Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben sizlere ne anlatıyorum ALLAH aşkına önce ki yorumlarımı okudunuz mu?Okumadığınız belli.
    önce usluba dikkat edelim bence. ALLAH a şükür ne dediğini iyi anladık. yazılanları anlayacak birikimimiz de donanımımız da var.muhammedin yolu açık olsun.

Yorum

• @ emin d.
      sen kendini herhalde m.demir'in menajeri falan zannediyorsun.anlamsız isteklere gösterdiğim tepki seni nye gerdi?sen de benim gibi basit bir taraftarsın.anlama özürlü lafını iade ediyorum.kem söz sahibinin.

öte yanda yetenekli bir adamın takımımıza gelmesini herkes ister.ben de isterim.ama böyle peşin pazarlıkla gelenler dediğim gibi ilhan parlakı ornek alsın.sonra dikkat ettim sana arkadaslar fanatikten falan haber kopyalıyor.m. demir trabzon yolunda diye.sen mesaj yazıyorsun ben babasını tanıyorum guluyorum gelmeyecek aslında antepi istiyor falan ne iş?her halde bizi tercih etmemesi seni memnun edecek.

son olarak burada yeniyim.mesaj yazan biri daha önceki tüm mesajları gözden geçirmek zorunda da benim mi haberim yok?ya da sen kendini çok önemsiyorsun bizden de aynı ihtimamı bekliyorsun.öyle olmalı ki önceki mesajlarını okumadıgım icin anlayıs ozurlu oldum.uzatmıyorum fazla.rahatsızlıgımı dile getirdim.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        önce usluba dikkat edelim bence. ALLAH a şükür ne dediğini iyi anladık. yazılanları anlayacak birikimimiz de donanımımız da var.muhammedin yolu açık olsun.
        Uslubum da sizi rencide edici hiçbir cümle yok.Kaldı ki benim anlatmak istediğimi en iyi siz anlamalı ve alınganlık göstermemelisiniz.
        Sizin önce ki yorumunuzun içeriğini fazlası ile önceki yorumlarımda anlattım.

Benim şahsi düşüncem bu takımda oynayamayacak olması en iyi takımında ANTEP olduğu görüşüm.Ne bir maç tecrübesi var,idman eksiği cabası vs vs.

Yorum

• Konyaspordan Gracjar olabilirmi? Colman'a benzettim biraz.
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• edit..............
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Gaziantep: Julio Cesar-Ismail Sosa-Beto-Mehmet Yilmaz
              Trabzonspor: Umut Bulut-Burak Yilmaz-Jaja Coelho

Su yukaridaki tabloya bir bakin..cok iyiiii bakin

Birde unutmusum, Senol Günes´in gecmisine bir bakin ve bilgi sahibi olun (Türk ve Dünya futboluna kazandirdigi genc oyuncular)
              En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 20.11.2010, 23:41.
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Uslubum da sizi rencide edici hiçbir cümle yok.Kaldı ki benim anlatmak istediğimi en iyi siz anlamalı ve alınganlık göstermemelisiniz.
                Sizin önce ki yorumunuzun içeriğini fazlası ile önceki yorumlarımda anlattım.

Benim şahsi düşüncem bu takımda oynayamayacak olması en iyi takımında ANTEP olduğu görüşüm.Ne bir maç tecrübesi var,idman eksiği cabası vs vs.
                Abi sahi Antepte ilk 11 oynayabilecegini dusunuyormusun ? Antepteki forvetler Beto, Jorginho, Cesar, Sosa, Alper, Mehmet Yilmaz. Trabzonspordaki tek forvetimiz belkide birkac hafta sonra yine yerden yere vurulacak olan Umut. Bir tanede yabanci transfer yapilir o kadar. Herneyse ne diyelim hayirlisi olsun adasim icin.

Yorum

• Brüls gerçekten hızlı ve pasları çok iyi. Üstelik her iki ayağını da kullanıyor anladığım kadarıyla.

Yorum

• Antep'te forvet olarak saydığınız isimlerin 3'ü bir arada oynuyor Misal Solda Cesar,Ortada Beto,Sağda Mehmet Yılmaz şeklinde...
                    Bence Antep de istediği şansı rahatlıkla bulur Muhammed Fakat Trabzonspor'da da takviye olmazsa en az Antep kadar şans bulucaktır..

Yorum

Ben sizlere ne anlatıyorum ALLAH aşkına önce ki yorumlarımı okudunuz mu?Okumadığınız belli.
                      Sizi anliyoruz ama sizin anlamadiginiz su:

Evet Muhammet illa oynamak istiyor, tamam anladik. Ama fiziken hazir olmayan bir oyuncu oynarsa ezilir, cok kolay sakatlanabilir. Ha eger fiziken hazirsa, Trabzonspor´da Gaziantep´te bulacagindan cok daha fazla sans bulur
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.facebook.com/video/video.php?v=1438963184465

Brüls gerçekten hızlı ve pasları çok iyi. Üstelik her iki ayağını da kullanıyor anladığım kadarıyla.
                        Bruls Bizim oyuncumuz değil ki Westerlo'ya transfer oldu

Yorum

• tutuldu bi muhammed gidiyor bakalım ne olacak ikinci fatih tkke transferi gibi yılan olacak heralde gelsede olur gelmesede benim için herkesten önce trabzonspordur..

Yorum

• Şu Muhammed konusunu da kapatalım artık arkadaşlar..

Biz acaba kulüp ilgileniyor mu diyorduk. İlgileniyormuş... İstemişler.

Ama beyefendinin düşünceleri başkaymış. Saygı (!) duyalım...

Ve artık adını anmayalım burada...

Gitsin istediği yerde oynasın...

Özer Hurmacı da istediği yerde oynuyor misal...

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ya abi senin niyetinden suphe ettigimizden degilde, sunu anlayamiyorum..
                              10- 15 dakikada olsa oynama garantisi istemek bence hic bir futbolcunun haddine degildir.
                              Geldigin takimin hucum hattinda Messi, C.Ronaldo, Rooney yada baska bir ust class futbolcu yokki, oynayamam diye cekinipte boyle bir garanti istiyorsun.
                              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• trabzonlu oyuncunun en büyük hedefi ts de oynamak olmalıdır vayy arkadaş adam oynama garantisi istiyor..yetenekli isen zaten şenol hoca sana şans verir....
                                Sadece Trabzonspor !

Yorum

Yükleniyor...
                                X