Fatih bursaya giderse Fatih Tekke diye birisini tanimam.Sekistasa gitmesi bile inanilmazdi ama bursaya giderse yuh artik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekkenin özelliklerinde biri ciksa gelse kimse sesini cikarmaz renktas.
ama is tekkenin kendisinde. kimse objektif bakmiyor bu olaya. bakamiyor.
bu adam 2 senedir top oynamamis. umutun yerinde olsan dokunmazmi sana?
sakatliklar, problemler... acik söyliyim, rubin kazana transfer olmadan bize gelseydi gecen sene sampiyonlar ligine giderdik en az.
ama o olayin üzerinden cok sorunlar geldi gecti. 33 yasinda olmasi kimseye sikinti yaratmiyor, 33 yasinda ve 2 senedir dogru dürüst 90 dakikasi olmamasi sikinti yaratiyor.
herkes burda cleo, annan diyor. bunlar takimi ileri götürecek isimler. sampiyonlar ligini düsün. vitrine cikmak istiyorsan parliyacaksin biraz. eski sandiktan esyalarla nekadar parlarsin.
o yüzden biraz daha avrupali gibi düsünmemiz lazim. bugün hayranlikla izledigin barcelona yarin karsina ciktiginda en azindan savasacak adamlarin olmasi lazim. ileri görüslü olmaliyiz. buna mecburuz...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı karıştırır..Ben bunun açıklamasını istiyorum ya..Trabzonspor'da ne zaman olay çıkarttı Fatih..Gerçekten merakla bekliyorum ben mi kaçırdım acaba ?..İstemeye bilirsiniz saygı duyarım sizi yargılayamam ama huzuru bozar buna bir açıklama bekliyorum
Kendisine neden "reis" denir bunu da bilmem.. Yakınları öyle söyler..
2005 döneminde Tolga Seyhan neden gitmek için debelenmiş mesela.. Takım içinde Fatih ne durumdaymış Trabzon'da bunları hemen hemen herkes biliyor..
Şu takıma ben Fatih'i şu dönem sokmam..
Selçuk'u, Umut'u, Burak'ı zor durumlara düşürüp huzursuz etmem. Mesele sadece kaptanlık değil.
Burası benim çöplüğüm havasını atacaktır mutlaka adamın yapısı öyle bu bir eleştiri değil.
Karışıyım! Kesinlikle! Yönetim böyle bir hata yapmayacaktır. Büyük risk..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih'i son olayda yani beşiktaş münasebetinde suçlamadım. Ama tavırlarını da tarzını da sevmem.
Kendisine neden "reis" denir bunu da bilmem.. Yakınları öyle söyler..
2005 döneminde Tolga Seyhan neden gitmek için debelenmiş mesela.. Takım içinde Fatih ne durumdaymış Trabzon'da bunları hemen hemen herkes biliyor..
Şu takıma ben Fatih'i şu dönem sokmam..
Selçuk'u, Umut'u, Burak'ı zor durumlara düşürüp huzursuz etmem. Mesele sadece kaptanlık değil.
Burası benim çöplüğüm havasını atacaktır mutlaka adamın yapısı öyle bu bir eleştiri değil.
Karışıyım! Kesinlikle! Yönetim böyle bir hata yapmayacaktır. Büyük risk..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
vallah Fatih Tekke o serefsizlerin formasini giyerse yaziklar olsun derim. Sivas bile bu bursalilardan daha sempatik. Bursa nerdese orada Karadenizli abilerimize karsi linc girisimi yaptiracaklardi ve o Forma yakismaz. Gitsin Eskisehire Antepe Kayseriye.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke'yi bu saatten sonra TS'de görmek istemesemde, Bursa'ya gitmesine de ister istemez üzülürüm. Bu transfer gerçekleşirse Hüseyin'in payı büyüktür...Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
fatih son dönemi hariç,takımda herzaman sorun çıkartmıştır..hamiyle yaşadığı problemleri hatırlayabiliyorum..yeni gelmesine rağmen hamiyle çekişmekten kaçınmamıştı..son dönemde liderlik kavgasına gireceği kimse olmağı için faydalı oldu..şimdi tekrar gelse yine sorun çıkartacağına eminim,takımın havası bozulacaktır..33 yaşındaki problemli,yıllardır formsuz bir oyuncuya güvenerek transfer yapmak hata olur,yedek kalsa taraftar umutun ilk kaçırdığı pozisyonda fatih tekke diye bağırır..fatih,trabzonludur,trabzonsporludur tamam ama şartlar gereği takıma almamak gerekiyor..ayrıca yönetimle,ünal hocayla yaşanan sorunlardan sonra kisenin söylenenleri sineye çekeceğini sanmıyorum..
Yorum
-
Fatih Tekke lafı dolaşmaya başlamış
Eğer Fatih Tekke Trabzonspora gelsin Geldiği gün bu takım tepetaklak gider.
Her gittiği yerde sorun çıkaran bu adam Trabzonspora gelmeden önce sorun çıkartmış,
Trabzonsporun kendisine önerdiği 1.500.000 euro gibi rakamı az bularak.
"Fazla ücret istemedim Dünkü çocukların istediği kadar para istedim"Gökhan laraı kastrederek daha fazla ücret istemiş.
açın bakın medyada kendi ağzında vide görüntülerinide bulabilirsiniz.
daha sonra BJK ya 750.000 usd maç başı giderek ne kadar Herksten çok Trabzonsporlu olduğunu göstermiştir.
"Ünal Abi de dahil herkesten çok Trabzonsporluyum" diyen birisi hangi Yüzle gelip Ünalla beraber çalışacak.
Hadi dediği lafları yedik diyelim.
Es kaza Fatih Trabzonspora geldi ben olacakları söyleyeyim.
Gittiği yerlerde başarılı olamayan Fatih,Trabzonsporu babasının çiftliği gibi görüp oyunclara sataşacak.
Srebest vuruşlarda topun başına geçip herkesi kovup,Frikik atmaya kalkacak,
Onu küstür bunu küstür,
Takım içerisinde arkadaşlık bile bozulacaktır,
Colman Umut penaltı vakasında olan güzel görüntüler kaybolacaktır.
Ben Fatih Tekkeyi İstemiyorum.
Zaten o gelirse Ünalı göndermek lazım,Ünala laf atan bir adam Ünalla nasıl çalışır bilmem.
Gitsin kardeşim nere gidiyorsa gitsin.
Zaten 2 yıl öncesi en sinir olduğum şey
Tribünlerden yapılan Fatih Tekke tezahüratları bu adamı şımartmıştır.
Ayrıca Trabzonsporda giderken,Umreden döndüğünde Havalimanında yaptığı açıklaalarıda unutmadım.
"Trabzonspordan gideceğim bunun lamı cimi yok bu kadar açık ve net" dediği halde sanki Zorla Kovmuşlar havası vererek gitti.En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 08.12.2010, 09:15.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
"Büyük bombayı Es Es patlatıyor!
Beşiktaş'la kopma noktasına gelen Fatih Tekke için Eskişehirspor devreye girdi.
Tekke Es Es'e
Beşiktaş'la kopma noktasına gelen Fatih Tekke için Eskişehirspor devreye girdi. Kırmızı Şimşekler'in yıldız futbolcunun transferini bitirmesi an meselesi.
Ümit Karan’dan istediği verimi alamayan, Batuhan Karadeniz ile Jaycee’nin ise bir türlü form tutamamasından dolayı gol bölgesinde sıkıntı yaşayan Eskişehirspor, aradığı forveti Beşiktaş’ta buldu: Fatih Tekke. Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Bernd Schuster ile anlaşamayan ve Alman hocanın gözden çıkardığı milli futbolcu için Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın nabız yokladığı öğrenildi. Kartal’ın yıldız oyuncuyu satmaya sıcak baktığı ve 500 bin Euro’luk bonservis bedeli karşılığında bu transferin gerçekleşebileceği ifade edildi. Ancak Fatih Tekke’yle Eskişehirspor’un yanı sıra Kayserispor ve Bursaspor da ilgileniyor. Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Kırmızı Şimşekler’in hocası Bülent Uygun, “Yurt içi ve yurt dışında temaslarımız devam ediyor” dedi."
Yorum
-
Sayın Tekke Bursa maçını dün yöneticilerle izlemiş.
Yorum
Yorum