Şenol abi bu Barca mevzuunu konuşalım bir ara...Evet özünde muhalif...Ama geldiği noktada futbolda küreselleşmenin sembolü bir anlamda....İşportaya düşen Che tişörtleri gibi ( ya da bozkurt rozeti)....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arada yapılacak nokta transferler kadar önemli bir nokta daha var şampiyonluk yolunda.
Kupaya asılma gibi bir hata asla yapmamalıyız.
Manchester şu anda kupada 4 yiyor misal.
Tamamen yedeklerle çıkmalıyız.
Kupa kadrosu şu şekilde olmalı:
---------------------Tolga-----------------------
Tayfun-------Mustafa-------Giray-----------Ferhat
-----------Sezer---------------Barış--------------
---------------------Zafer------------------------
--------Yattara-----------------Alanzinho---------
-------------------Ahmet Sarı---------------------
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.9 Million € Elano Fc Santos a transfer olmus
O fiyata bizde alabilirdik isimize yarardi
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen ceyhunu yuvarlamadan anlatt bakalim sonucda ceyhun bizim oyuncumuz daha az yuvarlarsin herhalde
neyse bu anlamsızlaşan sohbeti de uzatmayalım.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Elano Blumer ucuza gitmiş diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılır mısınız ?
2.9 Milyon Euro'ya gitmiş Fanatik'e göre
http://fanatik.ekolay.net/Elano-Sant..._32_203606.htm
Bizim takımda olsaydı 10dan aşağı gitmezdi. Kötü oynayan takımda o da kötü göründü bence o kadar.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
Burak, Elanoya kimse hayır demezdi...Ama bu fiyat sürpriz olmuştur herhlde herkes için...Yani gs de bizi aarayıp bakın kelepir veriyoruz yabancıya gitmesin demezdi takdir edersin kiTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak ceyhunu hepimiz tanıyoruz. ama necip yeni bir oyuncu. ben senin kadar tanıyorum. necip ısrarın üzerine özelliklerini sordum. gerçekten öğrenmek için sordum. ceyhun 3 yıldır gördüğün onlarca maçtır gördüğün gibi. anlaatmama gerek yok.
neyse bu anlamsızlaşan sohbeti de uzatmayalım.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.9 Million € Elano Fc Santos a transfer olmus
O fiyata bizde alabilirdik isimize yarardiColmandante
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol abi bu Barca mevzuunu konuşalım bir ara...Evet özünde muhalif...Ama geldiği noktada futbolda küreselleşmenin sembolü bir anlamda....İşportaya düşen Che tişörtleri gibi ( ya da bozkurt rozeti)....
Yorum
-
Lincoln
Jo
Dos Santos
Insua
Misimovic
Elano
Keita
Rijkaard
Gerets
Skibbe
Feldkamp
Linderoth
Meira
Gs nin son dönemdeki transferlerini bizimkiler ilen kiyaslarsak (Yabanci)
Onlar ne kadar basarisizsa biz de o kadar basariliyiz. Bu yolda devam edersek iyi ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol abi bu Barca mevzuunu konuşalım bir ara...Evet özünde muhalif...Ama geldiği noktada futbolda küreselleşmenin sembolü bir anlamda....İşportaya düşen Che tişörtleri gibi ( ya da bozkurt rozeti)....
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehosgeldin ceyhun gecen gün burda aynisini ben yazdim herkes burun kivirdi aman elano mu sisirme futbolcuymus kendisi iyice havayi girmisiz brezilya 11 de oynayan adamalri begenmiyoruz artik
Elano Manchester City'de de sounluydu,Gsde de sorunlu oldu,adam futbola kendini veremiyor gitsin Brezilyasında oynasın,
Bu arada Hagi artık 5 stoperle oynar...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLincoln
Jo
Dos Santos
Insua
Misimovic
Elano
Keita
Rijkaard
Gerets
Skibbe
Feldkamp
Linderoth
Meira
Gs nin son dönemdeki transferlerini bizimkiler ilen kiyaslarsak (Yabanci)
Onlar ne kadar basarisizsa biz de o kadar basariliyiz. Bu yolda devam edersek iyi ederiz.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Efendim destur...Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim...Hayırlar fetholsun, şerler defolsun...Trabzonspor büyüyüp emperyal olsun...(Sonrasına bakarız)....Artalım eksilmeyelim taşalım dökülmeyelim inşallah....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum