Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak, Elanoya kimse hayır demezdi...Ama bu fiyat sürpriz olmuştur herhlde herkes için...Yani gs de bizi aarayıp bakın kelepir veriyoruz yabancıya gitmesin demezdi takdir edersin ki
    abi hemi öyle hemide öyle degil ben elano mutsuz düsünebiliriz dedim hemen atladilar üstüme yok gs de oynamiyor dünya kupasinda iki gol atti diye basimiza futbolcu kesildi falan bak dikkat et forumdaki bazi arkadaslar baya havaya girmis gs de elano kötü oynamis olabilir ama kötü futbolcu oldugu anlamina gelmiyor fiyat konusndada haklisin biz istesek 7-8 derlerdi

Yorum

• Futbolculuğu hakkında bir türlü fikir sahibi olamadım Elanonun ama bir poker oyuncusuna benzeyen ifadesiz suratıyla hiç yakıştıramıyorum onu takımıma.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak, Elanoya kimse hayır demezdi...Ama bu fiyat sürpriz olmuştur herhlde herkes için...Yani gs de bizi aarayıp bakın kelepir veriyoruz yabancıya gitmesin demezdi takdir edersin ki
        Şahsen benim için süpriz oldu Erdal Abi.Brezilya Milli Takımında da oynuyordu.
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• sanırım gizli bir transfer var kim bu gizli forvet

Yorum

• Şu batan gemiden bize ekmek çıkmaz mı?

Bakıyorum bakıyorum 120 milyonluk Gs'de Baros dışında bize alacağım oyuncu yok

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              10. sıralarda sürünen Gs bile beğenmedi aldığı fiyatın 3'te 1'ine sattı...
              Elano Manchester City'de de sounluydu,Gsde de sorunlu oldu,adam futbola kendini veremiyor gitsin Brezilyasında oynasın,

Bu arada Hagi artık 5 stoperle oynar...
              dikkat ettim elano yu gs satmamis kendi cok gitmek istemis brezilyaya alacaklarinin hepsinden vazgecmis zaten...

Yorum

• bu ara west ham küme düseck gibi. Hitzelspreger alinirmi dersiniz?
                Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dos Santos, Keita, Gerets, Meira gayet doğru tercihler.. Totalde başarısız olunca bunlar arada kaynamış.
                  Keita müthiş bir enerji katıyordu takıma Metin.Sattıkları gün bir oh çekmiştim açıkçası.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu batan gemiden bize ekmek çıkmaz mı?

Bakıyorum bakıyorum 120 milyonluk Gs'de Baros dışında bize alcağım oyuncu yok
                    neil kewell arda insua bile hücumcu sol bek

Yorum

• gs elona yu harcardi yine de o fiyata Turkiye de bir takima vermezdi, elono bu haliyle bize gelseydi de bundan daha fazlasini veremezdi, eleman kafaya koymus gitmeyi , belli ki bu transfer onun istegi uzerine olmus.

Yorum

• Brezilya futbolu popülerliğini Arjantin'e kaybedince son yıllarda iyi transferler yapıyorlar. Cicinho, Adriano, Lincoln, Ewerthon, Robinho vs. daha dolu var.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Sabrj ve Ardaya isterdim sadece.

Yorum

misimovic her turlu is yapar bizde. colman ile degismeli oynarlardi ne guzel

Yorum

• gökhan süzen ismi dolaşıyordu ibbnin solbeki ben hiç ciddi ciddi izlemedimde nasıl bir oyuncudur??
                              7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neil kewell arda insua bile hücumcu sol bek
                                Cale'yi hiç beğenmeyen biri olarak ligde İbrahim Üzülmez'den sonraki en iyi sol bek olduğunu düşünüyorum.Insua, Caner Cale'nin yanından bile geçemez.
                                Colmandante

Yorum

Çalışıyor...
                                X