Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemencheci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet bu görüşe katılıyorum... güney amerikalı futbolcular bize yaramıyor...
    bize iskandinav ülkelerinden futbolcular lazım...
    affınıza sığınıyorum ırkçılık yapmıyorum ama şu bir gerçek ki zenci futbolcularda sorumluluk bilinci yok hatta sıfır...
    zenciler ama sistemi cok iyi uygularlar. bide adamlarda zenci gücü var. fizikleri hepsinin harika
    7777777777777777777777777777777777

Yorum

• pawel brozek için alınacak riskin hasan ahmet sarı.yı denemekten daha az olduğunu düşünmüyorum
      onur, emek, başkaldırı...
      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
      LiverpoolFC

Yorum

• Biz burada rakiplerin transfer furyasına kendimizi kaptırarak büyük yanlış yapıyoruz. Bugün foruma girmeden önce fanatik gazetesini okudum ve orada beşiktaşın sezer'i aldığını görünce beni de bir endişe aldı fakat asıl temenni etmemiz ve vazife edinmemiz konu takımın mevcut havasının korunması ve motivasyonlarının maksimum seviyeye çıkartılmasının sağlanması. Bu noktada öncelikli iş taraftara, sonra da Şenol Güneş ve kısmen de Yönetim'e düşüyor. Bu şartları sağlayabilirsek, inanın o bazılarımızın burun kıvırdığı Pawel Brozek bile yeri geldiğinde Jardel, yeri geldiğinde Grafite olur.
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          brozekleri beğenmeyenler son yıllarda hangi latin amerikalı kaliteli bi adam geldide bu şehirde yaşadı ve başarılı oldu biz ya gürcistan tipi yada polonya tipi ülkelerden adam alacağız başka çözümü yok marko aurello 50 bin dolara sattı bizi brozekleri istemeyenler yeni bi macera istiyorlar durun daha jaja sorunu başlamadı teo yu unutmuşuzda sallamayı bırakalım bizim şehir trabzon orada herkez yaşayamaz biz doğma büyüme ist. lu olanlar yazın kaç gün memlekette kalıyoruz en fazla 1 ay dimi
          Valla abi, ben 20 güne kadar dayanabiliyorum
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Avatarım, imzam ne kadar Jaja fanatiği olduğumu gösterse de, şu yaptıkları hiç profesyonelliğe yakışmıyor...Düştü gözümden...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Ali Yılmaz kendisine bir maç sonrası "futbolcu aldık yamyam çıktı" demiştir ve ipler kopmuştur
              Yamyamı gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı demişti hatırladığım kadarıyla

hey gidi günler..

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Ali Yılmaz kendisine bir maç sonrası "futbolcu aldık yamyam çıktı" demiştir ve ipler kopmuştur
                galatasarayı 5-3 yendiğimiz maç sonrası campell i kastederek "bizim yamyam iyi oynadı" dediğini hatırlıyorum, ipler o açıklamasından sonra koptu
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja Colman Alan dönmemiş haklarında noter tesbiti yapılmış.Alışkanlık oldu bu gelmeme.
                  Birilerine lig bitmeden izin verirsin birilerine kampa geç katılma izni verirsin yaa hero ya mero bune yaa takımdaki havayı bozmamak için herkese taviz veriliyo tabi bu işlerin ele başı Jaja..
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel kardeşim, kimsenin savunuculuğu yapmıyoruz. Buradaki en azılı yönetim muhalefeti insan benim. Fakat anlatmak istediğim konu çok farklı benim.

Ben oyuncuları pek tanımam, sevmem oyuncu takip etmesini, her transfer dönemi buraya gelirim, arkadaşların yazdığı isimlreri okurum, koydukları videoları izlerim, kendimce değerlendirmeler yapmaya çalışırım.

Aramızd ciddi manada oyuncu izleyen abilerimiz kardeşlerimiz var. Onlara saygım sonsuz. Ama ben inanıyorum ki burada Cleo gelmeli diyen birçok kişi, ya videolardan ya üye yorumlarından yada gazetelerden etkilenip bunları söylüyor, tabi bonservisinin yüksek olması da bir etkendir

Bende diyorum ki, daha bir kere izlemediğimiz iki oyuncu hakkında konuşurken nasıl oluyorda, birisi geldiğinde Trabzonspor hedef küçültüyor, diğeri geldiğinde hedef Avrupa da kupa kaldırmak oluyor.

Kaldı ki iki oyuncu da Dünyada bile doğru düzgün takip edilmeyen iki ligden Polonya ve Sırbistandan geliyor.

Brozek tutmayabilirde, ama emin ol, tutmama şansı Celo'nun tutmaması ile eşdeğer, ne artısı var, nede eksisi...
                    okey kardeşim güzel diyorsun doğru ikisinin de tutmama şansı var ben illa cleo alınsın demiyorum zaten ama ikisi de bize yaramaz...

Yorum

• Arkadaşlar 42 puanı bu takım topladı. Yine bu takım devam etsin en kötü 2. oluruz bu ligde büyük ihtimal şampiyon olacaz ama en kötü 2. oluruz. Brozek filan tanımıyorum. Şu ana kadar polonyadan 2 oyuncu transfer ettik szymek ve glowacki daha hatırlamıyorum. Bu oyuncuların 2side karakterli oyuncular, disiplinliler üstelik. Polonyadan oyuncu alınmasına karşı değilim en azından bir futbolcuda olması gereken temel özelliklere sahip oluyorlar diyebilirim. Bunun haricinde ekstra özellikleri olan oyuncuları seçebilirsek bence çok iyi iş yapmış oluruz. Bu takıma da 2-3 tane çok iyi transfer gelirse de her anlamda ligi domine ederiz.

Yorum

• Sezer Öztürk geçen sezon Manisa'dayken becerip alamadık.

Üstelik kiralık İsaac kozu elimizdeyken.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avatarım, imzam ne kadar Jaja fanatiği olduğumu gösterse de, şu yaptıkları hiç profesyonelliğe yakışmıyor...Düştü gözümden...
                          jaja fener macına kadar antreman eksigi falan var denir herkes söver. sonra fener 2 tane cakar herkes jajader
                          7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Bizim yerimizde başka bi takım olsa hayatta forvet almaz. Ligin en çok gol atan takımı forvet arıyor Elbetteki ihtiyacımız var ama istatistiğe bakarsak golcümüz çok.Tamam santrafor olrak bi Umut var elimizde.Ona bişey olursa diyoruz.Allah korusun tabii maşallah hiç sakatlandığını duymadım görmedim.Santrafor arıyoruz demek Umut'a güvenmiyoruz anlamını taşır ve bence çokda doğru Devre arası transferi zor iş.Alınırsa santrafor ismine bakmayın icraatına bakın derim.Tabi benimde hayalim Grafite,Gignac filan ama Brozek de olsa hayır diyemezsin.Bu saatten sonra bu şartlarda yönetime,futbolcuya,teknik adama eleşitiri yaparsan kendi ipini çekersin...
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Foruma girince sinirleniyorum, adam alınana kadar şu transfer dosyasını açmıcam artık. Sanki 6 kere şampiyon olurken, kadromuzda Johan Cruyff vardı, Pele vardı. Bir yıldız tutturmuşsunuz gidiyorsunuz.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende şunu anlamayana kıl oluyorum.ne kadar pas aldıda kaçını attı. adamın ayağına muhteşem paslar geldi.kaleciyle karşı karşıya kaçırdığının haddi hesabı yok.

adamın en iyi yaptığı iç savunmanın arkasına atılan depardı,onu kaç kere yaptı Trabzonspor da? attığı gol sayısına bakıpta düşünürsen evet doğru söylüyorsun.sadece buna bakıp düşünme ama.vurdumduymazın tekiydi.ne hali varsa görsün.
                                hocam imzayı nereye atıyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                                X