Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emana + Brandao....
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• tv8 de bizim stadyumda alt yazi geciyo fatih tekke besiktastan trabzonami geciyo diye.

insallah dogru degildir
      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Ben olacağını söyleyeyim mi ;

BJK Fatih Tekke ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eder.

Devre arasında bedelsiz olarak Fatih TEKKE Trabzonspora gelir.

Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bende insallah almazlar diyorum.
          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Tekke..Artık ne hissettiğimi bilmiyorum beşiktaş'a imza atınca ağlamaktan yorulmuştum ama nefrette etmiyorum
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tv8 de bizim stadyumda alt yazi geciyo fatih tekke besiktastan trabzonami geciyo diye.

insallah dogru degildir
              Değildir..
              Sadri Şener yapmaz..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben olacağını söyleyeyim mi ;

Fatih'i alacak olsak zaten Rusya'da iken almazmıydık? Neyse kapatalım hemen Fatih konusunu yine başlık pert olacak yoksa.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben olacağını söyleyeyim mi ;

Şöyle şeyler yazmayın şuraya Serdar..

Lütfen..

Bırakın, kapatın artık şu mevzuyu..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Fatih Tekke bu saatten sonra takımı karıştırmaktan başka bir şey yapmaz.. Kapandı gitti o defter..

Yorum

• Fatih icin iyi veya kötü olur demek yanlis olur..
                      Senol Günes hepimizden iyi taniyor fatihi o dogru karari verir böyle birsey olursa.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fatih Tekke...

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli takılır dilime, Tekke ismini görünce... Git Fatih, Rusya'ya git, Almanya'ya git, olmadı Katar'a git... Ama Trabzon'a gelme, ülke içinden başka takıma da giderek kendini daha da düşürme... Yakındır açılır " Fatih Tekke geri dönsün mü "anketi... " Hayır, gelmesin " i seçtirme bana, gelme...
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Takım öyle bir noktaya geldi ki...Eskiden eksik gedik kapatmak için şu şu isimler
                          olsun diye düşünürken şimdi adeta bitirmek üzere olduğum muhteşem bir
                          tabloyu son rötuşları yapabilmek için izliyorum.
                          Peki bu son rötüşlar neler olabilir?Bana kalırsa öyle transferler yapılmalıdır ki
                          takım disiplini,takım oyunu,kulüp ekonomisi sarsılmamalıdır.Dolayısı ile son
                          birkaç mesajda yer alan F.Tekke ismi bu bağlamda kesinlikle uzak durulması
                          gereken bir isimdir.Zaten hücum hattında çok acil bir ihtiyacımız yok.Takım
                          oyun anlayışı gereği böyle bir ihtiyaçtan uzak ve pek çok oyuncu birçok kez
                          golle burun buruna gelebilecek durumda,hem de maçın her anında.

En geriden başlarsak kalede çok şükür herhangi bir oyuncu katılımına ihtiyaç
                          yok.Bugün Barça'da Real Madrid'de gördüğümüz sistem -belki de rastlantıdır böyle olması bilemiyorum- bir şekilde bizde de oturmuş durumda.Önde yetenekli bir kaleci ve arkasında onun arkasında ise tecrübeli bir kaleci.
                          Defansın göbeği de şu durumda sağlam görünüyor.Tabi bu fikri kuvvetlendirmek için Giray'ın saatli bomba tavrını sonlandırması,Mustafa'nın performansını artırması ve Polonyalı'nın da sakatlık durumunun düzelmesi gerekiyor.Defansın sağ tarafında Serkan altın çağını yaşıyor.Olası bir sakatlık durumunda Tayfun'u bekleyeceğiz.Ama yine de bu bölge transfer yapmaya değmez.Sol taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu bölgeye mutlaka
                          direkt oynayacak bir oyuncu gerekiyor.
                          Orta sahanın sağında Burak ve Yattara değişmeli olarak bu bölgeyi
                          taşıyabilir.Orta sahanın orta kısmında Colman ve Ceyhun gibi istikrarsız oyunculara iyi bir alternatif lazım.Sol tarafta da istikrarsız Engin'e...Gabriç kazanılmalı.Yattara'nın kulağı çekilmeli.
                          Hücumda Alanzinho küstürülmeden yüksek performans sergilemesine çalışılmalı.Şutları çok zayıf,bu özelliğini kuvvetlendirecek şekilde çalıştırılmalı.
                          Jaja,muhteşem.Umut da...Teo'nun artık takımda yeri "kesinlikle" yok.Bu bölgeye de iyi bir alternatif lazım.

Yani netice olarak sadece 5 m euroya şampiyonluk hiç de uzak değil.

Yorum

• Karıştırmışım Ama semihten baya hızlı olduğunu hatırlıyorum geçit vermedi
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karıştırmışım Ama semihten baya hızlı olduğunu hatırlıyorum geçit vermedi
                              Karıştırmak iyidir, dibi tutmaz...

Şaka bir yana bazen böyle hatalar hepimiz yapıyoruz. Önemli olan doğru adamı bilmek, takımını değil...

Yorum

• İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takım öyle bir noktaya geldi ki...Eskiden eksik gedik kapatmak için şu şu isimler
                                olsun diye düşünürken şimdi adeta bitirmek üzere olduğum muhteşem bir
                                tabloyu son rötuşları yapabilmek için izliyorum.
                                Peki bu son rötüşlar neler olabilir?Bana kalırsa öyle transferler yapılmalıdır ki
                                takım disiplini,takım oyunu,kulüp ekonomisi sarsılmamalıdır.Dolayısı ile son
                                birkaç mesajda yer alan F.Tekke ismi bu bağlamda kesinlikle uzak durulması
                                gereken bir isimdir.Zaten hücum hattında çok acil bir ihtiyacımız yok.Takım
                                oyun anlayışı gereği böyle bir ihtiyaçtan uzak ve pek çok oyuncu birçok kez
                                golle burun buruna gelebilecek durumda,hem de maçın her anında.

En geriden başlarsak kalede çok şükür herhangi bir oyuncu katılımına ihtiyaç
                                yok.Bugün Barça'da Real Madrid'de gördüğümüz sistem -belki de rastlantıdır böyle olması bilemiyorum- bir şekilde bizde de oturmuş durumda.Önde yetenekli bir kaleci ve arkasında onun arkasında ise tecrübeli bir kaleci.
                                Defansın göbeği de şu durumda sağlam görünüyor.Tabi bu fikri kuvvetlendirmek için Giray'ın saatli bomba tavrını sonlandırması,Mustafa'nın performansını artırması ve Polonyalı'nın da sakatlık durumunun düzelmesi gerekiyor.Defansın sağ tarafında Serkan altın çağını yaşıyor.Olası bir sakatlık durumunda Tayfun'u bekleyeceğiz.Ama yine de bu bölge transfer yapmaya değmez.Sol taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu bölgeye mutlaka
                                direkt oynayacak bir oyuncu gerekiyor.
                                Orta sahanın sağında Burak ve Yattara değişmeli olarak bu bölgeyi
                                taşıyabilir.Orta sahanın orta kısmında Colman ve Ceyhun gibi istikrarsız oyunculara iyi bir alternatif lazım.Sol tarafta da istikrarsız Engin'e...Gabriç kazanılmalı.Yattara'nın kulağı çekilmeli.
                                Hücumda Alanzinho küstürülmeden yüksek performans sergilemesine çalışılmalı.Şutları çok zayıf,bu özelliğini kuvvetlendirecek şekilde çalıştırılmalı.
                                Jaja,muhteşem.Umut da...Teo'nun artık takımda yeri "kesinlikle" yok.Bu bölgeye de iyi bir alternatif lazım.

Yani netice olarak sadece 5 m euroya şampiyonluk hiç de uzak değil.
                                Hocam ben Gabriç konusunda size katılmıyorum. Tamam, iyi oyuncudur, efendidir, duygusaldır ama takımımızın bu halinin üstüne çıkabilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bize daha kuvvetli, özellikle fiziksel açıdan yıkılmayacak kadar kuvvetli bir solbek lazım. Yani şöyle 180 falan boyunda, sağlam bir adam lazım. Belki takip eden vardır bilmiyorum ama, Manisaspor'daki solbek Eren daha komplike bir oyuncu.Eren Cale'nin yerine, Gabriç'in yerine de daha özellikli bir solaçık sanıyorum ki daha iyi olur. İsim ver derseniz mesela 1 ay kadar önce de yazmıştım, Real Sociedad'ın 7 numaralı 20-21 yaşında Fransa Ümit Milli olmuş bir oyuncusu var, adını hatırlayamadım. İşte o çocuk, doğru çocuktur, emin olabilirsiniz. Santrafor konusunda haklısınız, Teofilo bence kangren olmuştur. Kesilmelidir. Jaja'nın ekürisi Devic iyi olur kanımca. Çünki sanki Şenol Hoca'nın sistemine daha çok uyuyor gibi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X