Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol abi bu Barca mevzuunu konuşalım bir ara...Evet özünde muhalif...Ama geldiği noktada futbolda küreselleşmenin sembolü bir anlamda....İşportaya düşen Che tişörtleri gibi ( ya da bozkurt rozeti)....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Arada yapılacak nokta transferler kadar önemli bir nokta daha var şampiyonluk yolunda.
      Kupaya asılma gibi bir hata asla yapmamalıyız.
      Manchester şu anda kupada 4 yiyor misal.
      Tamamen yedeklerle çıkmalıyız.
      Kupa kadrosu şu şekilde olmalı:

---------------------Tolga-----------------------
      Tayfun-------Mustafa-------Giray-----------Ferhat
      -----------Sezer---------------Barış--------------
      ---------------------Zafer------------------------
      --------Yattara-----------------Alanzinho---------
      -------------------Ahmet Sarı---------------------

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2.9 Million € Elano Fc Santos a transfer olmus

O fiyata bizde alabilirdik isimize yarardi
        hosgeldin ceyhun gecen gün burda aynisini ben yazdim herkes burun kivirdi aman elano mu sisirme futbolcuymus kendisi iyice havayi girmisiz brezilya 11 de oynayan adamalri begenmiyoruz artik

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen ceyhunu yuvarlamadan anlatt bakalim sonucda ceyhun bizim oyuncumuz daha az yuvarlarsin herhalde
          burak ceyhunu hepimiz tanıyoruz. ama necip yeni bir oyuncu. ben senin kadar tanıyorum. necip ısrarın üzerine özelliklerini sordum. gerçekten öğrenmek için sordum. ceyhun 3 yıldır gördüğün onlarca maçtır gördüğün gibi. anlaatmama gerek yok.
          neyse bu anlamsızlaşan sohbeti de uzatmayalım.

Yorum

• gene bordo mavi gene hezimet.. nedir bu dunyanin bordo mavi renklerden cektigi yahu

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Elano Blumer ucuza gitmiş diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılır mısınız ?

2.9 Milyon Euro'ya gitmiş Fanatik'e göre

http://fanatik.ekolay.net/Elano-Sant..._32_203606.htm
              Nasıl bir oyuncu olduğu tartışılır ama Brezilya milli takımında oynayarak piyasası olan bir oyuncuyu bu fiyata göndermek de bir yöneticilik başarısıdır. Elano herhalde tarihe geçti Brezilya milli takımında oynayıpta böyle bir fiyata giderek.

Bizim takımda olsaydı 10dan aşağı gitmezdi. Kötü oynayan takımda o da kötü göründü bence o kadar.
              TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Burak, Elanoya kimse hayır demezdi...Ama bu fiyat sürpriz olmuştur herhlde herkes için...Yani gs de bizi aarayıp bakın kelepir veriyoruz yabancıya gitmesin demezdi takdir edersin ki
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burak ceyhunu hepimiz tanıyoruz. ama necip yeni bir oyuncu. ben senin kadar tanıyorum. necip ısrarın üzerine özelliklerini sordum. gerçekten öğrenmek için sordum. ceyhun 3 yıldır gördüğün onlarca maçtır gördüğün gibi. anlaatmama gerek yok.
                  neyse bu anlamsızlaşan sohbeti de uzatmayalım.
                  abicim bende onu diyorum iste anlatmak istedim gördüklerimi o yasda ki admadan aman aman bir patlama bekleyemeyiz necipi alalimda demiyorum ama benim gözümde ceyhundan daha yeterli daha komple bir oyuncudur bu benim görüsüm...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2.9 Million € Elano Fc Santos a transfer olmus

O fiyata bizde alabilirdik isimize yarardi
                    Adam ruh gibi geziniyor sahada.Bize gitmezdi bence.
                    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol abi bu Barca mevzuunu konuşalım bir ara...Evet özünde muhalif...Ama geldiği noktada futbolda küreselleşmenin sembolü bir anlamda....İşportaya düşen Che tişörtleri gibi ( ya da bozkurt rozeti)....
                      Haklısın Erdal ama ben bir futbol kültürü bir ekol(okul) olduğu için seviyorum Barçayı gene de bir çok olumlu özellikleri var neyse gerçekten konuşalım Barçayı bir ara uzun bir konu
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Lincoln
                        Jo
                        Dos Santos
                        Insua
                        Misimovic
                        Elano
                        Keita
                        Rijkaard
                        Gerets
                        Skibbe
                        Feldkamp
                        Linderoth
                        Meira

Gs nin son dönemdeki transferlerini bizimkiler ilen kiyaslarsak (Yabanci)

Onlar ne kadar basarisizsa biz de o kadar basariliyiz. Bu yolda devam edersek iyi ederiz.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol abi bu Barca mevzuunu konuşalım bir ara...Evet özünde muhalif...Ama geldiği noktada futbolda küreselleşmenin sembolü bir anlamda....İşportaya düşen Che tişörtleri gibi ( ya da bozkurt rozeti)....
                          erdal, bence bu yaşanan durum, popüler kültüre karşı ortaya çıkan herşeyin bir süre sonra popüler kültürün bir parçası olması gibi bir durum. rock müzik gibi.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hosgeldin ceyhun gecen gün burda aynisini ben yazdim herkes burun kivirdi aman elano mu sisirme futbolcuymus kendisi iyice havayi girmisiz brezilya 11 de oynayan adamalri begenmiyoruz artik
                            10. sıralarda sürünen Gs bile beğenmedi aldığı fiyatın 3'te 1'ine sattı...
                            Elano Manchester City'de de sounluydu,Gsde de sorunlu oldu,adam futbola kendini veremiyor gitsin Brezilyasında oynasın,

Bu arada Hagi artık 5 stoperle oynar...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lincoln
                              Jo
                              Dos Santos
                              Insua
                              Misimovic
                              Elano
                              Keita
                              Rijkaard
                              Gerets
                              Skibbe
                              Feldkamp
                              Linderoth
                              Meira

Gs nin son dönemdeki transferlerini bizimkiler ilen kiyaslarsak (Yabanci)

Onlar ne kadar basarisizsa biz de o kadar basariliyiz. Bu yolda devam edersek iyi ederiz.
                              Dos Santos, Keita, Gerets, Meira gayet doğru tercihler.. Totalde başarısız olunca bunlar arada kaynamış.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Efendim destur...Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim...Hayırlar fetholsun, şerler defolsun...Trabzonspor büyüyüp emperyal olsun...(Sonrasına bakarız)....Artalım eksilmeyelim taşalım dökülmeyelim inşallah....

Yorum

Çalışıyor...
                                X