Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Torrado'nun futbolunu bilmiyorum dediğinize göre mutlaka yararlıdır da adam kariyerinde 100 maç yaptıysa 50 sarı kart almış İlginç bir oyuncu olsa gerek
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Santrafor ve orta saha ara dönem icin yeterli.

Devic hic izlemedim ama Jaja ile olan uyumu cok iyi oldugu icin tercih ederim uyum sikintisi felan olmaz. Orta saha tercihini de hocaya birakiyorum

Not: Devic mukavelesi bitiyormus yahu hemen kapmak lazim bedavadan iyi bir transfer.
      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 18:04.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• devre arasında çok üst düzey bi forvet alınmalı bencede sene sonunda 2 kupayıda almamız lazım bu sene. şimdiden araştırma yapıyolardır umarım dengeleri bozmicak kimsenin burun kıvırmayacağı bi forvet lazım takıma. teodan gelecek paranın üzerine koyup bi forvet şart.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Santrafor ve orta saha ara dönem icin yeterli.

Devic hic izlemedim ama Jaja ile olan uyumu cok iyi oldugu icin tercih ederim uyum sikintisi felan olmaz. Orta saha tercihini de hocaya birakiyorum

Not: Devic mukavelesi bitiyormus yahu hemen kapmak lazim bedavadan iyi bir transfer.
          Devic bu sezon, 12 lig macina cikmis 9 gol 7 assist, 5 macta oynamamis.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yönetimimizi bir çok konuda taktir ediyorum
            ama en çok gökhan ünal'ı satma konusunda süper bir iş başardılar.
            burak yılmaz ile gökhanın hali ortada haa birde +3.5 milyon eurocuk gibi bir rakam aldık

Yorum

• Her iyi futbolcu doğru futbolcu değildir.

Şimdi ernst gelse colmanı kesecekmi selçuğu kesecekmi?yapmayın.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yönetimimizi bir çok konuda taktir ediyorum
                ama en çok gökhan ünal'ı satma konusunda süper bir iş başardılar.
                burak yılmaz ile gökhanın hali ortada haa birde +3.5 milyon eurocuk gibi bir rakam aldık
                Ilk basta ama cogu kisi karsi cikti buraga.Ama Senol Hoca adam etmise benziyor.

Devic izleniyormus zaten.Sanirim forvet o olacak zaten ukrainayi terk etmek istiyormus.Ortasahada bece bi türk olacak.Cift yönlü oynuyan türk varmi STSL de.Yoksa Gurbetcide olabilir.Ama Lütfen gurbetcilere su 1461 trabzon teklifiyle gitmeyin.Hic bi akli basinda gurbetci artik gelmez oraya.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her iyi futbolcu doğru futbolcu değildir.

Şimdi ernst gelse colmanı kesecekmi selçuğu kesecekmi?yapmayın.
                  Bize daha cok solda enginle rekabet edebilecek hatta onu zaman zaman yedek birakabilecek olmadigi zaman aratmicak birisi lazim.

Colman-Selcuk oldugu bir yerde ernst gibi ilk 11 de kesin oynamasi gereken birisi degilde daha cok ac olan yedek kalmayi da normal karsilayan birisi olur.

Dedigin gibi ernsti aldigimiz varsayarsak sikinti yasariz colman-selcuk-ernst hepsi ilk 11 de olmali fakat jaja, burak, engin, alanzinho, iyi bir ibo, umut, (baska alinacak golcu) gibi gerceklerde var ve bunlarin dördü oynamali (4-2-3-1)
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Torrado'nun son durumunu sormuştum günler günler önce..
                    Ernst gibi tecrübeli ve orta sahayı toplayacak oyuncu olduğunu düşünüyordum, teyit edilmiş oldu böylelikle.
                    Kesinlikle büyük katkı sağlar ve de maliyeti gayet az olur.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Bu İvan De Souza Antepteki mi ? Ben Hiç İzlemedim Bu Elemanı , Ama İsmini Çok Duyuyorum
                      Sedat Abi bence sol bekimiz ilaç gelir
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ernst tipi bir futbolcuyu bulup alalım da yer kendiliğinden açılır bence
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ernst tipi bir futbolcuyu bulup alalım da yer kendiliğinden açılır bence
                          Bilgiğim kadarıyla Ernst'in de bu sene sonunda sözleşmesi bitiyor.Bence bizim için çok iyi bir transfer olur

Fabian Ernst ➤ ehemaliger Fußballspieler (Defensives Mittelfeld) ➤ zuletzt bei OSV Hannover
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgiğim kadarıyla Ernst'in de bu sene sonunda sözleşmesi bitiyor.Bence bizim için çok iyi bir transfer olur

http://www.transfermarkt.de/de/fabia...ieler_299.html
                            BJK´in hicbir yabancisini alamayiz cünkü biz onlara BJK´nin verdigi Maasi vermeyiz. Yanlis bilmiyorsam Ernst yillik 2,5-3 milyon € aliyor!
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yekta Kurtuluşun gelmesini isterim.. bir de kendisini takip etmesem bile dış kaynaklardan edindiğim bilgilere göre Orhan Gülle'nin takıma katkı sağlayabileceğini düşünüyorum

ama benim için en önemli nokta ne olursa olsun takım içindeki maaş ve arkadaşlık dengelerinin bozulmasının önüne geçilmesi, transfer yapılacaksa bu mutlaka gözönünde bulundurulmalı.
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar metalistin yarisini satin aliyorsunuz ama bu oyuncular okadar ucuz olmaz jaja icin 15 milyon istiyorlardi bize bukadadr "ucuza" vermelerinin sebebi sezon basinda problem yaratmasi

Yok taison pissinde biz aliriz filan komik yani adami zaten 6,5 milyon € aldilar
                                Ben orada gidipte hepsini alalım demedim.. Dikkatli okuyunca anlaşılıyor zaten.

Eksik bölgelerimiz için oyuncular dikkatimi çekti. Bu oyuncuları bilen üyelerimiz varsa görüşlerini almak istedim. İlla ki herkes yorum yapacak demedim ki?

Görüş almak istedim.. O oyuncuların biri forvet, biri orta saha diğeri de sol kanat oyuncusu.. Yani ihtiyacımız olan bölgeler. Yine tekrarlıyorum; görüş almak istedim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X