Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir Partizan taraftarına Sırp basınında hâlâ Cleo için Trabzonspor haberleri çıkıyor mu diye ve böyle bir şey varsa transferin gerçekleşme ihtimâli yüksek mi diye sordum. Aldığım cevap;

" Yes, but these are just rumors. Your club offers a little money, and Cleo will not go at all costs, he has offers from the strongest leagues and Russia. "

Sadece duyum diyor ve iyi liglerden ve rusya'dan da teklifler var...

Biz az para veriyormusuz...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ozaman hasan ve hüseyinlere kaldik
      böyle hata yapmayalim
      ikinci sinif oyunculrla olmuyor bu is
      Abi bence böyle bir yada iki tane yıldız bir tane de tecrübeli futbolcu aldık mı gücümüze güç katarlar diye düşünüyorum
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

ozaman hasan ve hüseyinlere kaldik
        böyle hata yapmayalim
        ikinci sinif oyunculrla olmuyor bu is
        Hasan,hüseyin ne alaka?

Trabzon bir metropol degil,transfer edilecek oyuncularda kariyer degil uyum sarti daha önemli.

Ronaldoyo getirsen ve kafasinda futbol oynamak yoksa neye yarar?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bence böyle bir yada iki tane yıldız bir tane de tecrübeli futbolcu aldık mı gücümüze güç katarlar diye düşünüyorum
          bencede! dozunu asmadan! bir tane bommel gibi tecrübeli ve kaliteli adam bence bizim su genc takimimiza cok iyi gelir

Yorum

abartmiyormusun abicigim
            zamaninda herkesin istedigi marcelinhoyu getirdik
            istersek van bommeli de getiririz
            - Bence siz abartıyorsunuz , Marcelinho devre arası gelmedi , Ayrıca çok iyi para ödemen gerekir ki van bommel aradığımız adammı şuan tartışılır , tamam her takıma lazım ama şuan bize çatır çatır oynayacak bir forvet lazım.
            - Van bommel 4 sene sonra belki gelir kanımca...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamlar iyi alismis bizim Türk takimlarini kandirmayi.

Musampa,leo franco ve simdi de simao iyi gidiyorlar.
              Abi bence benim düşüncem Beşiktaş adına iyi transfer diye düşünüyorum.Ama 2.5 yıllığına 7.2 milyon € verilecek yazıyordu.Bence o parayla daha da iyi futbolcu transferleri yapılabilinirdi

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O zaman su modaratörlere yazda Trabzonsporun elde ettigi basarilari Futbolculara gecsinler...
                Yazarimda adamlar yaparmi bilmiyorum.Eskiden Sunbeam diye bi Samsunlu arkadas vardi o yapiyordu bu isleri orda Transfermakrtta.Ama oda gitti sanirim.Zaten Axle Springer aldiktan sonra baya bi kisi artik yazmiyor.Eskilerden kimseyi göremiyorum orda.FB BJK ve GS amaleler dolmus oraya.Yakinda zaten Oyuncularin degerlerini Update edecekler ozaman sen Cümbüsü gör bu 3 takim arasinda.Seninki niye bu kadar artti benimki niye düstü vs.Ne yazikki Trabzonlu cok az orda simdi.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hasan,hüseyin ne alaka?

Trabzon bir metropol degil,transfer edilecek oyuncularda kariyer degil uyum sarti daha önemli.

Futbol degil para kazanmak ilk sirada oluyor Türkiye'ye gelenler icin, ondan sonrada gece hayati tabiki...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazarimda adamlar yaparmi bilmiyorum.Eskiden Sunbeam diye bi Samsunlu arkadas vardi o yapiyordu bu isleri orda Transfermakrtta.Ama oda gitti sanirim.Zaten Axle Springer aldiktan sonra baya bi kisi artik yazmiyor.Eskilerden kimseyi göremiyorum orda.FB BJK ve GS amaleler dolmus oraya.Yakinda zaten Oyuncularin degerlerini Update edecekler ozaman sen Cümbüsü gör bu 3 takim arasinda.Seninki niye bu kadar artti benimki niye düstü vs.Ne yazikki Trabzonlu cok az orda simdi.

Zorla biraz diger takimlari ve futbolculari örnek göster onlarda yaziyor de bizde niye yazmiyor...?

Yorum

Hasan,hüseyin ne alaka?

kafasinda futbol olmayan adam zaten trabzonu secmez
                      sonra bommel gibi bir adam belirli yasa gelmis böyle seyler yoktur onun aklinda

ne bileyim bir jo veya ronaldinho icin gecerli olabilir su dediklerin ama benim kast ettigim futbolcular ernst, bommel tipinde

Yorum

• van bommelde nereden çıktı.onun bunun bacağını eline vermek için mi transfer edilecek.
                        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                        Milton Friedman

Yorum

• annan ismi geçiyor forumda ancak sevilla ciddi şekilde ilgileniyor bu adamla. bize transferi çok süpriz olur.

Yorum

• İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            van bommelde nereden çıktı.onun bunun bacağını eline vermek için mi transfer edilecek.

..............................

Yorum

• forvet transferi için geniş bir yelpazade araştırma yapıldığı için gecikmesini bir nebze anlayışla karşılayabilirim de yerli oyuncu için neyi bekliyorlar anlayamadım,orta sahaya takviye yapılacağı aşikarken yekta için kasımpaşayı ikna etmek için neyi bekliyorlar zamanında ikna et adamları da onlar da futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalara başlasınlar ..

Yorum

• İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                van bommelde nereden çıktı.onun bunun bacağını eline vermek için mi transfer edilecek.
                                bommeli ben cikardim ve sadece bir düsünceydi
                                ucuz kaliteli tecrübeli bir oyuncu iyi gelir diye

sadece bir fikir hemen kizmayin bir düsünün

Yorum

Çalışıyor...
                                X