Aynı haberleri paylaşıp durmayalım arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Her Transfer döneminde "Rota simdi Avusturya" yazmasalar olmuyor..
Yahu ben burda yasiyorum, burda Futbolun f'si yok, ne Forvetinden bahsediyor LigTv...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer Transfer döneminde "Rota simdi Avusturya" yazmasalar olmuyor..
Yahu ben burda yasiyorum, burda Futbolun f'si yok, ne Forvetinden bahsediyor LigTv...
Bütün Avusturyalılar eziyor oranın furbolunu .
Yorum
-
Arkadaş ya anlamıyorum bu işleri. Sanki forvet-ortasaha-sol açık mevkilerinde oynayan adamlar geçen hafta uçak kazasında kayboldu da biz şimdi arayışlar içindeyiz. Bu takımın uzun senelerdir sol açık ve forvet ihtiyacı zaten var. Teofilo gittiği haftadan sonra kaç ay geçti. illaki transfer sezonu mu başlamalı forvet aramak için ? önceden anlaşılıp söz kesilip zamanı gelince hemen resmiyete dökülemezmi?
Paraya kıyacaksın ki şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken pisi pisine kaptırmayalım başkasına.
Annan-Fred-Cleo-Riise-Owusu Abeiye-Cristaldo-Kahlenberg-Sezer-Yekta-Gökhan Süzen gibi adamlarla çok önceden temasa geçilse şimdi en az 3 tanesi bitmezmiydi.!!!
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer Transfer döneminde "Rota simdi Avusturya" yazmasalar olmuyor..
Yahu ben burda yasiyorum, burda Futbolun f'si yok, ne Forvetinden bahsediyor LigTv...If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş ya anlamıyorum bu işleri. Sanki forvet-ortasaha-sol açık mevkilerinde oynayan adamlar geçen hafta uçak kazasında kayboldu da biz şimdi arayışlar içindeyiz. Bu takımın uzun senelerdir sol açık ve forvet ihtiyacı zaten var. Teofilo gittiği haftadan sonra kaç ay geçti. illaki transfer sezonu mu başlamalı forvet aramak için ? önceden anlaşılıp söz kesilip zamanı gelince hemen resmiyete dökülemezmi?
Paraya kıyacaksın ki şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken pisi pisine kaptırmayalım başkasına.
Annan-Fred-Cleo-Riise-Owusu Abeiye-Cristaldo-Kahlenberg-Sezer-Yekta-Gökhan Süzen gibi adamlarla çok önceden temasa geçilse şimdi en az 3 tanesi bitmezmiydi.!!!
Transferi dönemi açılmadan da hiç bir klüp masaya oturmaz .
Yapabilecekleri tek birşey vardı , isimleri belirlemek .
İsimleride önceden belirlemişte olabilirler , bu konuda net bir bilgiye sahip olamayız .
Yönetimin suçu yok bence bu konuda .
Yorum
-
İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daa.yinede arada iyi futbolcular çıkıyor
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi cidden öyle mi ya ?
Bütün Avusturyalılar eziyor oranın furbolunu .
Evet öyle, ara sira Rapid Wien ön plana cikti Avrupa'daki ufak tefek basarilari ile ve hepsi bu, milli takim desen ayni...
Ayrica ilgi cok az Futbola, daha cok kayak sporuna düskünler ve o alanda zaten zirvedeler diyebilirim...Yoksa yüzmede de fena sayilmazlar...
Son zamanlarda iste Marc Janko vardi, o fena degildi bence...
Bir sezonda toplam 47 macta 49 gol atmisti ve simdi Twente'de sezonun ilk yarisinda 17 macta 8 gol atti...
Digerleri ise yaramaz bence...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daa.yinede arada iyi futbolcular çıkıyorİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi devam eden futbolcuyla görüşmek Fifa nezninde suç abi .
İsimleride önceden belirlemişte olabilirler , bu konuda net bir bilgiye sahip olamayız .
Ama transfer etmeyi planladiginiz oyuncuyu simdi belirlemeye calisiyorsaniz bir arpa boyu yol alamazsiniz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet öyle, ara sira Rapid Wien ön plana cikti Avrupa'daki ufak tefek basarilari ile ve hepsi bu, milli takim desen ayni...
Ayrica ilgi cok az Futbola, daha cok kayak sporuna düskünler ve o alanda zaten zirvedeler diyebilirim...Yoksa yüzmede de fena sayilmazlar...
Son zamanlarda iste Marc Janko vardi, o fena degildi bence...
Bir sezonda toplam 47 macta 49 gol atmisti ve simdi Twente'de sezonun ilk yarisinda 17 macta 8 gol atti...
Digerleri ise yaramaz bence...
Tarnado muydu neydi
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi devam eden futbolcuyla görüşmek Fifa nezninde suç abi .
belki bunlarda neden olabilir
ama arkadasa genelde hak veriyorum
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer edilmesi planlanan oyuncu önceden belirlenir,hafifce bir nabiz yoklanir transfer dönemi geldiginde ise görüsmelere baslanir usül bu olmali tabiiki.
Ama transfer etmeyi planladiginiz oyuncuyu simdi belirlemeye calisiyorsaniz bir arpa boyu yol alamazsiniz.
İsimleri önceden belirleyip , şimdi ikna turları başlamış olabilir .
Yorum
Yorum