Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de garibime gitti...Serde öz evlatçılık da var...Neden kimse Gökdeniz isimin ziktretmiyor...Ben de dahil )
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• arkadaşlar hep söylüyorum trabzon şehrine her ülkeden her oyuncu gelmez

şampiyon olsak da ş.l ne gitsek de

bunun için alacağımız oyuncuların ülkesi önemli

tabi takımda kalacak yabancıları da düşünerek

zira gabriç ve cale alınınca hırvat futbolcular düşünülebilir diye düşünüyorum

sorun çıkarmıyorlar

afrika, güney amerikalılarda fazla sorun çıkarıyorlar

gürcü macar belçikalı vs oyuncular alınabilir

belçika milli takımının tamamı yıldız oyuncu mesela

biz de belçika pazarında çok aranıyoruz ama yıldızlarını bulamıyoruz bir türlü

yattara hariç

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir de garibime gitti...Serde öz evlatçılık da var...Neden kimse Gökdeniz isimin ziktretmiyor...Ben de dahil )
        Ben zikrettim ama kabul görmedi pek..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - İsmail Köybaşı bize gelse şuan uyarmı solbekte mesela ?
          İsmail bana göre sol bek oynayamaz orta sahanın solunda oynar hücumu iyi ama defansı çok zayıf ısrarla sol bek olarak oynatılmasından ötürü İbrahim Üzülmez denen kazmayı kesemiyor 6 milyon euroluk İsmail.
          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stoch faydalı mı sizce?
            Bence değil bize de gelse bana göre bize de uymaz klasik bir kanat oyuncusu, artık bu bölgenin oyuncularını hücumda sürekli döndürebilmeliyiz. Mesela Burak sağ kanatken soldan gelip verkaçlara girerek gol atabiliyor bunun gibi özelliklere sahip olmalı.
            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              laf ebeliginde üstünüze yok ha biz burda birbirne kafiyeli alayli cümleler kurmuyoruz diyemi diger takim oyuncularini kötülemiyoruz diyemi böyle burda futbol sistem futbolcular konusuyoruz takim icin kim hangi futbolcu nasil özellikte ne gibi issimize yarara falan pozitiv seyler söylüyoruz siz devam edin bildiginiz yola....

rakip oyunculara karsi sebebsiz bir antipatim yok. sezarin hakki sezara, iyiye iyi kotuye kotu. kizilacak bir sey de yok soylediklerimde, ne guzel muhabbet ediyoruz surada

Yorum

• İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alanzinho lan kiyaslarsan daha faydali bence. Fenere karsi oynarken o girdikten sonra golleri yedik. Macin temposunu artirdi. Ama bizde is yaparmi onu bilmem.
                bu alanzinhoyu zamanında kanat oyuncu olarak yetiştirseydi bi kaç hocası stoch un 10 katı oyuncu olurdu ama alanzinho bu özellikleriyle kanatta oynayamarak kendine yazık ediyor...hızlı adam geçebilen dar alanda çalım atabilen bir oyuncu bide çizgiye inip orta açabilse müthiş olurdu ama yapamıyor malesef...şuan bizim takıma stoch daha faydalı olurdu diye düşünüyorum...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsmail bana göre sol bek oynayamaz orta sahanın solunda oynar hücumu iyi ama defansı çok zayıf ısrarla sol bek olarak oynatılmasından ötürü İbrahim Üzülmez denen kazmayı kesemiyor 6 milyon euroluk İsmail.
                  - Haklısın galiba , o çocuk Şenol hocanın elinde baya bir silah olur...

- Dikkat ediyorum yeni trend " Şenol Hocanın elinde şöyle olur......vs"
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün ben çok beğendim Ömer'i çok iyi top saklıyor çocuk.Birde Abdullah var Kayseri'de iki tane Necip eder.
                    Abdullaha kesinlikle katılıyorum TSL en potansiyelli oyuncularından biri.Pas tercihlerinin tamamı dogru tempolu..Futbolu bilerek oynuyor..
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence değil bize de gelse bana göre bize de uymaz klasik bir kanat oyuncusu, artık bu bölgenin oyuncularını hücumda sürekli döndürebilmeliyiz. Mesela Burak sağ kanatken soldan gelip verkaçlara girerek gol atabiliyor bunun gibi özelliklere sahip olmalı.
                      İlave olarak ters toplarda içeri giriyor...Bazen düşünüyorum orta sahayı atıyorum Biglia gibi bir adamla üçleyip Umut Jaja Burak ı ileri üçlü yapsak?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu arada Elano 2.9 mio euroya Santosa gitmiş
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ortada niang(semih) sagda dia solda stoch arkalarinda alex oynatamiyor illa ya dia ya stoch bence secim hakkini dia dan yana kullaniyor genelde nedense.....
                          Bundan dolayı Aykut hayatta hiçbirşeyden çekmedi Alex den çektiği kadar taraftar ve medya baskısı olmasa oynatmayacaktı ama sanki Alex de inadına oynuyor...Alex ne kadarda iyi futbolcu olsa da Aykut hocanın sistemine uymuyor malesef ama Alex in yerine bir Jaja yı çok isterdi
                          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antepde ilk seneler 10 numara mevkiinde oynuyordu kendisi bencede sol acik daha iyi oynar solbek oynamasi hata defans yapmayi fazla bilmiyor....

Yorum

• - Artık alanzinho'dan benim umudum kalmadı malesef , Norveç'e şöyle iyi fiyata geri satsak fena olmaz hani...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Çok yüksek ihtimal devreye lider gireceğiz.
                                Türkiye Ligi, kazanılan paralar, buraya gelen iyi yabancılar sayesinde yurt dışında tercih edilen liglerden biri. İlk yarıyı bu ligin lideri olarak bitirmemizi, transferde futbocuları ikna ederken avantaja çeviremez miyiz?

Örneğin şu yıllardır herkesin isteyip alamadığı Emana'yı alamaz mıyız?
                                İspanya 2. Ligi'nde oynayacağına Türkiye Ligi'nin lideri, seneye muhtemelen Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek takıma gelmek istemez mi?

Hatta Song'u arabulucu yapsak? Selçuk, Colman, Emana bu ligi silip süpürmez mi?

O başkanın arkadaşı Devic konusunda da yardımcı olamaz mı?
                                Jaja birlikte oynayıp onlarca gol attırdığı adamla bordo mavi altında buluşsa fırtına daha da sertleşmez mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X