Emana + Brandao....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben olacağını söyleyeyim mi ;
BJK Fatih Tekke ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eder.
Devre arasında bedelsiz olarak Fatih TEKKE Trabzonspora gelir.
Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yokBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületv8 de bizim stadyumda alt yazi geciyo fatih tekke besiktastan trabzonami geciyo diye.
insallah dogru degildir
Sadri Şener yapmaz..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olacağını söyleyeyim mi ;
Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olacağını söyleyeyim mi ;
Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok
Lütfen..
Bırakın, kapatın artık şu mevzuyu..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Fatih Tekke...
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli takılır dilime, Tekke ismini görünce... Git Fatih, Rusya'ya git, Almanya'ya git, olmadı Katar'a git... Ama Trabzon'a gelme, ülke içinden başka takıma da giderek kendini daha da düşürme... Yakındır açılır " Fatih Tekke geri dönsün mü "anketi... " Hayır, gelmesin " i seçtirme bana, gelme...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Takım öyle bir noktaya geldi ki...Eskiden eksik gedik kapatmak için şu şu isimler
olsun diye düşünürken şimdi adeta bitirmek üzere olduğum muhteşem bir
tabloyu son rötuşları yapabilmek için izliyorum.
Peki bu son rötüşlar neler olabilir?Bana kalırsa öyle transferler yapılmalıdır ki
takım disiplini,takım oyunu,kulüp ekonomisi sarsılmamalıdır.Dolayısı ile son
birkaç mesajda yer alan F.Tekke ismi bu bağlamda kesinlikle uzak durulması
gereken bir isimdir.Zaten hücum hattında çok acil bir ihtiyacımız yok.Takım
oyun anlayışı gereği böyle bir ihtiyaçtan uzak ve pek çok oyuncu birçok kez
golle burun buruna gelebilecek durumda,hem de maçın her anında.
En geriden başlarsak kalede çok şükür herhangi bir oyuncu katılımına ihtiyaç
yok.Bugün Barça'da Real Madrid'de gördüğümüz sistem -belki de rastlantıdır böyle olması bilemiyorum- bir şekilde bizde de oturmuş durumda.Önde yetenekli bir kaleci ve arkasında onun arkasında ise tecrübeli bir kaleci.
Defansın göbeği de şu durumda sağlam görünüyor.Tabi bu fikri kuvvetlendirmek için Giray'ın saatli bomba tavrını sonlandırması,Mustafa'nın performansını artırması ve Polonyalı'nın da sakatlık durumunun düzelmesi gerekiyor.Defansın sağ tarafında Serkan altın çağını yaşıyor.Olası bir sakatlık durumunda Tayfun'u bekleyeceğiz.Ama yine de bu bölge transfer yapmaya değmez.Sol taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu bölgeye mutlaka
direkt oynayacak bir oyuncu gerekiyor.
Orta sahanın sağında Burak ve Yattara değişmeli olarak bu bölgeyi
taşıyabilir.Orta sahanın orta kısmında Colman ve Ceyhun gibi istikrarsız oyunculara iyi bir alternatif lazım.Sol tarafta da istikrarsız Engin'e...Gabriç kazanılmalı.Yattara'nın kulağı çekilmeli.
Hücumda Alanzinho küstürülmeden yüksek performans sergilemesine çalışılmalı.Şutları çok zayıf,bu özelliğini kuvvetlendirecek şekilde çalıştırılmalı.
Jaja,muhteşem.Umut da...Teo'nun artık takımda yeri "kesinlikle" yok.Bu bölgeye de iyi bir alternatif lazım.
Yani netice olarak sadece 5 m euroya şampiyonluk hiç de uzak değil.
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarıştırmışımAma semihten baya hızlı olduğunu hatırlıyorum geçit vermedi
Şaka bir yana bazen böyle hatalar hepimiz yapıyoruz. Önemli olan doğru adamı bilmek, takımını değil...
Yorum
-
İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım öyle bir noktaya geldi ki...Eskiden eksik gedik kapatmak için şu şu isimler
olsun diye düşünürken şimdi adeta bitirmek üzere olduğum muhteşem bir
tabloyu son rötuşları yapabilmek için izliyorum.
Peki bu son rötüşlar neler olabilir?Bana kalırsa öyle transferler yapılmalıdır ki
takım disiplini,takım oyunu,kulüp ekonomisi sarsılmamalıdır.Dolayısı ile son
birkaç mesajda yer alan F.Tekke ismi bu bağlamda kesinlikle uzak durulması
gereken bir isimdir.Zaten hücum hattında çok acil bir ihtiyacımız yok.Takım
oyun anlayışı gereği böyle bir ihtiyaçtan uzak ve pek çok oyuncu birçok kez
golle burun buruna gelebilecek durumda,hem de maçın her anında.
En geriden başlarsak kalede çok şükür herhangi bir oyuncu katılımına ihtiyaç
yok.Bugün Barça'da Real Madrid'de gördüğümüz sistem -belki de rastlantıdır böyle olması bilemiyorum- bir şekilde bizde de oturmuş durumda.Önde yetenekli bir kaleci ve arkasında onun arkasında ise tecrübeli bir kaleci.
Defansın göbeği de şu durumda sağlam görünüyor.Tabi bu fikri kuvvetlendirmek için Giray'ın saatli bomba tavrını sonlandırması,Mustafa'nın performansını artırması ve Polonyalı'nın da sakatlık durumunun düzelmesi gerekiyor.Defansın sağ tarafında Serkan altın çağını yaşıyor.Olası bir sakatlık durumunda Tayfun'u bekleyeceğiz.Ama yine de bu bölge transfer yapmaya değmez.Sol taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu bölgeye mutlaka
direkt oynayacak bir oyuncu gerekiyor.
Orta sahanın sağında Burak ve Yattara değişmeli olarak bu bölgeyi
taşıyabilir.Orta sahanın orta kısmında Colman ve Ceyhun gibi istikrarsız oyunculara iyi bir alternatif lazım.Sol tarafta da istikrarsız Engin'e...Gabriç kazanılmalı.Yattara'nın kulağı çekilmeli.
Hücumda Alanzinho küstürülmeden yüksek performans sergilemesine çalışılmalı.Şutları çok zayıf,bu özelliğini kuvvetlendirecek şekilde çalıştırılmalı.
Jaja,muhteşem.Umut da...Teo'nun artık takımda yeri "kesinlikle" yok.Bu bölgeye de iyi bir alternatif lazım.
Yani netice olarak sadece 5 m euroya şampiyonluk hiç de uzak değil.
Yorum
Yorum