin 7.2 Milyon Euro ve Madrid Kulübünede 900 bin Euro...

Toplamda 9.1 Milyon Euro.

Besiktas ne kadar zengin bir Kulüpmüs böyle yahu...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kargalar yabancı kontejanına takılırlar. bu konuda cok sıkıntı yasıcaklar
                      Yok yaşamazlar öyle bi sorun karganın artıkçıları çoktur bizim ligimizde.

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gerçekten iyi hücum hattı var. tek umudum ernst i inşallah satarlarda 5-4 lük maçlar seyrederiz

ortada manuel fernandez ernst ve guti, sol simao sağ q7 forvet almeida.. isimler gerçekten kaliteli ama bu sistem çalışabilecek mi ? zaman gösterecek.. umarım çalışmaz.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kaçıncı wien ?
                          Haberim yok ama suan Ried birinci arkasinda Sturm var...

3. yada 4. olsalar gerek...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lider takimin taraftari olarak erken transfer beklemek bizimde hakkimiz sonucta...

yoklari oynayan bejeke kamp döneminden önce transferi bitiriyor.

insallah bizim yönetimde ayni heycan icinde olaya yaklasir ve kamp dönemine transferlerimizi yetistirir.

Sadri baskana güveniyorum...
                            bu sene artık şu kampa yetiştirelim bi kere olsun bu iş artık lütfen yönetim lütfen
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Beşiktaş'ın bu kadrosuna karşı hucum oynanır .
                              Kapanırsan , açarlar .
                              Gidere gider yapıcaksın bu kadroya .

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onuda mı aldılar, yuh...

________almeida

__simao___guti____q7

fena hücum hattı oldu..
                                istanbul gecelerinede böyle hücum ederler merak etme

Yorum

Yükleniyor...
                                X