Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    necipin hangi özellikleri bu kadar rağbet görüyor. bilgilendirirsen sevinirim. inan öğrenmek için soruyorum.

bu sorunun cevabini bende merak ediyorum. ne yapmis bu cakma mascherano da milli olmus, yildiz olmus? yedek kulubesinde otururken formasiyla kasilmaktan , yada devre arasinda bese iki oynarken gosterdigi muthis performansdan baska..
    manisada oynayan yigit in ceyregi etmeyecek adami sisim sisim sisirdiler.. cocuk heder oldu gitti kimse yanindan gecmiyor..varsa yoksa necip de necip.. ne is yapar bu necip bir bilsek.. ? bu necip siradan bir anadolu takiminda oynasa yuzune bile bakilir miydi acep?
    En son ESER tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 22:53.

Yorum

• İlk defa öz evlatsız bir takımla zirve mücadelesi veriyoruz...İlk defa birden fazla yabancıdan verim alıyoruz....Önemli aşamalar bunlar...Bunlar olurken tepede gelenek sembolik de olsa sürüyor....Kökü mazide olan ati....bana bir yazı çıkar burdan....Forum olmasa ne yapardık bilmem
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yahu ben beğenirim sen beğenmezsin.. Büyütecek bir şey yok..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Stoch faydalı mı sizce?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stoch faydalı mı sizce?
            Şenol Güneş tezgahından geçmesi lazım..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Aman Metin o anlamda demedim ...Alındığında içten içe ürkmüştüm yalan yok...Ama o Gökhan Gönül ü mahveden Stoch u da hiç görmedim hani...Belli olmuyor bu meret...

Yorum

• ceyhunun takası gündeme gelmiş galiba...ceyhun kalmalı ısrar edersek çıkacak bişeyler ceyhundan...pişman oluruz gönderirsek...yerine alacağımız adam ceyhun kadar iyi olacak mı?
                iyi olan adamı klübede ne kadar oturtabiliriz...ceyhun bu konuda hiç bir zaman problem çıkaracak bi adam değil...tabiki barış memiş tarzında ses çıkarmama değil bahsettiğim...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• - İsmail Köybaşı bize gelse şuan uyarmı solbekte mesela ?
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sorunun cevabini bende merak ediyorum. ne yapmis bu cakma mascherano da milli olmus, yildiz olmus? yedek kulubesinde otururken formasiyla kasilmaktan , yada devre arasinda bese iki oynarken gosterdigi muthis performansdan baska..
                    manisada oynayan yigit in ceyregi etmeyecek adami sisim sisim sisirdiler.. cocuk heder oldu gitti kimse yanindan gecmiyor..varsa yoksa necip de necip.. ne is yapar bu necip bir bilsek.. ? bu necip siradan bir anadolu takiminda oynasa yuzune bile bakilir miydi acep?
                    laf ebeliginde üstünüze yok ha biz burda birbirne kafiyeli alayli cümleler kurmuyoruz diyemi diger takim oyuncularini kötülemiyoruz diyemi böyle burda futbol sistem futbolcular konusuyoruz takim icin kim hangi futbolcu nasil özellikte ne gibi issimize yarara falan pozitiv seyler söylüyoruz siz devam edin bildiginiz yola....

Yorum

Aman Metin o anlamda demedim ...Alındığında içten içe ürkmüştüm yalan yok...Ama o Gökhan Gönül ü mahveden Stoch u da hiç görmedim hani...Belli olmuyor bu meret...

Stoch saman alevi gibi bi parlıyor sonra 15 dk maçın içinde yok ben beğenmiyorum
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Stoch faydalı mı sizce?

Ben Aykut Kocamanın bilgisayar oyunlarında transfer yapar gibi oyuncu sectığını dusunuyorum.

Bence futbolla ilgili matematik dersi vermelisin Aykut hocaya Erdal abi.

İyi oyuncu ama pek faydalı değil.

Yorum

Stoch faydalı mı sizce?
                          Faydalı değil Alanzinho gibi sırf adam geçmeye programlanmış Alan daha iyi diyebilirim, oyun zekası düşük maç içinde çok kopuyor anlık çıkışları oluyor ama sonuç getiren bir hareketi olmuyor .
                          DOZER CEMİL

Yorum

Stoch faydalı mı sizce?
                            alanzinho lan kiyaslarsan daha faydali bence. Fenere karsi oynarken o girdikten sonra golleri yedik. Macin temposunu artirdi. Ama bizde is yaparmi onu bilmem.
                            Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

Aman Metin o anlamda demedim ...Alındığında içten içe ürkmüştüm yalan yok...Ama o Gökhan Gönül ü mahveden Stoch u da hiç görmedim hani...Belli olmuyor bu meret...
                              Şu an sistemde ne yapacağını bilmiyor abi..
                              Burak Yılmaz nasıl ama? Nerde vuruyor, nerde yaya yuvarlıyor topu..

O manada..

Yorum

Stoch faydalı mı sizce?
                                ortada niang(semih) sagda dia solda stoch arkalarinda alex oynatamiyor illa ya dia ya stoch bence secim hakkini dia dan yana kullaniyor genelde nedense.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X