Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazin transferlerini simdidenmi yapsinlar yada simdiden sampiyon oldukda ikinci yari sampiyonlar ligindemi oynuyoruz,niye tum opsiyonlarini bu kisa zamana kisitliyorsun.
    Kıvanç abi,Yazın alınacak transferler ne zaman takıma ısınacak biliyorsunuz bizim alıp klübede bekletme gibi bir huyumuz var..Hiç güvenmiyorum ya bu transfer ekibine Allah biliyor..Bakalım gene hangi ligin gol kralını süsleye püsleye alacaklar...Bjk'nin transfer komitesine bakın bi de bizimkilere cimrilik yapıyorlar...Cavenaghi'yi alsınlar razıyım...
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• bize uzun boylu teknik bir futbolcu lazim....fizik gucu yuksek olmaliki icerideki maclarda yararlanalim..yoksa disaridaki maclarda kullanacagimiz cok oyuncu var
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• bu dedigim tanima en uydun adebayor)))
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yıllık tavan ücretimiz ne bizim arkadaşlar? 2 milyon euromu
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Beşiktaş Simao yu alsa ne olur ortada yine Nobre oynuyor.

Yorum

• atletico taraftari pekte üzgün degil simao satildi diyne

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                atletico taraftari pekte üzgün degil simao satildi diyne
                üzülmeyi birak mutlular
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ligde ilk yarıyı lider bitiren Trabzonspor, yeni yönetimin belirlenmesinden sonra transfer harekatına başladı. Liverpool'da forma giyen Milan Jovanovic'ten olumsuz yanıt alan Trabzonspor, rotayı Belçika Ligi'nde fırtınalar estiren Jelle Vesson'a çevirdi. Belçika ile bağlantıları iyi olan başkan Sadri Şener'in, Genk'te bu sezon 18 maçta 16 gol atan 21 yaşındaki forvet için harekete geçtiği öğrenildi. Bu yıl Belçika Milli Takımı'nın da değişmezleri arasına giren Vossel için resmi teklif yapıldı.

Avrupa'da 3 maçta 4 gol
                  Teofilo'yu kadroda düşünmeyen Şenol Güneş ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da onay verdiği Jelle Vossel, Avrupa Ligi'nde de 3 maçta 4 gol atmıştı. Gollerinin yanı sıra asistleriyle de dikkat çeken Vesson, 6 gol pası verdi. Anderlecht ile şampiyonluk mücadelesi veren Genk'in başarısında önemli rol oynayan isimlerden olan 21 yaşındaki yıldız için Trabzonspor 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

fotomac
                  sağlam çocuğa benziyor
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...eler_2963.html
                    Cok begendim bir stoper. Bayern Münih ile yoller ayrilacak. 3.000.000€ icin Mallorcaya kiralanmasi söz konusu..Bize cok yakisirdi.
                    Cok fazla hata yapiyor, Arjantin Milli Takimindada bunu yapiyor.
                    Ayrica bizde Glo varken hic gerek yok bence.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor Yönetimi her konuda anlaşmaya vardığı iki futbolcuya devre arası kampında sözleşme imzalatacak. Yabancı golcü transferinde ise son aşamaya gelindiği ifade edildi

İlk devreyi lider bitiren ve bir taraftan takviye için uğraşan Trabzonspor iç transferde de boş durmuyor. Görüşmelere daha önceden başlanan Selçuk ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtidi. Yıldız futbolcu ile devre arası kampında yeni sözleşme imzalanacağı bildirildi. Yönetim Yattara ile de görüşmelerini sürdürürken, önemli bir pürüzün kalmadığı, Gineli futbolcunun da büyük ihtimalle Selçuk ile birlikte imza atacağı kaydedildi. Öte yandan yabancı golcü arayışlarını sürdüren bordo-mavili yönetim önemli mesafeler katederken, Genel Sekreter Hasan Yener, “Hocamız ekibine bir süredir araştırma yaptırıyordu. Şimdi tespit ettiğimiz futbolcu için görüşmelerin son aşamasındayız. Umut’un iyi bir yedeğinin olması çok önemli” şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: stargazete.com
                      Umutun yedeğimi? yok artık..

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umutun yedeğimi? yok artık..
                        bu söze çok takılmayalım taktik bu...jovanovic kabul etseydi umuta yedek olarak mı alınacaktı...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Yonetim yine ters kose yatiriyor benden demesi Bu sefer akkili oynuyorlar, sampiyonluk bukadar yakinken en kalitelisi gelecek

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Jovanovic alınsaydı bence yanlış transfer olurdu. İyi ki alınmadı. Bize santrafor gerekiyor. Umuta yedek arıyorsanız genç oyunculara yönelin muhammet demir gibi gelecek vadeden oyunculara. Bana göre umuta yedek değil umutu kesecek oyuncu alınmalı. Şampiyonluğu garantilemek istiyorsak böyle oyuncuya ihtiyacımız var. Başkan artık santrafor alsın 5 metre arkasını almasın artık. Jovanovic forvet arkası gibi bişeydi zaten.

Yorum

• ters köşemi? hmm.. böyle bişi yaparlarsa sonu mükemmel olur.

Yorum

• Baskani güveniyorum.. En iyisini yapar..
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Yükleniyor...
                                X