Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynı haberleri paylaşıp durmayalım arkadaşlar.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Her Transfer döneminde "Rota simdi Avusturya" yazmasalar olmuyor..

Yahu ben burda yasiyorum, burda Futbolun f'si yok, ne Forvetinden bahsediyor LigTv...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her Transfer döneminde "Rota simdi Avusturya" yazmasalar olmuyor..

Yahu ben burda yasiyorum, burda Futbolun f'si yok, ne Forvetinden bahsediyor LigTv...
        Abi cidden öyle mi ya ?
        Bütün Avusturyalılar eziyor oranın furbolunu .

Yorum

• bu kadar ismi gördükten sonra sola tottenhamdan bale nasıl olur acaba

Yorum

• Resmi site yoklara oynuyor resmen .
            Transfer olsada canlansa .

Yorum

• Arkadaş ya anlamıyorum bu işleri. Sanki forvet-ortasaha-sol açık mevkilerinde oynayan adamlar geçen hafta uçak kazasında kayboldu da biz şimdi arayışlar içindeyiz. Bu takımın uzun senelerdir sol açık ve forvet ihtiyacı zaten var. Teofilo gittiği haftadan sonra kaç ay geçti. illaki transfer sezonu mu başlamalı forvet aramak için ? önceden anlaşılıp söz kesilip zamanı gelince hemen resmiyete dökülemezmi?

Paraya kıyacaksın ki şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken pisi pisine kaptırmayalım başkasına.

Annan-Fred-Cleo-Riise-Owusu Abeiye-Cristaldo-Kahlenberg-Sezer-Yekta-Gökhan Süzen gibi adamlarla çok önceden temasa geçilse şimdi en az 3 tanesi bitmezmiydi.!!!

Yorum

Her Transfer döneminde "Rota simdi Avusturya" yazmasalar olmuyor..

yok daa.yinede arada iyi futbolcular çıkıyor
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş ya anlamıyorum bu işleri. Sanki forvet-ortasaha-sol açık mevkilerinde oynayan adamlar geçen hafta uçak kazasında kayboldu da biz şimdi arayışlar içindeyiz. Bu takımın uzun senelerdir sol açık ve forvet ihtiyacı zaten var. Teofilo gittiği haftadan sonra kaç ay geçti. illaki transfer sezonu mu başlamalı forvet aramak için ? önceden anlaşılıp söz kesilip zamanı gelince hemen resmiyete dökülemezmi?

Paraya kıyacaksın ki şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken pisi pisine kaptırmayalım başkasına.

Annan-Fred-Cleo-Riise-Owusu Abeiye-Cristaldo-Kahlenberg-Sezer-Yekta-Gökhan Süzen gibi adamlarla çok önceden temasa geçilse şimdi en az 3 tanesi bitmezmiydi.!!!
                  Sözleşmesi devam eden futbolcuyla görüşmek Fifa nezninde suç abi .
                  Transferi dönemi açılmadan da hiç bir klüp masaya oturmaz .
                  Yapabilecekleri tek birşey vardı , isimleri belirlemek .
                  İsimleride önceden belirlemişte olabilirler , bu konuda net bir bilgiye sahip olamayız .
                  Yönetimin suçu yok bence bu konuda .

Yorum

• İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni Duyumların Varmı

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi cidden öyle mi ya ?
                      Bütün Avusturyalılar eziyor oranın furbolunu .

Evet öyle, ara sira Rapid Wien ön plana cikti Avrupa'daki ufak tefek basarilari ile ve hepsi bu, milli takim desen ayni...

Ayrica ilgi cok az Futbola, daha cok kayak sporuna düskünler ve o alanda zaten zirvedeler diyebilirim...Yoksa yüzmede de fena sayilmazlar...

Son zamanlarda iste Marc Janko vardi, o fena degildi bence...

Bir sezonda toplam 47 macta 49 gol atmisti ve simdi Twente'de sezonun ilk yarisinda 17 macta 8 gol atti...

Digerleri ise yaramaz bence...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet 10 senede bir bir Marc Janko cikiyor iste...

Yorum

İsimleride önceden belirlemişte olabilirler , bu konuda net bir bilgiye sahip olamayız .
                          Transfer edilmesi planlanan oyuncu önceden belirlenir,hafifce bir nabiz yoklanir transfer dönemi geldiginde ise görüsmelere baslanir usül bu olmali tabiiki.

Ama transfer etmeyi planladiginiz oyuncuyu simdi belirlemeye calisiyorsaniz bir arpa boyu yol alamazsiniz.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Evet öyle, ara sira Rapid Wien ön plana cikti Avrupa'daki ufak tefek basarilari ile ve hepsi bu, milli takim desen ayni...

Ayrica ilgi cok az Futbola, daha cok kayak sporuna düskünler ve o alanda zaten zirvedeler diyebilirim...Yoksa yüzmede de fena sayilmazlar...

Son zamanlarda iste Marc Janko vardi, o fena degildi bence...

Bir sezonda toplam 47 macta 49 gol atmisti ve simdi Twente'de sezonun ilk yarisinda 17 macta 8 gol atti...

Digerleri ise yaramaz bence...
                            Ben Rapid'in taraftarını çok beğeniyorum ya .
                            Tarnado muydu neydi

Yorum

ayrica kongre süreci vardi ve yeni yönetici arayislarindaydi bizimki
                              belki bunlarda neden olabilir
                              ama arkadasa genelde hak veriyorum

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer edilmesi planlanan oyuncu önceden belirlenir,hafifce bir nabiz yoklanir transfer dönemi geldiginde ise görüsmelere baslanir usül bu olmali tabiiki.

Ama transfer etmeyi planladiginiz oyuncuyu simdi belirlemeye calisiyorsaniz bir arpa boyu yol alamazsiniz.
                                İşte bunu bilemeyiz ki Cafer abi .
                                İsimleri önceden belirleyip , şimdi ikna turları başlamış olabilir .

Yorum

Çalışıyor...
                                X